Wie is de echtgenoot van Selena Quintanilla, Chris Perez, en wat vindt hij van de Netflix-show?

Selena: The Series heeft de eerste plaats op Netflix overgenomen, met duizenden en duizenden mensen die het nieuwe tv-programma streamen sinds het vorige week werd uitgebracht.

Het biografische drama volgt het vroege leven van Selena Quintanilla, die pas 23 was toen ze tragisch werd vermoord door de president van haar fanclub. In die tijd was ze een Grammy Award-winnende Tejano-zangeres die op het punt stond crossover-succes te behalen in de reguliere hitlijsten. Ze was ook getrouwd met haar gitarist, Chris Perez.

De relatie van Selena en Chris kreeg niet altijd de goedkeuring van haar familie - ze trouwden tenslotte jong - en zijn relatie met haar familie is op dit moment niet de beste. Het lijkt er echter op dat hij dat misschien probeert te veranderen met enkele recente Instagram-berichten.Een deel van die gezinsspanning werd gedocumenteerd in de film uit 1997 Selena (met Jennifer Lopez als Selena, TYVM), maar Selena, haar muziek en haar relatie met haar man staan ​​opnieuw centraal in de nieuwe, tweedelige serie.

Maar wat is er met Chris Perez gebeurd, en hoe kwamen hij en Selena in de eerste plaats bij elkaar? Dit is wat u moet weten.

Wat doet Chris Perez nu?

Aan Selena, met liefdeViert amazon.com $ 17,00$ 15.30 (10% korting) WINKEL NU

Chris werkt nog steeds als gitarist, maar hij is niet zomaar een artiest: hij won een freaking Grammy in 1999 voor Best Latin Rock / Alternative Performance voor het nummer 'Resurrection'.

Hij heeft ook zijn eigen hete pepersausbedrijf, genaamd Perez-pepersaus ​'Het is altijd een levenslange droom van mij geweest om mijn eigen hete sausmerk te lanceren en de Fiery Foods-industrie te betreden, en nu kunnen we mijn kenmerkende hete saus aan de massa aanbieden', zegt Chris op zijn website.

Chris publiceerde in 2012 ook een memoires genaamd Aan Selena, met liefde , dat zijn relatie met Selena documenteert.

Was Chris betrokken bij het creëren Selena: The Series

Nee, en dat heeft hij heel duidelijk gemaakt Instagram ​'Hier is een foto die ik net zag van de acteur die me speelde in de Netflix-serie', schreef hij naast een foto van acteur Jesse Posey van Selena: The Series. 'Voor de goede orde, hem nooit ontmoet, het script niet gezien, en ik heb GEEN idee wat er aan de hand is ..... Maar ik zou het graag willen weten.'

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Chris Perez (@chrispereznow)

Chris deed later een interview met De Austin American-Statesman en zei dat hij niet was geraadpleegd tijdens de productie van de show. Hij zei ook dat hij niet zeker wist of hij het echt zou bekijken. 'Ik probeer nergens deel van uit te maken', zei hij tegen de publicatie. 'Aan het eind van de dag hebben we allemaal ons perspectief op bepaalde dingen en hoe dingen zijn gebeurd. Ik heb alles uitgebracht wat ik al wilde uitbrengen. Er is niet veel meer dat ik wil zeggen, en dat is de God-eerlijke waarheid. '

Chris maakte tijdens dat interview ook duidelijk dat hij zich niet op zijn gemak voelt bij het zien van het leven van zijn overleden vrouw op het scherm. In feite, zei hij, tijdens de film uit 1997 Selena (ook bekend als de ontsnappingsrol van J.Lo) hij had moeite met kijken en hield zijn hoofd de hele tijd gebogen. Pas toen de film 20 jaar later op Lifetime werd uitgezonden, kon hij echt gaan zitten en ernaar kijken.

Chris aarzelde wat betreft het daadwerkelijk kijken naar de serie. 'Het is een gevoelig iets voor mij, en ik weet zeker dat haar familie er hetzelfde over denkt,' zei hij. 'Er zullen een aantal moeilijke momenten zijn, en nadat ik het script niet heb gezien, wil ik niet overrompeld worden. Ik weet zeker dat het verhaal dat ik ken inspirerend is, verteld door Selena zelf. '

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Chris Perez (@chrispereznow)

Wat vindt Chris nu van de serie?

Nou, het lijkt erop dat Chris er echt naar heeft gekeken - en hij lijkt best tevreden met het eerste deel van Selena: The Series ​Onlangs deelde hij zijn reactie in een Instagram-bericht:

'Oké, hier is mijn mening hierover. Ik hield al van haar muziek voordat ik bij de band kwam. Ik was geïntrigeerd door het feit dat haar broer zijn naam als producer op alles had staan. Toetsenbordspeler Ricky Vela was mijn held wat betreft muzikaal vakmanschap. Haar vader liet een geweldig geluid horen toen ik ze bezocht op een evenement in San Antonio. Ik heb zoveel geleerd door de onderdelen van hun gitarist Roger Garcia op te nemen en mijn best te doen om het nog verder uit te breiden ', schreef Chris. 'Ze hadden een meisjedrummer die het neerlegde (Suzette is echt een badass). Joe en Pete brachten de “extra” en voegden een hele andere dimensie toe PLUS Pete schreef geweldige teksten… en ze klonken ZWAAR. Ik zal de band en de mensen die erbij betrokken zijn voor altijd respecteren. Ik hoop dat jullie van deze serie genieten. '

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Chris Perez (@chrispereznow)

Chris verwees later opnieuw naar de serie door een screenshot en een link naar een Vandaag verhaal over zijn opmerkingen.

Deze inhoud is geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Chris Perez (@chrispereznow)

Oké, dus ... hoe is de relatie van Chris met Selena's familie nu?

Ondanks de recente Instagram-post van Chris, is het door de jaren heen een beetje rotsachtig geweest. In 2016 klaagde de vader van Selena Chris en het productiebedrijf Endemol Shine Latino aan vanwege de ontwikkeling van een tv-programma op basis van Chris 'memoires, Aan Selena, met liefde

Gerechtelijke documenten zeggen dat Chris 'uitdrukkelijk heeft ingestemd dat hij geen van de entertainment-eigendommen op enigerlei wijze of medium zou exploiteren, inclusief, maar niet beperkt tot, door middel van een boek, televisieserie, film of enig ander filmmedium.' Door de serie te produceren, heeft Chris een boedelovereenkomst geschonden die hij na de dood van Selena had ondertekend, aldus de rechtszaak. In die overeenkomst staat dat haar vader 'alle eigendomsrechten op de naam, stem, handtekening, foto en gelijkenis van Selena bezit'.

Vermeldenswaard, per Aanplakbord : Chris tekende de boedelovereenkomst, die hem recht gaf op 25 procent van de winst uit Selena's werk kort na het overlijden van zijn vrouw. Hij had geen advocaat. Chris betwist nu de geldigheid van die overeenkomst en, volgens Billboard, staat een proef gepland voor februari 2021.

Deze inhoud is geïmporteerd uit {embed-name}. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

Begin 2020 beschuldigde Chris de familie van Selena van een poging hem uit het Selena Museum in Corpus Christi, Texas te wissen. Selena's zus Suzette was het daar niet mee eens, en Chris bood uiteindelijk een openbare quasi-verontschuldiging aan Facebook

'Ik zal een paar dingen neerhalen omdat ik niet wil dat ze meer op mijn sites leven ... of ik nu gelijk heb of ongelijk, ik zou veel liever een verenigende kracht zijn dan een verdelende kracht,' hij schreef. 'Er zijn zoveel dingen die ik meemaak waar ik dankbaar voor ben en die me gelukkig maken ... mijn muziek, de hete saus, andere zakelijke ondernemingen en natuurlijk mijn familie en vrienden. Ik concentreer me liever op die dingen en probeer meer positiviteit te brengen op mijn sociale mediaplatforms terwijl ik zo veel mogelijk met jullie verbonden blijf. '

Deze inhoud is geïmporteerd van Facebook. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

Terug naar de Netflix-serie: hoe hebben Selena en Chris IRL ontmoet?

Het toekomstige stel ontmoette elkaar toen Chris zich als gitarist bij Selena's band, Selena y Los Dinos, voegde. Chris was een hardrockgitarist, wat niet helemaal paste bij het imago van de band, maar hij slaagde erin om een ​​belangrijk onderdeel van de groep te worden.

Zei Chris in een interview met Entertainment vanavond dat zijn eerste indruk van zijn toekomstige vrouw was dat ze 'mooi en getalenteerd' was. Hij voegde eraan toe: 'Ik ben van nature een verlegen persoon, en er was gewoon iets aan haar dat ze me eruit kon trekken.'

Het stel begon in het geheim te daten in 1990 - Selena was bang dat haar vader Abraham het niet zou goedkeuren - maar de zus van de zangeres Suzette vertelde Abraham over hun relatie en hij schopte Chris uit de tourbus, per Meerdere ​Abraham ontsloeg ook Chris van de band.

Wanneer zijn Selena en Chris getrouwd?

Selena en Chris zijn in april 1992 weggelopen na dat hele schietincident. Chris schreef een nostalgische post op Facebook in 2017 over de dag.

'Het is moeilijk te geloven dat het vandaag 25 jaar geleden is dat Selena en ik besloten dat de enige manier om samen te zijn ... was door weg te rennen en in het geheim te trouwen (op 20 en 22 jaar oud)', schreef hij. 'Wat een achtbaanrit was DIE dag.'

Deze inhoud is geïmporteerd van Facebook. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

Is Chris Perez ooit hertrouwd na de dood van Selena?

Ja. Chris hertrouwde in 2001 met actrice Venessa Villanueva, Newsweek gemeld. Het echtpaar kreeg twee kinderen samen, Noah en Cassie, vóór hun scheiding in 2008.

Korin Miller is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk dat te zien is in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en op deze pagina geïmporteerd om gebruikers te helpen hun e-mailadressen op te geven. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io