Wat is het nettovermogen van Amy Schumer? De cabaretier lacht de hele weg naar de bank

Amy Schumeris zeker een open boek, en bovendien een hilarisch boek. Ze bracht al haar fans mee voor dereis dat was haar zwangerschapen zijeerste paar maanden als nieuwe moeder​Dit weekend zal de recente zwangerschap van de cabaretier volledig te zien zijn in de HBO Max-docuseries In verwachting van Amy, die regisseur Alexander Hammer creëerde door gsm-opnames samen te voegen die zijn gemaakt door Amy enhaar man, Chris Fischer​

'Ik kwam er twee dagen geleden achter dat ik zwanger ben', zegt ze aan het begin. 'Misschien documenteer ik het of zoiets.' Kleine waarschuwing echter: er is VEEL braken, aangezien Amy tijdens haar zwangerschap te maken kreeg met hyperemesis, oftewel extreme ochtendmisselijkheid. De serie documenteert ook haar deelname aan protesten van de afgelopen jaren, het werken met haar comedy-act en het leren over de diagnose van haar man op het autismespectrum

Maar hoe zit het met Amy's chequeboekje? De komiek en filmster heeft meerdere Netflix-specials en hitfilms op haar cv staan, dus ze heeft in de loop van de jaren zeker behoorlijk grote cheques verzilverd.

Het blijkt dat Amy's inkomen geen grap is. Ze is de eerste vrouw die ooit de Forbes lijst met best betaalde komieken. Ze pakte de vijfde plek op de lijst, achter Dave Chapelle, Louis C.K., Chris Rock en Jerry Seinfeld in 2017, maar viel uit de top 10 in 2018. Dus, wat is het nettovermogen van Amy Schumer in 2020 precies? Hier is hoe ze serieus geld verdient:

Amy kreeg haar start op Comedy Central.

De komiek werd erbij gegoten Laatste Comic Standing , die haar carrière op gang bracht in 2007. Ze werd vierde in de populaire reality-tv-competitie. Toen speelde Amy in 2012 in haar allereerste komediespecial, Meestal Sex Stuff, op Comedy Central.

Dankzij het succes volgde Comedy Central het op met een wekelijkse special: Binnen Amy Schumer ​Amy speelde, creëerde, schreef, regisseerde en produceerde de tv-sketchserie. Ze droeg meerdere hoeden en won een Emmy voor haar werk, per De Hollywood Reporter , maar het is niet duidelijk hoeveel ze is betaald voor haar werk in de show.

Amy kopte meerdere Netflix stand-up specials, en onderhandelde met terugwerkende kracht over haar deal van $ 11 miljoen.

De eerste was er De Leather Special , die een groot deel van haar inkomsten in 2017 opbracht en haar plek op de bestbetaalde comedians-lijst hielp verstevigen. De volgende was Groeiende, die profiteerde van Amy's zwangerschap en haar de hele weg naar de bank aan het lachen hield, hoe ernstig haar ochtendmisselijkheid ook was.

Ze is ook een bekend onderhandelaar. In 2016 tekende ze een deal van $ 11 miljoen voor The Leather Special, maar Nadat ze had geleerd dat mannelijke komieken ongeveer $ 20 miljoen verdienen per Netflix-special, ging Amy terug naar de studio en vroeg om meer geld. Later verduidelijkte ze echter in een Instagram-bericht dat ze geen gelijke compensatie vroeg voor de strips Chris Rock en Dave Chappelle. 'Ik vind dat vrouwen gelijk loon verdienen. Ik geloof echter niet dat ik hetzelfde loon verdien als Chris en Dave. Het zijn legendes en 2 van de grootste strips aller tijden ', schreef ze. 'Ik heb niet hetzelfde gevraagd als mijn vrienden. Ik heb meer gevraagd dan het oorspronkelijke bod. '

Amy schreef Het meisje met de tatoeage op de onderrug.

Simon & Schuster's imprint Gallery Books heeft naar verluidt Amy $ 9 miljoen betaald voor de rechten op haar verhaal, aldus De Hollywood Reporter ​Die grote vooruitgang brengt haar in goed gezelschap met auteurs als Bill Clinton en Hillary Clinton, en boven collega-komieken / auteurs Tina Fey en Lena Dunham. Het meisje met de tatoeage op de onderrug werd gepubliceerd in 2016, en de initiële verkoopcijfers van het boek waren teleurstellend, per Pagina zes

AmazonHet meisje met de tatoeage op de onderrugGalerijboeken amazon.com $ 16,99$ 10.86 (36% korting) WINKEL NU

Amy profiteert van goedkeuringsovereenkomsten.

De komiek werkt samen met merken als Bud Light en Old Navy voor grote advertenties. Amy is zelfs verschenen in spraakmakende Super Bowl-slots. Haar partnerschappen leiden tot grote lonen.

In 2019 tekende Amy een first-look deal met Hulu om een ​​nieuwe scriptkomedie te produceren.

Volgens De Hollywood Reporter Amy tekende een deal met Hulu om een ​​scriptserie te maken, te regisseren, te schrijven, te produceren en te schitteren in een scriptserie genaamd Liefs, Beth, die oorspronkelijk gepland was voor eind 2020, maar kan worden uitgesteld door COVID-19. (Beth is Amy's tweede naam.)

Tijdens Hulu's 2020 Newfront-presentatie eind juni beschreef Amy de serie als 'hilarisch', aldus Broadway Wereld ​'Het is rauw en ik ben het erg,' zei ze. 'Ongeveer drie jaar geleden vond ik mijn dagboeken toen ik opgroeide, van 13 - 21 jaar ... En het deed me denken aan de tijd dat ik al dit vertrouwen had en het leven leuk en vol mogelijkheden was. Dus ik wilde heel graag een show maken over een vrouw die haar hele leven opblaast en terugkeert naar de dingen die haar echt gelukkig maken. '

Amy schittert in en schrijft grote films.

Veel van de komedies op groot scherm die je de afgelopen jaren aan het lachen maakten, kwamen van Amy. Ze speelde in en schreef Trein wrak (heb er van gehoord?) en toen speelde in Ik voel me mooi en Weggerukt ​Oh, en trouwens, Amy won een Golden Globe voor Beste Actrice in een Komedie of Musical voor Trein wrak

Dat komt allemaal neer op een nettowaarde van ongeveer $ 16 miljoen, per CelebrityNetWorth ​Dat aantal zou echter veel hoger kunnen zijn. In 2017, Forbes geschat Amy's verdiensten op $ 37.500.000, en ze heeft sindsdien meerdere goedbetaalde projecten gehad.

Jennifer Nied is een bijdragende schrijver voor ons met meer dan 10 jaar schrijf- en redactie-ervaring, gespecialiseerd in wellness, avontuurlijke reizen en fitness, met werk dat te zien is in Budget Travel, American Spa, onze en meer.