Waarom mannen zeggen dat ze te snel klaar zijn

slang.jpg Julija Sapic / Shutterstock.com

Hier is een triest maar waar feit: volgens nieuw onderzoek in de Journal of Sexual Medicine

In het onderzoek onder meer dan 1.200 mannen meldden 376 van hen dat ze tijdens seks eerder ejaculeerden dan ze wilden. Vervolgens verdeelden de onderzoekers deze mannen in twee groepen: mannen die voldeden aan de criteria voor vroegtijdige zaadlozing (geclassificeerd als ejaculeren in minder dan twee minuten) en mannen die het langer volhielden, maar toch eerder klaar waren dan ze wilden.

Interessant genoeg voldeden de meeste mannen in deze studie niet echt aan de diagnostische criteria voor vroegtijdige zaadlozing. Dit zou erop kunnen wijzen dat zelfs gezonde mannen zouden willen dat ze langer in bed konden blijven (iets waarvan we zeker weten dat de meeste vrouwen er geen ruzie over zouden maken). Bovendien kan deze bevinding wijzen op de noodzaak van een bredere definitie van voortijdige ejaculatie, merken de onderzoekers op.

MEER: De truc die mannen kan helpen langer in bed te blijven

Dus wat gaven mannen de schuld voor hun snelle vrijlating? Toen de onderzoekers jongens vroegen waarom ze dachten dat dit gebeurde, schreven de meeste mannen uit beide groepen het toe aan een gebrek aan controle of overgevoeligheid, ook wel te opgewonden. Minder mannen noemden problemen met hun partner, angst of gezondheidsproblemen.

MEER: Wat vroegtijdige zaadlozing echt kan doen met uw seksleven

Omdat de meeste jongens dit probleem toeschrijven aan een gebrek aan controle, kan het nuttig zijn om je partner dat te laten weten zijn dingen die u allebei kunt doen om de situatie te verhelpen. Bekijk deze om te beginnen vijf manieren om hem te helpen langer in bed te blijven ​Bovendien kun je hem dat altijd verzekeren andere manieren waarop hij je kan plezieren als hij eerder klaar is dan jij. Hij heeft nog steeds perfect functionerende vingers en een tong, nietwaar?

MEER: 7 dingen die kunnen knoeien met zijn erectie