Wie is de dochter van Ted Bundy, Rosa, en waar is ze nu?

Close-up portret van Ted Bundy zwaaien BettmannGetty-afbeeldingen
 • De beruchte seriemoordenaar Ted Bundy en zijn toenmalige vrouw Carol Anne Boone kregen op 24 oktober 1982 een dochter, Rosa Bundy.
 • Rosa werd verwekt terwijl Bundy in de gevangenis zat, hoewel het onduidelijk is hoe dat precies is gebeurd.
 • Er is niet veel bekend over Rosa vandaag, en het is waarschijnlijk dat zij en Boone hun naam jaren geleden hebben veranderd.

  De nieuwe Amazon Prime-docuseries Vallen voor een moordenaar interviewt veel vrouwen die berucht kenden seriemoordenaar Ted Bundy , ofwel omdat ze een romantische relatie met hem deelden, zoals ex-vriendin Liz Kendall , of omdat ze Karen Sparks, overleefde een van zijn wrede aanvallen ​Maar een vrouw die de door vrouwen geregisseerde documentaire niet interviewde, was de dochter van Ted Bundy, Rosa Bundy.

  Hoewel oude familiefoto's van haar, Bundy en haar moeder / Bundy's vrouw, Carole Ann Boone , worden getoond in de vijfdelige True crime-serie, Rosa's gezicht is op elke foto wazig.

  Boone was ervan overtuigdBundy's onschuld tijdens zijn procesen zelfs terwijl hij in de dodencel zat. Het echtpaar dateerde voor zijn eerste arrestatie en trouwde in 1980 in een rechtszaal (nadat hij haar ten midden van zijn veelbesproken proces had voorgesteld), volgens Ann Rule, een schrijver die Bundy kende, in haar biografie van hem: De vreemdeling naast mij ​Een groot deel van hun relatie - inclusief Rosa's conceptie - vond plaats terwijl Bundy in de dodencel zat.  Wanneer was de dochter van Ted Bundy, Rosa, geboren?

  Rosa Bundy werd geboren op 24 oktober 1982. Boone raakte tijdens haar bezoek zwangerBundy toen hij in de dodencel zat, volgens E! Nieuws ​Hoe dat is gebeurd ... mensen weten het nog steeds niet zeker.

  Het was Bundy niet toegestaan ​​om echtelijke bezoeken te brengen, dus toen Boone eenmaal zwanger werd, begonnen er geruchten naar boven te komen over hoe dat gebeurde (en of haar kind zelfs echt van Bundy was). In een krantenartikel uit 1981 in The Deseret News, Boone zei: 'Het zijn niemands zaken' hoe ze een kind verwekte met Bundy.

  Dat is niet de enige vraag die Ted Bundy onbeantwoord heeft gelaten. Hier zijn enkele andere:

  Nog steeds, De zon speculeerde dit over Rosa's mogelijke conceptie: Boone heeft misschien 'een leeg condoom aan Bundy gegeven via een kus, die hij vervolgens vulde en het op dezelfde manier terugstuurde'. (Blech.)

  Maar Ann Rule heeft gezegd dat Bundy en Boone niet zulke wanhopige maatregelen zouden hebben genomen. In plaats daarvan was het gebruikelijk dat gedetineerden de bewakers omkopen, zodat koppels seks mochten hebben in verschillende delen van de gevangenis, wat waarschijnlijk is wat Bundy en Boone deden.

  gerelateerde verhalen

  Het is duidelijk dat Boone Rosa beviel terwijl Bundy nog in de gevangenis zat. Het is grotendeels bekend dat Boone geloofde dat Bundy onschuldig was, en misschien heeft ze hem zelfs geholpen om uit zijn gevangenis in Colorado te ontsnappen en in 1977 naar Florida te vluchten. Rollende steen ​Oh, en trouwens, Rose was niet het eerste kind van Boone, ze had ook een tienerzoon genaamd James uit een eerder huwelijk.

  En Rosa was niet het eerste kind dat Bundy ooit had opgevoed - hoewel ze zijn eerste biologische kind was. Bundy diende ooit als vaderfiguur voor de dochter Molly van zijn ex-vriendin Elizabeth Kendall (ook bekend als Liz Kendall) uit een eerder huwelijk.

  Wat is er bekend over Rosa Bundy?

  Weinig. Ze heeft een leven onder de radar geleefd (ik bedoel, eerlijk), en het enige dat over haar bekend is, zijn stukjes en beetjes. Volgens Zuurstof Rosa wordt door Rule 'vriendelijk en intelligent' genoemd.

  In feite is het volledige citaat uit Rule, , legt uit hoe ze zoveel kon weten over Bundy, maar zo weinig over zijn familie: 'Ik heb bewust vermeden iets te weten over de verblijfplaats van Ted's ex-vrouw en dochter, omdat ze privacy verdienen. Ik wil niet weten waar ze zijn; Ik wil nooit overrompeld worden door de vraag van een verslaggever over hen. Ik weet alleen dat Teds dochter is opgegroeid tot een fijne jonge vrouw. '

  Waar is Rosa Bundy nu?

  In 1986 scheidden Boone en Bundy, en zij en Rosa vertrokken Florida naar Washington. Er wordt gezegd dat Boone zo verwoest was door de bekentenissen van Bundy in de dodencel van zijn moorden dat ze zelfs een laatste telefoontje van hem weigerde. Drie jaar na hun scheiding,Bundy werd geëxecuteerdop 24 januari 1989. Volgens IS! Rose is nu 37 en is uit de schijnwerpers gebleven.

  roze bundy moeder carole ann boone ted bundy
  De moeder van Rosa Bundy, Carole Ann Boone
  AP / REX / Shutterstock

  De zon merkt op dat het waarschijnlijk is dat de 6-jarige Rose nooit contact mocht opnemen met haar vader voor zijn executie. Het is ook waarschijnlijk dat Boone sindsdien de namen van haar en Rose heeft veranderd. En wie kan het hen echt kwalijk nemen?

  Jessica Migala is een gezondheidsschrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, fitness, voeding en huidverzorging, met werk dat is gepubliceerd in onze Glamour, Health, Men's Health en meer. Lindsay Geller is de Love & Life Editor bij ons, gespecialiseerd in entertainmentnieuws en berichtgeving over cultuur.