Wat te doen als je een hekel hebt aan de manier waarop zijn sperma smaakt

funky-spunk.jpeg Shutterstock

Het is de vraag die bij elke vrouw opkomt zodra ze haar eerste pijpbeurt geeft: hoe kan een man de zijne maken sperma (of om technisch te zijn, zijn ejaculaat) beter smaken? Helaas heeft de wetenschap die code nog niet helemaal gekraakt.

We weten, een beetje gek dat er in 2015, wanneer we de wereld over kunnen vliegen in blikjes in de lucht en binnen enkele seconden elektronische berichten kunnen verzenden, er nog steeds geen baanbrekende manier is om zijn pit op te frissen. Met dat gezegd, zijn er nog steeds een paar dingen die u kunt proberen.

Blauw, Tekst, Kleurrijk, Lijn, Lettertype, Elektrisch blauw, Aqua, Azuurblauw, Turkoois, Majorelle blauw,
Je hebt misschien een gerucht gehoord dat ananas en / of ananassap het sperma van een man kan zoeten. Sommige seksdeskundigen zijn het daar volledig mee eens. 'Er zijn veel dingen die de smaak van het sperma van een man kunnen beïnvloeden', zegt seksuoloog Ava Cadell, Ph.D., oprichter van Sexpert.com ​Ze zegt dat wanneer een man rookt, een ton koffie drinkt of veel knoflook of rood vlees eet, zijn sperma waarschijnlijk zuurder en minder aangenaam van smaak zal zijn. 'Om sperma beter te laten ruiken en smaken, moeten mannen veel water drinken en veel fruit eten, vooral ananas en meloenen', zegt ze. 'En voedsel dat chlorofyl bevat - zoals selderij, peterselie en spinazie - maakt sperma zoeter.'

Als het erop aankomt, zegt Cadell dat hoe beter je kerel eet, hoe beter zijn uitstoot zal smaken. 'Als je je niet lekker voelt, zal je lichaam niet gezond smaken', zegt ze. Naast het gooien van de bovenstaande opties in uw boodschappenwagentje, kunt u ook gelstrips proberen (zoals deze van Masker ) die bedoeld zijn om de smaak van sperma te neutraliseren of op zijn minst te verminderen. (Hoewel het vermeldenswaard is dat er geen hard bewijs is dat ze werken.)VERWANT: Waarom produceren mannen verschillende hoeveelheden sperma?

Blauw, Tekst, Wit, Lijn, Aqua, Kleurrijk, Lettertype, Elektrisch blauw, Azuurblauw, Turkoois,
Helaas zijn er gewoon geen rigoureuze, wetenschappelijk onderbouwde gegevens over het onderwerp. Zou het nuttig zijn als iemand verschillende methoden voor het verzoeten van sperma zou testen en vervolgens zou vertellen hoe goed ze werkten? Zeker, maar het is moeilijk. 'Dit wetenschappelijk onderzoeken zou een heel moeilijk proces zijn', zegt Jerry Coyne , Ph.D., hoogleraar ecologie en evolutie aan de Universiteit van Chicago en auteur van Geloof versus feit ​'Je zou spermastalen kunnen nemen, maar smaak is een subjectief fenomeen, gebaseerd op hoe chemicaliën reageren met receptoren in je hersenen.'

Als het erop aankomt, kan er een op evolutie gebaseerde reden zijn achter de smaak van sperma. 'Dit is allemaal speculatie, maar als je aan evolutie denkt, zouden mannen met beter smakend sperma niet zoveel nakomelingen hebben', zegt Coyne. Het is gewoon niet in het belang van de menselijke soort dat sperma goed smaakt. 'Als sperma naar honing smaakte, vermoed ik dat mensen minder vaak zouden copuleren. Tegen dat soort evolutionaire verandering zou worden geselecteerd. Maar als je alleen zwanger zou kunnen worden door sperma door te slikken, zou het heerlijk smaken. Dat is wat orgasmes echt zijn: een manier waarop mensen zijn geëvolueerd om ervoor te zorgen dat ze willen copuleren. ' Klinkt niet zo sexy als je het zo zegt ...

VERWANT: 11 must-know orale seks tips van echte vrouwen

Blauw, Tekst, Kleurrijk, Wit, Lijn, Elektrisch blauw, Lettertype, Aqua, Azuurblauw, Majorelle blauw,
'Veel vrouwen houden niet van sperma omdat ze zeggen dat het naar beschimmelde sokken smaakt - of erger nog', zegt sekstherapeut uit New York City. Stephen Snyder , M.D. En die afkeer van de smaak van sperma is natuurlijk. Biologisch gezien zijn dingen die goed smaken bedoeld om te worden gegeten, terwijl dingen die niet goed smaken niet - denk terug aan de primitievere dagen van mensen, terwijl soms de enige aanwijzing dat iets giftig was, de walgelijke smaak was, die je ertoe zou aanzetten om het uit te spugen.

Wat je absoluut niet moet doen, is gewoon lijden door de smaak als je er echt niet tegen kunt. 'Als je keer op keer een uitdagende of walgelijke smaak tegenkomt, zal dat in je geest een negatieve Pavloviaanse associatie opleveren', zegt Snyder. 'Dat wil je niet doen.' Dat is waarom je, naast het proberen om de smaak van het sperma van je man te veranderen, zou kunnen proberen om het aantal keren dat je het tegenkomt te verminderen, terwijl je er toch voor zorgt dat jullie het allebei naar je zin hebben.

VERWANT: 6 manieren waarop jongens hun sperma elke dag saboteren

Het goede nieuws is dat het voor een man een enorme opwinding is om zijn lid naast je mooie gezicht te zien. Met dat in gedachten kun je deze tip van Snyder proberen: neem de basis van de penis van je partner stevig in je handen en leg je mond over het hoofd. Dat creëert de simulatie van deep-throating zonder dat je het risico loopt om te kokhalzen, plus je stimuleert de kop van zijn penis, die ongelooflijk gevoelig is. Dan kun je altijd doorgaan met iets anders dan oraal voordat je te maken krijgt met zijn sperma in je mond.

Blauw, Tekst, Wit, Lijn, Aqua, Lettertype, Elektrisch blauw, Kleurrijk, Azuurblauw, Turkoois,
Als je een hekel hebt aan de manier waarop zijn sperma smaakt, kun je proberen hem aan te moedigen zijn dieet aan te passen, of je kunt je concentreren op activiteiten waarbij je niet met de slechte smaak te maken hebt. Beide zijn geldige - en volkomen sexy - opties.