Precies hoe de Assisted Pullup-machine in de sportschool te gebruiken

Hoe geassisteerde pullups te doen Getty-afbeeldingen

Probeer en probeer het zoals je zou kunnen, als de kracht van je bovenlichaam er nog niet helemaal is, kunnen pullups volkomen onmogelijk lijken. En maak je geen zorgen, je bent niet de enige in deze strijd - veel mensen hebben moeite met deze stap.

Enter: de geassisteerde pullup-machine, slechts een van de vele krachttrainingsmachines die erin voorkomen onze 's 12 weken durende transformatie van het hele lichaam Het maakt gebruik van tegengewicht om u te helpen een pullup te voltooien en uw kracht op te bouwen.

De smalle, neutrale grip van de assisted pullup versterkt en verstevigt je rug- en kerngebied, van je onderarm tot je heupbot. Het richt zich ook op dat vervelende onderarm- en rug-bh-gebied, dat moeilijk te klaren kan zijn. Je kunt ook het gewicht op deze machine aanpassen, dus na verloop van tijd zul je je lichaam uiteindelijk trainen om zonder de hulp pullups te doen.

Je hebt dit apparaat misschien in de sportschool gezien, maar had geen idee hoe je het goed moest gebruiken. Gelukkig is elke stap beschreven in onze 's 12 weken durende transformatie van het hele lichaam en we hebben de essentiële informatie hieronder voor u verzameld

Hoe u een geassisteerde pull-up-machine in de sportschool gebruikt Thomas MacDonald

Hoe: Pak de assisted-pullup-machine vast met een neutrale greep (handpalmen naar elkaar gericht) en plaats uw knieën op de kniebeschermer. Trek uw schouders naar achteren en naar beneden en vergrendel in deze positie. Houd deze positie vast en breng tegelijkertijd de andere knie op het kussen terwijl u omhoog tilt naar de bovenste startpositie (naar) ​Houd uw schouders naar binnen getrokken en laat uw lichaam langzaam zakken totdat uw armen volledig gestrekt zijn (b) ​Pauzeer in de bovenste positie voordat u gaat zakken.

Dit is slechts een van de vele krachttrainingsbewegingen die worden gedemonstreerd onze 's 12 weken durende transformatie van het hele lichaam dus als je het leuk vindt wat je hier ziet, neem dan een exemplaar.