Uw compatibiliteit met sterrenbeelden in romantische relaties, uitgelegd

Compatibiliteit met sterrenbeelden Getty-afbeeldingen

Echt gepraat: je daten heeft het afgelopen jaar waarschijnlijk een verwachte wending genomen.Zoom eerste datums, wandelingen met een sociale afstand in het park, proberen er schattig uit te zien met een masker (dat doe je helemaal!) - het is allemaal een beetje anders dan hoe je potentiële S.O.'s hebt gevonden in 2019, toch? Welnu, hoeveel het datingspel ook verandert, je kunt in ieder geval altijd vertrouwen op astrologische compatibiliteit om hetzelfde te blijven. Jij tenslotte weten je bent nog steeds aan het vergelijken sterrenbeelden om erachter te komen of jouw liefde echt in de sterren geschreven is.

Maar voordat je verlovingsringen gaat uitkiezen en babynamen bedenkt, blijkt dat compatibiliteit met sterrenbeelden niet zo eenvoudig is als vergelijken. zon tekenen (ook bekend als het bord op basis van je verjaardag). Dat is eigenlijk het beste voor het testen van de compatibiliteit van werkrelaties , volgens Donna Page, een gecertificeerde astroloog in Atlanta. 'Als je je wilt concentreren op romantiek of seks, moet je zoeken naar de Venus in uw teken ,' ze legt uit.

Waarom? 'Venus is waar we van genieten', zegt Page. Haar alle over daten en romantiek, terwijl je zonneteken algemener is. Maak je geen zorgen als je je Venus-teken niet direct kent (want, laten we eerlijk zijn, wie wel?). Als algemene vuistregel geldt: 'je Venus kan nooit meer dan 48 graden van je zonneteken verwijderd zijn', zegt Page. Dat betekent dat de Venus van de meeste mensen ofwel in hun zonneteken staat, ofwel in het teken erachter of ervoor. Als uw zonneteken is Tweelingen , zal je Venus waarschijnlijk binnen zijn TweelingenStier , of Kanker , volgens Page.Om de Venus-tekens van jou en je geliefde te achterhalen en, bijgevolg, je romantische compatibiliteit, sluit je je / hun geboortedatum aan op een venus teken calculator ​Of als je een astrologie-app op je telefoon hebt, kun je je Venus gemakkelijk terugvinden in je algemene geboortehoroscoop.

Nu, tijd om erachter te komen of het universum uw laatste goedkeurt dating-app match, of als je moet blijven swipen ...

Bekijk galerij 12Foto's Compatibiliteit met het sterrenbeeld Ram Jewelyn Butron 1van 12VENUS IN RAM (21 MAART - 19 APRIL)

Als je Venus binnen is het teken van Ram , je moet je geliefd en geïnspireerd voelen om gelukkig te zijn. En als het op romantiek aankomt, word je verscheurd tussen veilig en gekoesterd willen blijven en iets avontuurlijkers willen. Je bent het meest compatibel met iemand die zijn of haar heeft Venus in Leeuw en in Boogschutter ​'Omdat ze zijnvuurtekens- net als Ram - zullen ze leuk zijn om mee samen te zijn, en ze zullen je vlam voeden ', legt Page uit. Dat betekent dat je (bijna) nooit een saai moment samen zult hebben ... zelfs niet na tientallen jaren huwelijk.

ICYDK, elk type bord (vuur, aarde, water en lucht) is romantisch compatibel met hetzelfde type bord, zegt Page. Het is dus geen verrassing dat een vuurteken, zoals Ram, het zal raken met zijn mede-scorchers. Maar natuurlijk trekken tegenpolen ook elkaar aan. Als je op zoek bent naar een hete affaire, geen LTR, ga dan voor iemand met hun Venus in Weegschaal

Compatibiliteit met het sterrenbeeld Stier Jewelyn Butron tweevan 12VENUS IN STIER (20 APRIL - 20 MEI)

Je hunkert naar onvoorwaardelijke liefde en wilt iemand aantrekken, in plaats van al het werk te moeten doen om ze na te streven. (Lees: je hebt zeker eerder hard gespeeld om te krijgen.) Omdat Stier een aardeteken is, ben je gegrondvest in relaties, je geeft er de voorkeur aan om de hele nacht gezellig op de bank te zitten dan barhoppen, een eigenschap die waarschijnlijk van pas komt de afgelopen maanden. 'Als iemand met Venus in Stier een vuurteken probeert te dateren, kunnen ze verschroeien', zegt Page. Dus je beste match is iemand wiens Venus ook in een aardeteken staat - ofwel Venus in Maagd of in Steenbok.

Als je op zoek bent naar een hete aansluiting en niets anders, laat tegenstellingen dan aantrekken met een Venus in Schorpioen De tegenstellingen kunnen sexyer zijn omdat je de elektriciteit door de kamer voelt ', legt Page uit. 'Er zullen dus misschien meer gevechten zijn, maar er zal ook betere makeup-seks zijn.'

Gemini Zodiac Sign-compatibiliteit Jewelyn Butron 3van 12VENUS IN GEMINI (21 MEI - 20 JUNI)

Je weet niet altijd zeker wat je nodig hebt, Venus in Tweelingen, dus je zoekt vaak ervaring en begeleiding in een S.O. Omdat je een luchtteken bent, verlang je naar een mentale verbinding op basis van communicatie. U bent dus het meest compatibel met uw mede-luchtborden: Venus in Weegschaal en in Waterman

Als u op zoek bent naar vonken om te vliegen, is uw tegenovergestelde attractie dat is Venus in Boogschutter. Wees er gewoon op voorbereid dat die vonken uitbranden nadat je een te veel onderwerpen niet in de gaten hebt gehouden.

Compatibiliteit met het sterrenbeeld Kreeft Jewelyn Butron 4van 12VENUS IN KANKER (21 JUNI - 22 JULI)

Als je Venus in Kreeft is, heb je veel emoties - en je bent niet bang om ze met een partner te delen. 'Watertekens hebben hun gevoelens nodig', zegt Page. En wie kan de gevoelens van een waterteken beter begrijpen dan een ander waterdier? Daarom ben je het meest compatibel met Venus in Vissen en in Schorpioen ​(Vooral Schorpioenen - hun kracht, intensiteit van emoties en vermogen om zich seksueel over te geven is werkelijk heet voor jou.)

Als je laarzen met een tegenovergesteld teken wilt verslaan, druk dan op a Venus in Steenbok ​Ze zijn een aardeteken, dus samen kun je een hele nieuwe wereld creëren ... zolang je het water maar niet vertroebelt (sorry, moest).

Leo Zodiac Sign compatibiliteit Jewelyn Butron 5van 12VENUS IN LEO (23 JULI - 22 AUGUSTUS)

Je wilt erkenning omdat je speciaal bent, Leo , en daar is niets mis mee. En aangezien je een vuurteken bent, vind je dat het leven opwindend moet zijn, en dat geldt ook voor je liefdesleven (duh). Dus je beste gok bij astrologische romantiek is met een ander vuurteken, Venus in Boogschutter en in Ram

Geloof het of niet, je tegendeel is geen waterteken. Het is een luchtteken: Venus in Waterman ​Hoewel je misschien denkt dat er veel vonken tussen de vuurtekens zullen vliegen, is er 'a heel veel vonk 'tussen deze twee, zegt Page. Omdat luchttekens allemaal te maken hebben met intellectuele connectie, kan een Waterman een gebrek aan concurrentie in de relatie brengen en je helpen nieuwe ideeën te verkennen.

Compatibiliteit met het sterrenbeeld Maagd Jewelyn Butron 6van 12VENUS IN MAAGD (23 AUGUSTUS - 22 SEPTEMBER)

Je voelt je aangetrokken tot wat je niet begrijpt, Venus in Maagd , en houden niet van mensen die oppervlakkig zijn. Daarom tekent uw mede-aarde: Venus in Steenbok en in Stier - zijn uw beste match. Net als jij zijn deze tekens 'erg lichtgeraakt', zegt Page, en ze willen gewoon op hun gemak zijn met hun persoon, oftewel Netflix en chillen - met de nadruk op de chillen

Maar als je op zoek bent naar een leuke tijd, niet per se een lange tijd, wil je misschien in de DM's van je tegenovergestelde teken glijden: Venus in Vissen ​Omdat ze een waterteken zijn, zullen ze een emotionele intensiteit brengen die zich vertaalt in een serieuze chemie in de slaapkamer. (Er is misschien iets te veel drama voor een langdurige relatie ...)

Compatibiliteit met het sterrenbeeld Weegschaal Jewelyn Butron 7van 12VENUS IN WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER - 22 OKTOBER)

Luchttekens, zoals Venus in Weegschaal , zijn het astrologische equivalent van 'goede teksters'. Volgens Page wil je de hele dag, elke dag intellectuele stimulatie en communicatie. Dus je hebt iemand nodig die denkt zoals jij - en altijd je teksten terug zal sturen - a.k.a. je mede-luchttekens, Venus in Waterman en in Tweelingen

Aan de andere kant is je tegenovergestelde attractie-teken vurig Venus in Ram ​Ze hebben een sterk ego en zullen opwinding in je relatie brengen - de voordelen die je in de slaapkamer zult oogsten, vertrouwen. Weet gewoon dat een windvlaag (bijvoorbeeld in de vorm van intellectuele verschillen) deze vlam kan doven.

Schorpioen sterrenbeeld compatibiliteit Jewelyn Butron 8van 12VENUS IN SCORPIO (23 OKTOBER - 21 NOVEMBER)

Je graaft intensiteit, doorzettingsvermogen en kracht, dus je hebt een gelijkwaardige partner in het leven nodig, Venus in Schorpioen ​Omdat je een waterteken bent, voel je je diep en wil je je emoties delen met iemand die je van harte vertrouwt, zegt Page. Daarom raadt ze aan om liefde te vinden met andere watertekens, Venus in Vissen en in Kreeft ​Ze pakken je gewoon.

Uw tegenovergestelde teken is Venus in Stier , een aardeteken. Ze kunnen je helpen een relatie aan te gaan, maar ze begrijpen misschien niet helemaal hoe je je voelt (zucht). Maar als je ruzie krijgt, kun je altijd vertrouwen op een serieus hete make-up-seks, zegt Page.

Compatibiliteit met het sterrenbeeld Boogschutter Jewelyn Butron 9van 12VENUS IN BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER - 21 DECEMBER)

Je wordt geïnspireerd door kennis en nieuwe ideeën, Venus in Boogschutter ​Als vuurteken wilt u altijd iets spannends en anders proberen - met iemand aan uw zijde die evenveel aanwezig is. Dat vind je in andere vuurtekens, Venus in Ram en in Leeuw , volgens Page.

Als het gaat om het aantrekken van tegenpolen, houd dan een oogje in het zeil Venus in Tweelingen ​Ze zijn een luchtteken, dus je zou in conflict kunnen komen als ze niet in de buurt zijn om elk gekke, opwindende ding dat je op hun pad gooit te proberen voordat je erover nadenkt. Maar als je een intellectuele connectie kunt vastleggen, zal je seksuele connectie zijn uitgeschakeld. De. Grafieken.

Compatibiliteit met het sterrenbeeld Steenbok Jewelyn Butron 10van 12VENUS IN STEENBOK (22 DECEMBER - 19 JANUARI)

Als je Venus in een aardeteken staat, zoals Venus in Steenbok , je bent er helemaal voormanchetten seizoen(en niet alleen omdat je verjaardag er waarschijnlijk tijdens valt). Volgens Page zijn aardetekens super gevoelig, willen ze zich helemaal op hun gemak voelen bij hun partner en vinden ze het leuk om samen activiteiten te doen, vooral wanneer die activiteiten niet de deur uit hoeven te gaan. Dus uw perfecte match is - verrassing, verrassing - mede-aardetekens, Venus in Stier en in Maagd

Uw tegenovergestelde teken is waterteken Venus in Kreeft ​Ze kunnen het mysterie en de diepte van emoties brengen die je logica-liefhebbende zelf nodig heeft, en je zult aangetrokken worden door de spontaniteit die ze in je leven kunnen injecteren. Zorg ervoor dat ze weten wanneer je een time-out nodig hebt, oké?

Waterman sterrenbeeld compatibiliteit Jewelyn Butron elfvan 12VENUS IN AQUARIUS (20 JANUARI - 18 FEBRUARI)

Je wilt je uniciteit uitdrukken en geaccepteerd worden voor wie je werkelijk bent, Venus in Waterman , wat wel of niet kan verklaren waarom je graag praat- veel ​Je hebt een bord nodig dat je intellect kan bijhouden, en daarom ben je het meest compatibel met de andere luchttekens Venus in Tweelingen en in Weegschaal , zegt Page.

Als het gaat om het aantrekken van tegenovergestelde sterrenbeelden, zul je waarschijnlijk niet in staat zijn om iemand met een vuurteken te weerstaan Venus in Leeuw ​Je bent allebei onafhankelijk en hebt de wens om anderen te helpen. Maar dat, in combinatie met de behoefte van een vuurteken aan bijna constante opwinding, kan ervoor zorgen dat je je eenzaam voelt als je niet genoeg tijd besteedt aan het focussen op elkaar.

Compatibiliteit met het sterrenbeeld Vissen Jewelyn Butron 12van 12VENUS IN VISSEN (19 FEBRUARI - 20 MAART)

Je kunt worstelen om je verankerd te voelen in deze wereld, Venus in vis , daarom heb je iemand nodig die je gevoelens begrijpt - en valideert. Als waterteken draait alles om een ​​emotionele band, zegt Page, dus je hebt een partner nodig die daar ook prioriteit aan geeft. Ga je mede-waterborden in Venus in Kreeft en in Schorpioen

Je tegenovergestelde attractie-teken is Venus in Maagd , een aardeteken dat u waarschijnlijk zal helpen sommige van die gevoelens te aarden. Je seksuele connectie valt niet te ontkennen, maar de dingen kunnen een beetje, uh, rotsachtig worden als het gaat om je emotionele connectie. Aardetekens houden ervan om gezellig en comfortabel te zijn, maar een diepgaande hart tot hart is niet altijd even belangrijk voor hen. Het is aan jou of je daar overheen wilt komen ... of eroverheen wilt.

De volgendeDe datums en persoonlijkheidskenmerken van elk sterrenbeeld