Ontdek onze sauna's!

Gepost door admin 04-08-2016 0 Reacties Sauna,Privé Sauna,Thermen,

 

In onze klassieke sauna van 80° heeft een wisselwerking plaats tussen hete droge lucht met een lage relatieve vochtigheid, en koud water. Deze sauna met lichttherapie bevindt zich binnen in het center.
Je kan er genieten van de afwisselende en heilzame sfeer.


Buiten hebben wij de bio sauna en de sauna van 90°. In de bio sauna speelt de luchtvochtigheid een prominente rol en wordt door het toevoegen van etherische oliën, heerlijke aroma’s vrijgegeven.
Deze sauna bied comfortabelder temperaturen en een aangenaam klimaat die het lichaam niet belasten.
In de sauna van 90° wordt de lucht in de ruimte verwarmd tot 90°door middel van een kachel. Het saunagevoel is in deze sauna het meest intens.

Wit je dat?
Je gaat beter 3 x 10 minuten in een sauna, met tussenpozen om af te koelen, te relaxen en water te drinken dan dat je er 20 minuten aan een stuk in blijft.

De infraroodsauna kan je vinden naast de relaxruimte in de tuin, deze is niet zozeer een gewone sauna maar eerder een warmtecabine. De infraroodstraling verwarmt direct de huid, de lage temperaturen en de afwezigheid van koud water, maken het aangenamer dan een klassieke sauna.


Ben je nog nooit naar de sauna geweest, of zie je het niet zitten om naar een publieke sauna te gaan? Dan is het een aanrader te kiezen voor onze privé sauna  die zich bevindt op het 1ste verdiep, in het schoonheidssalon, deze is kleiner van opzet en geeft de klanten een volledige privacy. Je kan de privé sauna met relaxruimte, douche, bad en eethoek afhuren vanaf 2uur tot...Je kan in alle rust leren omgaan met sauna rituelen, zonder je druk te hoeven maken om andere mensen.