‘The Real Housewives Of Beverly Hills’: alles wat we tot nu toe weten over de reünie van seizoen 10

 • De echte huisvrouwen van Beverly Hills seizoen 10 reünie wordt uitgezonden op 2 september.
 • Bravo heeft zojuist een teaser-trailer gedeeld voor de driedelige virtuele reünie, en het is intens.
 • De trailer laat zien dat Denise Richards uit de reünie komt en meer beschuldigingen.

  Fans zijn diep in seizoen 10 van Echte huisvrouwen van Beverly Hill s , en- ho - het is een sappige. Dus je weet natuurlijk gewoon dat de reünieshow naar verwachting episch zal zijn. Nou, Bravo heeft zojuist de trailer laten vallen voor de driedelige (virtuele) reünie, en op basis van de clip zal het worden intens. Raak opgewonden, want het eerste deel wordt uitgezonden op woensdag 2 september om 21.00 uur. EST, waarbij de volgende twee delen op de volgende woensdagen worden uitgezonden.

  Alle dames zijn in de reünie-teaser:Lisa Rinna​ Denise RichardsKyle Richards Dorit Kemsley,Teddi mellencamp​Garcelle Beauvais, Erika Jayne enSutton Stracke​Bij deze groep is het geen verrassing dat de spanning vrijwel onmiddellijk toeneemt. (Vermeldenswaard: voormalig RHOBH cast lid Brandi Glanville , die zei dat ze dit seizoen een vermeende affaire had met Denise, was afwezig bij de reünie.)

  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een bericht gedeeld door Bravo (@bravotv)  Het meest opvallende deel van de reünietrailer is wanneerDenise Richardslijkt de reünie te verlaten nadat ze onder vuur ligt over seks en haar vermeende affaire met Brandi. In het bijzonder zegt Lisa Rinna tegen Denise dat ze 'f * cking shut up' moet zijn en op moet houden met liegen.

  'Je haalt bijna elke show de penis van je man naar boven!' Zegt Lisa in de clip. 'De hele f * cking-wereld weet dat Denise's echtgenoot weggaat en een happy end krijgt van, zoiets als, een 100-jarige vrouw.'

  En Kyle maakt een grote claim dat Garcelle niet echt een belofte van $ 5.000 betaald toen ze op een item bood tijdens het liefdadigheidsevenement van Kyle.

  Toen de RHOBH reünie werd gefilmd,Lisa Rinnadeelde op haar Instagram-verhalen dat de 'reünie vandaag onzin was'. Ze voegde eraan toe: 'Ik heb dat in zes jaar nooit gezegd. Ik denk dat het ophoudt en niet meer werkt. '

  voeg borst rhobh reünie toe Lisa Rinna / Instagram

  Lisa heeft in haar Instagram-bericht niet gezegd waar de vermeende ophoudendheid over ging, maar het gaat waarschijnlijk over de vermeende affaire tussen Brandi Glanville en Denise Richards ​Het nieuws brak eerder dit jaar De kale en de knappe ster probeerde haar een halt toe te roepen RHOBH costars die de vermeende affaire bespreken, aldus Ons wekelijks ​Fans zullen zich ook een trailer herinneren die in maart werd uitgebracht, waarin Lisa Denise persoonlijk confronteerde omdat ze juridische stappen had ondernomen.

  'Je hebt een wapenstilstand gestuurd,' zei Lisa verder tegen Denise RHOBH , waarop Denise antwoordde: 'Wie heeft je dat verteld?'

  Volgens Ons wekelijks , Schreef Brandi in een Instagram-reactie aan een fan dat Denise 'me een staakt-het-vuren heeft gestuurd [dus] ik zal niet over haar praten'.

  Als de trailer een indicatie is, is de RHOBH reüniespecial is gegarandeerd puh-lenty vermakelijk. Hier is alles wat je kunt verwachten van de reünie van dit jaar:

  Hoe kan ik de reünie van Real Housewives of Beverly Hills bekijken?

  Vang het driedelige extravaganza live op Bravo vanaf woensdag 2 september om 21.00 uur. EST. Lukt het niet? Je kunt de reünie de volgende dag ook bekijken de Bravo-app , zolang u het maar aansluit op een kabelaanmelding.


  Zal Brandi Glanville überhaupt in de reünie verschijnen?

  Het lijkt absoluut niet op RN. Brandi werd niet getoond in de previewclip van de reünie, en Andy Cohen legde uit dat haar afwezigheid de reden was waarom Lisa zo verhit was na het filmen. '[Lisa] zei dat het' bulls * t 'was. Ze was echt boos dat Brandi er niet was. En dat was ik niet, 'legde Andy op 20 juli uit.' We gingen heen en weer of ze zou komen, spraken er met Brandi over. En ik denk dat als je de finale ziet, je het zult zien, ik weet het niet. … Maar het komt erop neer dat we allemaal van Brandi zullen horen. ' (Ik weet niet precies wat dat betekent, maar dat ben ik geïntrigeerd

  Hoe lang duurde het om de reünie te filmen?

  Zoals een werkelijk lange tijd.Teddi mellencampdeelde op Instagram dat het 13 uur filmen kostte (vanuit het comfort van het huis van elk castlid) om het goed te krijgen. Oh, en blijkbaar had ze het de volgende dag niet zo warm. 'Werd wakker na de 13 uur durende reünie met een fris gevoel als een madeliefje klaar voor een productieve dag ... 😂😝', schreef ze naast zichzelf met een duidelijk hoofdeinde.

  Deze inhoud is geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.
  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een bericht gedeeld door Teddi Mellencamp Arroyave (@teddimellencamp)

  AanKyle Richards'Instagramverhalen, ze deelde ook een foto van haar intense hoofdeinde. 'Ook hier zo vers als een madeliefje,' schreef Kyle.

  Kyle Richards Kyle Richards / Instagram

  Welke invloed had COVID-19 op de reünie?

  Ondanks de pandemie raakte iedereen verdrietig. Garcelle heeft een foto van haar 'reünie-voorbereiding' gedeeld Instagram (ze draagt ​​blijkbaar een schattige, stompe bob), en Teddi deelde ook foto's van zichzelf die glammed werd (haar haar is roze!).

  Deze inhoud is geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.
  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een bericht gedeeld door Garcelle Beauvais (@garcelle)

  Teddi Mellencamp krijgt glammed voor de RHOBH reünie op haar Instagram-verhaal.

  Hoe ging het met de nieuwste Housewives op de reünie?

  Garcelle en Sutton sloten zich aan bij de RHOBH cast dit seizoen, en de reünie was bijna te veel voor de nieuwelingen. '[Ik was uitgeput. Ik was uitgeput. Ik was geschokt. Het was veel, 'zei Garcelle verder Bekijk What Happens Live met Andy Cohen op 29 juli. 'Het kostte me twee dagen om het te schudden, eerlijk gezegd.'

  Sutton had een soortgelijke reactie na de show. 'Het was net twee dagen in bed,' zei ze tegen Andy.

  Er was een exclusief RHOBH reünie afterparty.

  De uitnodigingslijst voor de viering na de reünie was superkort, beperkt tot de Fox Force Five. Dus Garcelle werd niet uitgenodigd en vond het niet leuk om buitengesloten te worden. 'Ik zou niet zijn gegaan,' gaf ze toe aan Andy. 'Ik was uitgeput, maar ook mijn ex had mijn kinderen voor vandaag, en ik wist dat hij ze afzette.'

  Deze inhoud is geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.
  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een bericht gedeeld door Watch What Happens Live! (@bravowwhl)

  Kim Richards, Kyle's zus en voormalig RHOBH castlid, legde uit waarom het feest zo klein was. Ze gaf commentaar op de WWHL post: 'Denkt ze echt dat iedereen bij elkaar had kunnen komen na wat er tijdens de reünie gebeurde?'

  Deze inhoud is geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.
  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een bericht gedeeld door Comments By Bravo (@commentsbybravo)

  Dus, eh ... is het al 2 september?

  Korin Miller is een freelanceschrijver die aan het strand woont. Emily Shiffer is een voormalig digitaal webproducent voor de gezondheid en preventie van mannen en is momenteel een freelancerschrijver die gespecialiseerd is in gezondheid, gewichtsverlies en fitness.Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en op deze pagina geïmporteerd om gebruikers te helpen hun e-mailadressen op te geven. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io