Uw gids om anale seks veel aangenamer te maken

Tips voor anale seks Getty-afbeeldingen

Anale seks is onmiskenbaar populair de laatste tijd. Gegevens van PornHub heeft aangetoond dat sinds 2009 het aantal zoekopdrachten naar anale seks met 120 procent is toegenomen. Kijk maar naar de popcultuur als je meer bewijs nodig hebt: zal iemand ooit de beroemde Kim K vergeten? Papieren tijdschrift dekking die bijna het internet brak? Iedereen heeft het over stompe dingen, verklaart het het 'het'-ding, en waagt het zelfs om het zelf uit te proberen.

Maar ondanks alle nieuwe bijval, moet anaal niet zo lichtvaardig worden opgevat. Het is een serieuze zaak, dus voordat je jezelf erin stort, volgas, een opwelling, neem eerst een pauze. Er komt veel meer bij kijken dan u wellicht beseft. En als je het niet tactvol aanpakt, kan anaal pijnlijk, gevaarlijk of zelfs traumatiserend zijn. In feite kunnen veel mensen voor altijd worden uitgeschakeld door anale seks vanwege een vervelende eerste ervaring. En wie wil dat?

Dat gezegd hebbende, het hoeft absoluut niet vreselijk te zijn. Anale seks kan superheet, sexy en ongelooflijk plezierig zijn. Je hoeft alleen maar de juiste stappen te zetten. Er is voorbereiding, communicatie en heel veel glijmiddel voor nodig om anaal plezierig te maken voor alle betrokkenen.Dus als het om anale seks gaat, wat kun je dan precies doen om het gemakkelijker te maken? Hoe kun je ervoor zorgen dat zowel jij als je partner een geweldige anale ervaring hebben? We vroegen Alicia Sinclair, een sekscoach en CEO van het anale wellnessmerk, om ons enkele van haar beste tips te geven voor gemakkelijker anaal.

Want als je het gaat doen, je moet het goed doen

Wees voorbereid

Je kunt niet zomaar dingen in je anus steken. U zult in ernstige pijn terechtkomen en zelfs het risico lopen op letsel.

Voordat je voor de eerste keer anale seks probeert (of als je het al weken / maanden niet hebt gedaan), kan anale training helpen. Sinclair zegt om te beginnen met vingers (je kunt latexhandschoenen gebruiken, als je wilt) om de anale spieren te trainen en dan omhoog te gaan naar klein buttplugs ​(Probeer ditNu Sensuelle vibrerende mini buttplugvan de onze kledingwinkel.)

Je kunt ook kralen proberen, '[Kies] iets met verschillende maten, zoals anale kralen', zegt Sinclair. “Hierdoor kan de gebruiker beginnen met de kleinste kralen en vervolgens naar grotere kralen toe werken naarmate ze comfortabeler worden met de sensatie. Een goed voorbeeld is de van b-Vibe, die het extra voordeel hebben van vibratie - iets dat echt kan helpen om je spieren te ontspannen. '

De anus is niet op dezelfde manier vervormbaar als een vagina. Het rekt van nature niet uit en keert niet terug naar vorm. Het moet worden voorbereid om grotere objecten te kunnen plaatsen. Hoe lang je anale training duurt, hangt af van je lichaam. Word niet ongeduldig. Het kan zijn dat je een paar dagen, weken of zelfs maanden met speelgoed moet spelen totdat je je anus hebt gewend om objecten ter grootte van een penis te accepteren zonder ernstig ongemak.

Uw veiligheid en comfort zouden uw hoogste prioriteit moeten hebben. Ga langzaam. Hoe langzamer hoe beter. “Je moet nooit van nul naar penis gaan. Het zal waarschijnlijk pijn doen en een negatieve eerste ervaring creëren ”, zegt Sinclair.

Verwant: 7 seksposities die leuker zijn dan doggy style

Glijmiddel, glijmiddel en meer glijmiddel

Sinclair zegt dat haar motto is: 'langzaam en glad.' Hoe meer glijmiddel, hoe beter. De anus smeert van nature niet zoals een vagina. Er is veel extra hulp voor nodig om speeltjes, pluggen, kralen, dildo's en penissen op te bergen.

'Als je penetrerende anale seks wilt hebben en je geen siliconen gebruiktseksspeeltje, dan is een siliconen glijmiddel je beste antwoord omdat siliconen niet door het lichaam worden opgenomen. Het blijft heel lang erg nat en glad. Glijmiddelen op waterbasis kunnen uitdrogen ”, vertelt Sinclair. 'Als je een buttplug of een seksspeeltje gebruikt dat van siliconen is, dan zou ik een glijmiddel op waterbasis met hoge viscositeit aanbevelen.'

Wij adviseren Babelube siliconen glijmiddel en Natuurlijk ondersteunen glijmiddel op waterbasis voor al je anale behoeften.

Lees meer over de fascinerende geschiedenis van het seksspeeltje:

Overweeg reinheid

Klysma of niet klysma, dat is de vraag. Sinclair vertelt ons dat de keuze om een ​​klysma te doen helemaal aan jou is en je comfortniveau rond, nou ja, poep. 'Welke schoonmaakbeslissingen je neemt, hangt echt af van hoe goed je je lichaam kent, vooral je spijsvertering en je comfortniveaus rondom hygiëne', zegt Sinclair. 'Je steekt natuurlijk iets in je anus, dus soms geven mensen er de voorkeur aan om op te ruimen voordat ze anaal spelen.'

Als je een klysma wilt doen, is dat helemaal aan jou. U hoeft op geen enkele manier eerder een klysma te doen anale seks ​Als je een partner hebt die erop staat dat je een klysma doet wanneer je dat niet wilt, laat de scrub dan de deur zien in plaats van je achterdeur. Sinclair zegt dat een grondige spoeling onder de douche goed zal volstaan.

Mocht u ervoor kiezen om een ​​klysma te doen, doe dat dan veilig. Geef jezelf de klysma één tot twee uur voordat je anaal speelt. 'Je hoeft maar een paar kopjes water te gebruiken, want je spoelt gewoon de laatste vijftien tot twintig centimeter van het rectum weg. Als je te veel water gebruikt, kun je je spijsvertering stimuleren en dingen rommeliger maken. ' Sinclair adviseert. “Gebruik alleen warm water en controleer het tegen uw pols. Klysma-bollen zijn vaak de gemakkelijkste manier om dit te doen. Je kunt een herbruikbare proberen, of je kunt een wegwerpklysma gebruiken. ' (U kunt een bolklysma kopen Amazon hier

Verwant: 4 orgasmes die elke vrouw zou moeten hebben

Pas op met nazorg

Laten we even echt zijn. Als je kontdingen doet, zal er waarschijnlijk wat ontlasting bij betrokken zijn. Er is echt geen manier omheen (zelfs niet als je het klysma doet). Om op te ruimen na anaal spelen, raadt Sinclair klassieke babydoekjes aan voor een grondige veegbeurt. De anus is een poreus gebied en u wilt agressieve chemicaliën vermijden. Spring dan onder de douche en maak jezelf schoon.

'Was vuile handdoeken, gooi gebruikte latexbarrières op de juiste manier weg en was je speelgoed grondig in warm zeepsop', voegt Sinclar toe.

Verwant:De beste seksposities ooit: deel 2

Anale seks kan een bijzonder kwetsbare ervaring zijn. Ten slotte, anaal is historisch gezien als taboe beschouwd , en eraan deelnemen kan een gemengde emotionele reactie veroorzaken.

Sinclair zegt dat nazorg vooral belangrijk is bij anale seks: 'Het is goed om je partner eraan te herinneren wat je leuk vond aan anale seks met hem. Als je partner nieuw is in het geven van anale stimulatie en penetratie, laat hem dan weten waar je van hield, wat je de volgende keer meer zou willen zien, wat je zou kunnen veranderen, en sluit af met een compliment. '

Gigi Engle is een seksuele voorlichter en schrijver die in Chicago woont. Volg haar Instagram en Twitter op @GigiEngle.