Wie zijn A.B. Quintanilla's vrouw en kinderen? Selena's uitgebreide familie, uitgelegd

Netflix is ​​zojuist gedaald Selena: The Series en fans klauteren al om naar de show te kijken, die is gebaseerd op het leven van de laatste tijd 'Queen of Tejano Music', Selena QuintanillaSelena werd op tragische wijze neergeschoten en gedood door de president van haar fanclub toen ze nog maar 23 was.

Met de release van de eerste helft van de tweedelige serie zijn er weer veel mensen geïnteresseerd in Selena's leven en haar familie, inclusief haar oudere broer, A.B. Quintanilla. Gespeeld door Gabriel Chavarria, A.B. komt veel voor in de show, maar hij is natuurlijk ook een echt persoon.

A.B. was lid van Selena's band, Selena y Los Dinos, en hij schreef verschillende hitnummers van zijn zus, waaronder 'Como La Flor' en 'No Me Queda Mas'. Nu heeft hij een eigen gezin. Dit is wat u vandaag moet weten over de vrouw en kinderen van A.B.:Wie is A.B. Quintanilla's vrouw?

Tegenwoordig is A.B. is allemaal volwassen en getrouwd met een vrouw genaamd Anjelah O. Het paar trouwde in het huwelijksbootje September 2019 in Las Vegas , maar wachtte een tijdje om fans te vertellen. A.B. heeft onlangs het nieuws samengevat in een Instagram-bericht ter gelegenheid van het eenjarig jubileum van het paar. 'Het is gek hoe de tijd vliegt ... Precies 1 jaar geleden trouwde ik met mijn vrouw @ anjelah.o.quintanilla en jij veranderde mijn wereld in een prachtige plek !!!' Hij schreef. 'Te amo mucho schat !!! Gelukkige verjaardag mijn liefde !!! ​.'

Anjelah komt vrij vaak voor op de Instagrams van A.B. Bewijs:

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door A.B. QUINTANILLA 3 (@ abquintanilla3)

Heeft A.B. Quintanilla is eerder getrouwd geweest?

Ja, dus daarover ... Anjelah is eigenlijk A.B.'s vijfde vrouw.

Laten we samenvatten, zullen we? A.B. trouwde met zijn eerste vrouw, Evangelina Almeida, in 1988, per Afleiden ​Maar hij en Evangelina scheidden niet lang nadat Selena in 1995 stierf.

In 2002 heeft A.B. trouwde met zijn tweede vrouw, Heather Grein, maar het duurde niet lang. Twee jaar na zijn huwelijk met Grein, werd A.B. trouwde met zijn derde vrouw, Brenda Ramirez, op oudejaarsavond in 2004.

Daarna ging hij verder met zijn vierde vrouw, Rikkie Leigh Robinson. Het stel was vijf jaar getrouwd, maar die relatie hield helaas ook geen stand. A.B. kondigde tijdens een van zijn concerten aan dat hij en Rikkie gingen scheiden.

Hoeveel kinderen heeft A.B. Quintanilla hebben?

Verwant verhaal

A.B. heeft acht kinderen - volgens zes jongens en twee meisjes Dagelijkse vitamine ​De publicatie meldde dat A.B. kondigde een paar jaar geleden op Facebook aan dat hij en Rikkie probeerden een baby te krijgen (terwijl ze nog samen waren), maar het paar ging uiteindelijk uit elkaar voordat dat gebeurde.

A.B. deelt niet veel over zijn kinderen op sociale media, maar kiest ervoor om foto's van zijn vrouw en overleden zus te posten.

Korin Miller is een freelanceschrijver die aan het strand woont.