Schoonheidsinstituut

In ons schoonheidsinstituut werken wij met een team van gekwalificeerde en ervaren schoonheidsspecialisten. Een officieel diploma garandeert vakkennis en professionaliteit!


Al onze schoonheidsspecialisten kunnen naar keuze, diverse korte of langere behandelingen verzorgen in onze cabines, die ruim en modern zijn ingericht. Wij beschikken over duo cabines voor diegenen die gezellig samen in dezelfde ruimte willen behandeld worden.
Door ervaring hebben sommige van onze schoonheidsspecialisten een meer uitgebreide vakkennis en perfecte beheersing van verzorgingstechnieken (bv. manicure, voetverzorging, medische pedicure of sportmassage...), vraag ernaar bij uw reservatie of aan de balie, onze medewerkers zullen u met plezier  informeren welke schoonheidsspecialiste het meest geschikt is.

Al onze schoonheidsspecialisten kunnen u bijstaan en advies geven in het gebruik van de schoonheidsprodukten. Voor de verzorgingen en cosmetica werkt Thermen Tadema samen met topmerken als Phytomer, ArtDeco & Bernard Cassière. De behandelingen kunnen los gereserveerd worden of in combinatie met een bezoek aan de thermen.