Wat de volle maan in Stier in oktober voor uw teken zal betekenen

Volle maan close-up Op focusGetty-afbeeldingen

Misschien heb je alles in je leven bij elkaar en gaat vallen eigenlijk allemaal over terugtrappen met PSL's en Hocus Pocus marathons. Ga jij.

Maar als je een grote beslissing hebt genomen - of het nu gaat om een ​​carrièreswitch of het verbreken van banden met een slechte vriend - dan is de aanstaande volle maan (ook bekend als de Hunter's Moon, volgens Farmer's Almanac ) op 24 oktober is misschien de kick in een ** waarnaar u op zoek was.

Wat betekent de volle maan voor mij?

Deze volle maan heeft de neiging om sh * t in beweging te brengen, vooral als het gebeurt in het Taurus-teken. In feite astroloog Donna pagina zegt dat een volle maan in Stier een 'zeer intense emotionele tijd' kan zijn. En dit geldt voor iedereen , niet alleen als je een Stier bent.'Er staan ​​grote veranderingen te wachten in relaties die niet gezond zijn of banen die de geest en het creatieve potentieel verstikken', voegt Page toe.

Verwant verhaal

Astroloog Tanaaz Chubb, auteur van Mijn Mantra's in zakformaat en oprichter van Voor altijd bewust , voegt eraan toe dat deze volle maan misschien het signaal is dat je nodig hebt om slechte gewoonten (of mensen) te negeren die je ervan weerhouden 'een veilige en solide basis voor je leven te bouwen'.

Hmm ... dit kan interessant worden, toch?

Iets speciaals aan deze specifieke Hunter's Moon?

Ja, zegt Page, omdat de volle maan plaatsvindt terwijl de maan op één lijn ligt met Uranus in zijn baan. Uranus, zegt Page, is berucht om zijn onvoorspelbaarheid en het vermogen om aan te dringen op verandering die uiteindelijk resulteert in een betere toekomst - zelfs als je je helemaal niet op je gemak voelt terwijl het gebeurt.

Deze volle maan zal ook plaatsvinden wanneer Venus (die tegenover Uranus is) in Schorpioen is, wat misschien een drang opwekt om 'alles wat we willen doen met standvastigheid na te jagen, zelfs als het niet gaat zoals we hadden verwacht', zegt Page. . Maar pas op, vriendin - Page zegt dat het zelfs een 'ik zal dit krijgen, zelfs als het me doodt' mentaliteit kan oproepen.

Verwant verhaal

Dus ... whoa.

Maar als dat eng klinkt, is het niet ALLEMAAL dramatisch. De volle maan van de Stier heeft ook de reputatie aardend en praktisch te zijn, zegt Chubb. Misschien voel je je geneigd om je leven te rooten en voel je misschien letterlijk de drang om een ​​groene vingers te koesteren (misschien kun je eindelijk die schattige hangende plantenbakken installeren die je in februari hebt gekocht), zegt ze.

Welke tekens zullen deze volle maan het meest voelen?

Iedereen zal op de een of andere manier worden beïnvloed door de volle maan, hoewel Chubb zegt dat iedereen met een sterke Stier- of Schorpioen-energie in hun grafieken (stel dat je zonneteken een Stier is, of je maanteken Stier is) 'het zeker zal voelen'. Maar dat benadrukt ze iedereen wie de drang om iets te veranderen heeft genegeerd, zal de duw van deze maan voelen.

'[The Taurus Full Moon] draagt ​​dit jaar zo'n intense energie', zegt ze. 'Deze vluchtige energie zal de relaties in ons leven opschudden en laten zien waar we betere grenzen moeten creëren en meer zelfliefde moeten oefenen.'

Dus hou je gekke hoed vast.

Caroline Shannon-Karasik is een schrijver en pleitbezorger voor geestelijke gezondheid, gevestigd in Pittsburgh, PA.