'Wat is mijn maanteken?'

Maanfasen Getty-afbeeldingen

De meesten van ons zijn redelijk bekend met ons zonneteken - het is het sterrenbeeld dat overeenkomt met je persoonlijkheid (en is de basis van de meeste maandelijkse horoscoopvoorspellingen).

Maar maantekens zijn iets heel anders. In astrologie, terwijl je zonneteken je uiterlijke persoonlijkheid weerspiegelt, controleert het maanteken je emoties en stemming, zegt Donna pagina , een professionele astroloog met een diploma in counselingpsychologie.

Om uw maanteken te achterhalen, moet u de datum, plaats en tijd weten waarop u bent geboren. De maan beweegt vrij vaak door de dierenriem (dus je maanteken kan totaal anders zijn dan je zonneteken!), Daarom heb je zoveel details nodig voor dit teken. Er zijn tal van online rekenmachines die het werk voor u kunnen doen, maar deze van CafeAstrology.com zou de truc moeten doen.Dit is wat je maanteken eigenlijk over jou betekent:

Bekijk galerij 12Foto's Ram maan teken Getty-afbeeldingen 1van 12Ram

Als uw maanteken Ram is, voelt u zich meer vervuld wanneer u zich in een omgeving bevindt waarin u uw gevoelens kunt uiten.

Je hebt een emotionele behoefte om de eerste te zijn, of het nu gaat om het pakken van de nieuwe iPhone of het sneller beklimmen van de bedrijfsladder dan andere mensen van jouw leeftijd.

Je raakt snel geïnspireerd en kunt in dingen springen voordat je het beseft of dit is wat je echt wilt. Maar je houdt er ook van om uitgedaagd te worden en vecht voor dingen waar je in gelooft.

Taurus Moon-teken Getty-afbeeldingen tweevan 12Stier

Je liefdestaal komt in de vorm van geschenken en je wilt je op je gemak voelen in het leven. Hoewel daar niets mis mee is, is de kans groter dat je in een slechte situatie of relatie blijft als de materiële kant ervan goed is.

(Tussen haakjes: goede seks is vrij belangrijk voor je in een relatie. Als het ontbreekt, kun je ergens anders heen gaan.)

Je houdt er ook niet van om in dingen geduwd te worden, en je wilt er zeker van zijn dat je de tijd hebt om over dingen na te denken voordat je iets doet.

Gemini maan teken Getty-afbeeldingen 3van 12Tweelingen

Er moet naar je worden geluisterd, zowel in het leven als op het werk. Dat geldt ook voor relaties: je hebt een partner nodig die goed kan communiceren, anders werkt het gewoon niet.

Je hebt een constante behoefte om te werken om je innerlijk tevreden en vredig te voelen en als je dat niet doet, blijf je eraan werken totdat je het doet. Het kan zijn dat je met meer dan één relatie tegelijk jongleert om te ontdekken wat je echt leuk vindt - en dat is oké.

Kanker maan teken Getty-afbeeldingen 4van 12Kanker

Je bent erg emotioneel, Kreeft, en hebt de neiging om veel gevoelens te hebben. Je wilt voor anderen zorgen, maar diep van binnen wil je er ook voor zorgen dat er voor jou gezorgd wordt.

Je kunt relaties behouden die hun beste tijd hebben bereikt, omdat je niet alle energie en moeite die je erin steekt wilt weggooien, waardoor het pijnlijk wordt om los te laten.

U wilt ook een huis waar u zich op uw gemak voelt, en u houdt van het idee om uw eigen gezin te stichten.

Leo maan teken Getty-afbeeldingen 5van 12Leo

Je houdt van stralen, Leo, en je wilt graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Je hebt een emotionele behoefte om gewaardeerd te worden, of dat nu in een relatie is of op het werk.

Ook al wil je dat iedereen ziet dat je speciaal bent, de wereld werkt niet per se zo - leer daar vrede mee te sluiten.

Je houdt van plezier hebben en feesten, en je kunt heel genereus en loyaal zijn met je vrienden. Onthoud gewoon dat mensen veranderen en niet altijd jouw liefde verdienen.

Maagd maan teken Getty-afbeeldingen 6van 12Maagd

Je moet je leven op orde kunnen hebben, Maagd. Misschien moet je kast op een bepaalde manier worden ingedeeld, of moet je werk gewoon zo zijn. Wat het ook is, het is oké. Onthoud echter dat perfectie niet altijd mogelijk is. Laat het gaan!

Je bent ook blij en voldaan als je het gevoel hebt dat je een gezonde levensstijl leidt. Je kunt kieskeurig zijn in relaties, maar daar is niets mis mee zolang je niet zo kieskeurig bent dat je iemand afschrijft die geweldig voor je kan zijn.

Weegschaal maan teken Getty-afbeeldingen 7van 12Weegschaal

Je houdt van relaties, Weegschaal, en je bent altijd op zoek naar je wederhelft. Je vindt het heerlijk om iemand te hebben om dingen mee te doen, of het nu een vriend is of een S.O.

Je hebt de neiging om super meegaand te zijn, en mensen trekken van nature naar je toe. De keerzijde: je verlangen om een ​​natuurlijke vredestichter te zijn, kan je in een deurmat veranderen als je niet oppast. Je wilt natuurlijk ook een partner kiezen die op jou lijkt, dus er is niet veel ruzie in de relatie.

Schorpioen maan teken Getty-afbeeldingen 8van 12Schorpioen

Je bent soms intens en je kunt vertrouwensproblemen hebben, maar je bent ook een heel intuïtief persoon. Je weet wanneer mensen tegen je liegen, en je haat het als mensen geheimen voor je bewaren.

Je moet leren om op je instincten te vertrouwen - anders word je gewoon totaal paranoïde dat andere mensen je pijn zullen doen.

Je graaft ook concurrentie. Zorg er gewoon voor dat het meer in de lijn blijft van het bevorderen van je carrière en minder in het concurreren met iemand anders om liefde - dat is alleen maar een probleem.

Boogschutter maan teken Getty-afbeeldingen 9van 12Boogschutter

Je wilt alles, Sag, en daar is niets mis mee. Je hunkert naar vrijheid, de wereld rondreizen en zoveel mogelijk weten. U kunt ongelukkig worden als u zich gevangen voelt, of dit nu in een relatie is of door levensomstandigheden.

Je moet bij iemand zijn waarvan je denkt dat hij je laat groeien en je niet vastgebonden houdt.

Je bent bang om beoordeeld te worden, maar je bent ook geneigd anderen te beoordelen. Je hebt de neiging om betrokken te raken bij argumenten en debatten, en houdt ervan gelijk te hebben. Weet gewoon dat het niet gaat gebeuren elke tijd.

Steenbok maan teken Getty-afbeeldingen 10van 12Steenbok

Je bent bang dat niet alles zo is, en je vindt het heerlijk om voorbereid te zijn op alles wat het leven je te bieden heeft. Maar soms bereid je je te veel voor, waardoor je misschien geen nieuwe kansen grijpt.

In relaties ben je erg loyaal als je je eenmaal committeert - het kan even duren voordat je zover bent.

U bent superverantwoordelijk, maar u moet sterke grenzen hebben, zodat uw betrouwbaarheid op het werk niet wordt benut.

Waterman maan teken Getty-afbeeldingen elfvan 12Waterman

Je hebt een sterke behoefte om anders te zijn en te ontdekken waar je thuishoort. Je houdt van ervaringen met mensen, plaatsen en situaties die anders zijn dan waarmee je bent opgegroeid, en je voelt je vaak aangetrokken tot mensen uit verschillende culturen en landen.

Toch ben je altijd op zoek naar een plek om in te passen. Als je geen nieuwe ervaringen kunt opdoen, kun je je onthecht voelen van de mensen om je heen, en daarom is het zo cruciaal voor je om te reizen wanneer je maar kunt.

Je hebt behoefte aan sterke vriendschappen en relaties en blijft vaak maatjes bij een ex als het niet goed gaat.

Vissen maan teken Getty-afbeeldingen 12van 12vis

Je bent de romanticus van de dierenriem en houdt ervan om bemind te worden. Maar u voelt zich vaak persoonlijk slachtoffer als u vindt dat het leven oneerlijk is of dat iemand u slecht behandelt. U wilt vaak antwoorden op vragen die onbeantwoordbaar zijn en die ernstig kunnen worden beïnvloed door tragedies.

U vindt voldoening als u iets kunt doen waarbij u het lijden helpt verlichten of iets doet waarin u gelooft, ook al is het zo simpel als het helpen van een vriend.

De volgendeStudenten protesteren tegen vuurwapengeweld in het hele land Korin Miller is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk dat te zien is in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.