Wat de lichaamstaal van Jhene Aiko en Big Sean zegt over hun relatie

christian dior photocall paris fashion week haute couture lente zomer 2018 Pascal Le segretainGetty-afbeeldingen

Hoewel het zeker geen vereiste is, kan het geen kwaad als een romantische relatie zijn oorsprong vindt in vriendschap. En in het geval van Jhené Aiko en Big Sean was hun vriendschap, drie jaar voordat ze de zaken officieel maakten, van cruciaal belang voor het succes van hun romance.

In het begin, circa 2012, had het paar geen andere keus dan een vriendschap te onderhouden, vertelde Jhené Aanplakbord in 2017. Toen Big Sean geïnteresseerd was in Jhené, had ze een relatie en toen Jhené gevoelens begon op te vangen, had Big Sean een relatie met iemand anders. Dus hielden ze de zaken platonisch. Ze maakten samen prachtige muziek (letterlijk) - waarbij ze elkaar op verschillende nummers lieten horen en samen optraden voordat ze hun debuut maakten als een muzikaal duo genaamd Twenty88 en een album onder dezelfde naam uitbrachten.

Maar al snel werden de wensen van hun fans werkelijkheid en in 2016 ging het stel van alleen maar vrienden naar iets meer. Jhené beschreef de verschuiving in hun relatie: 'We hebben duidelijk ook samengewerkt gedurende onze hele relatie. We hebben samen liedjes gemaakt. En toen kwam het net op een punt waarop het was als: 'Ik ben vrijgezel, jij bent vrijgezel, we houden van elkaar', vertelde ze Aanplakbord. 'We hielden eigenlijk al van elkaar als mensen en toen was het zo van: 'Oké, laten we gewoon, weet je, samen zijn.' Dus het was anders vanwege die vriendschap. Dat komt op de eerste plaats, we zijn in de eerste plaats vrienden. We kunnen kibbelen als een vriendschap. 'Hun vriendschap is iets lichaamstaalexpert Karen Donaldson zegt is duidelijk in elke stap die Big Sean en Jhené hebben gemaakt sinds ze hun relatie officieel hebben gemaakt. Verderop breekt ze precies af hoe ze dat weet.

Intimiteit is gemakkelijk voor Jhené en Big Sean. Noel VasquezGetty-afbeeldingen

Een blik op de knieën van Big Sean en Jhené, die naar elkaar toe zijn gericht, vertelt Donaldson dat het paar elke kans waardeert dat ze dicht bij elkaar moeten zijn. 'De manier waarop Big Sean comfortabel haar been aanraakt en Jhene geen bezwaar maakt, duidt op verlangen', zegt ze.

Bovendien is 'de fysieke ruimte tussen hen tijdens het zitten minimaal tot geen, en dit duidt op een hoog niveau van geluk en hechtheid in hun relatie', voegt Donaldson toe. Zelfs als hun aandacht op het basketbalspel is gericht, is ze er zeker van dat Jhené en Big Sean elkaar in het hoofd hebben vanwege de manier waarop ze naar elkaar toe leunen.

Jhené weet dat Big Sean 100% toegewijd is aan hun relatie. Kevin MazurGetty-afbeeldingen

'Haar brede houding vertelt ons dat ze zich geaard en zelfverzekerd voelt', zegt Donaldson. Terwijl Sean haar middel vasthoudt, voelt Jhené niet de behoefte om hem op enigerlei wijze vast te grijpen, legt Donaldson uit, omdat Jhené weet dat hij nergens heen gaat. Hij heeft door de jaren heen bewezen dat hij er altijd voor haar zal zijn.

Big Sean heeft de rug van Jhené. Michael KovacGetty-afbeeldingen

'Opnieuw staat Jhene voor Big Sean', zegt Donaldson. Door achter Jhené te gaan staan, laat hij weten dat hij bereid is haar terug te hebben wanneer ze hem nodig heeft. En zijn arm om haar schouder (spoiler: lichaamstaal die je meer dan een paar keer van hem zult zien) is hoe hij zijn liefde toont. Het herinnert Jhené eraan dat hij er hoe dan ook voor haar is.

Het is duidelijk dat ze geschiedenis hebben. bulgari bij 25e jaarlijkse stichting elton john aids Daniele VenturelliGetty-afbeeldingen

'De manier waarop Jhené op de schoot van Big Sean zit, vertelt ons dat hun relatie een lange tijd heeft gekend en dat ze zich zeer op hun gemak bij elkaar voelen', zegt Donaldson.

Ze raken ook hoofden aan, wat aangeeft dat ze een vergelijkbare mentaliteit hebben. Bovendien schreeuwt Seans hand op Jhené's been intimiteit. Beiden wijzen ook op het feit dat de relatie tussen Jhené en Big Sean er een is die al lang bestaat. Je zou een nieuw stel niet zo zien poseren, zegt Donaldson, althans niet zo overtuigend.

Hoewel het even duurde om vast te stellen, is hun liefde de real deal. 2020 roc natie de brunch binnen Kevin MazurGetty-afbeeldingen

Er zijn twee soorten wangkusjes en waar je nu naar kijkt, is de romantische soort. Hoe weet Donaldson dat? Omdat Big Sean erin leunt. 'Het is de manier waarop het gezicht van Big Sean betrokken is bij de kus van zijn neus tot zijn kin. Ze sluiten allemaal aan op Jhené's wang. '

'Hij streeft er weer naar om lichamelijk dichter bij haar te zijn door haar met zijn arm om haar nek naar zich toe te trekken', legt Donaldson uit, omdat Big Sean zeer toegewijd is aan Jhené.

Haar lichaamstaal daarentegen: haar gebobbelde lippen en geplooide been zeggen dat ze geniet van het moment.

Zowel Jhené als Big Sean doen dit voor de lange termijn en ze willen dat iedereen het weet. big sean en jhené aiko Grote Sean / Instagram

'De ogen van Big Sean zijn volledig op Jhene gericht en zeggen dat hij alleen maar oog voor haar heeft', zegt Donaldson. En die glimlach betekent dat hij echt geniet van dit moment dat hij deelt met Jhené.

Jhené houdt ook de arm van Big Sean om haar heen, zegt Donaldson, 'Dit is haar manier om de wereld naar buiten toe te vertellen dat ze bij elkaar horen.'