Schoonheidsinstituut

In ons schoonheidsinstituut werken wij met een team van gekwalificeerde en ervaren schoonheidsspecialisten. Een officieel diploma garandeert vakkennis en professionaliteit!


Al onze schoonheidsspecialisten kunnen diverse korte of langere behandelingen verzorgen in onze cabines, die ruim en modern zijn ingericht. Wij beschikken over duo cabines voor diegenen die gezellig samen in dezelfde ruimte willen behandeld worden.
Sommige van onze schoonheidsspecialisten hebben een meer uitgebreide vakkennis (bv. manicure, voetverzorging, medische pedicure of sportmassage...). Vraag ernaar bij uw reservatie of aan de balie, onze medewerkers zullen u met plezier  informeren welke schoonheidsspecialiste het meest geschikt is.

Al onze schoonheidsspecialisten kunnen u bijstaan en advies geven in het gebruik van de schoonheidsprodukten. Voor de verzorgingen en cosmetica werkt Thermen Tadema samen met topmerken als Phytomer en ArtDeco. De behandelingen kunnen los gereserveerd worden of in combinatie met een bezoek aan de thermen.