Thermen


De naam Tadema is een verwijzing naar de Nederlands-Britse kunstschilder Laurens Alma Tadema die beroemd werd voor zijn schilderijen van badhuizen in de Romeinse tijd.

Het complex van 5.000m2 biedt heel wat mogelijkheden maar is vooral bekend om zijn famiale sfeer, de vriendelijke bediening en het lekkere eten. Thermen Tadema bevindt zich op een steenworp van Brussel, in het mooie en rustige Pajottenland. In het complex met afgeschermde tuin en uitzicht op de uitgestrekte velden kun je in alle rust kuren. Je kan er gebruik maken van:

  • 2 zwembaden
  • 3 saunas (waarvan 1 bio)
  • hamam (met lichttherapie)
  • ijshoek met peeling
  • relaxruimte met panoramisch zicht
  • infrarood cabine
  • zonneterras met bediening
  • prachtige tuin met ligzetels
  • jacuzzi en verwarmde openlucht jacuzzi


Wie het liever intiem heeft, kan de privésauna huren. En in het schoonheidsinstituut kan je kiezen uit een ruime waaier aan massages en verzorgingen, begeleid door professionele schoonheidsspecialisten.
Ten slotte worden ook de smaakpapillen verwend. De brasserie tadema biedt een uitgebreide kaart, gaande van een smakelijke snack tot een volledige maaltijd.

Heeft u meer interesse in het oorspronkelijke saunaritueel en vindt u het heerlijk om zonder badkledij van onze thermen te genieten?
Plan dan uw bezoek op een dag waar badkledij niet is toegelaten nl. op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.Op woensdag is badkledij verplicht
Maandag en zondag kan je zowel met als zonder badkledij komen - Er is altijd de mogelijkheid om in de sauna een handdoek rond de taille of borst te dragen.
Opgelet: Badjas, handdoek en slippers elke dag verplicht (zwemshorts verboden)Je conditie op peil houden? Dan kan je kiezen voor de aquagym. Tijdens de aquagym wordt er op vrolijke muziek gewerkt aan de algemene conditie.

Door de minimale belasting van het lichaam is aquagym toegankelijk voor iedereen. De waterweerstand is een weldaad voor de spieren.
Aan de aquagym kan je deelnemen op: Maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag van 10u tot 11u.


Openingsuren:

Maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag van 10u tot 23u - Woensdag en vrijdag van 11u tot 23u - Zondag van 11u tot 22u


Huur badjas: €3 - Huur handdoek: €2 - Verkoop slippers: €4


Weergegeven:
Sorteren op:

Toegang tot de Thermen

Ganse dag gebruik van de faciliteiten van de thermen met o.a. 3 sauna’s, 2 zwembaden (waarvan 1 verw..

28,00€