Maak kennis met 'The Bachelor Presents: Listen To Your Heart' cast van Singing Singles

abc Craig SjodinGetty-afbeeldingen

Jongens, dit is een groot jaar voor Bachelor opleiding Natie. Peter Weber kreeg niet alleen zo dicht bij een ongerept seizoen, maar de Bachelor opleiding fam breidt uit. De nieuwste toevoeging aan de franchise, The Bachelor Presents: luister naar je hart , komt net op tijd om je maandagavonden te vullen als Piloot Pete niet langer op je schermen vliegt en De vrijgezellin heeft het filmen vertraagd vanwege het nieuwe coronavirus​ Bachelor opleiding Nation heeft een gloednieuwe show in de coulissen staan ​​(ja, de luchtvaartgrappen zijn nog steeds erg op de radar), dus bereid je voor om verliefd te worden op een hele nieuwe cast van zingende singles.

Dit laatste gaat in première op 13 april Bachelor opleiding spin-off volgt 20 alleenstaande mannen en vrouwen (allemaal in de muziekwereld of aspirant-muzikanten) terwijl ze samenleven en op muziekthema-dates gaan op zoek naar liefde. De deelnemers zingen bekende liedjes, zowel individueel als in duetten. Het belangrijkste doel blijft het vinden van blijvende liefde, maar dit keer door de melodieën en zoete harmonieën.

Zoals ABC Entertainment-president Karey Burke vertelde Mensen The Bachelor Presents: luister naar je hart is eigenlijk ' Bachelor in het paradijs voldoet aan Een ster is geboren'Het is een poging om vast te leggen dat liefde en beweging en muziek met elkaar verweven zijn', voegde ze eraan toe. 'Hoe mensen elkaar vinden door middel van songwriting en zang, is de strekking van de show.' Dus ... wie zal er precies zingen in de naam van liefde en reality-tv-sterrendom? Nou, er is een hele nieuwe cast van personages, variërend in leeftijd van 21 tot 38 jaar oud. Ze zijn klaar om de hoge noten te halen, het podium te betreden en het drama met eeuwigdurend te brengen Bachelor opleiding Landgastheer Chris Harrison loopt voorop. (Jed Wyatt staat met name niet op deze lijst, zucht van verlichting!)

Leer het geheel kennen The Bachelor Presents: luister naar je hart cast (ABC heeft al de cast bios !) en stem vervolgens af op de eerste aflevering op Maandag 13 april 20.00 uur ET / 19.00 uur CT!

1 Zonder abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Gabe, 28, is een drievoudige bedreiging: artiest, atleet en organisator van de gemeenschap. Hij speelde Divisie 1 voetbal voor Rice University, en zijn favoriete instrument om te spelen is de cello. Als hij zingt, houdt hij van soul- en volksmuziek.

twee Julia abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Julia, 27, begon met zingen voordat ze kon praten, stapte op 6-jarige leeftijd over naar muziektheater en begon op 15-jarige leeftijd professionele originele liedjes op te nemen. Julia heeft cystische fibrose en is een voormalige Miss Pennsylvania Teen en Miss Philadelphia, volgens haar ABC-bio.

3 Sheridan abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Sheridan heeft al die rockstar-look met lang krullend haar en tatoeages. Hij heeft ook een diverse muzikale smaak, waarbij hij zich concentreert op een mix van R&B, pop en soul. Als hij niet in Austin is, leeft hij uit zijn auto en financiert hij zijn reizen door het land zelf. Over toegewijd gesproken!

4 Mat abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Hij erfde de affiniteit van zijn muzikant vader voor muziek en talent. Matt, 32, verhuisde naar Los Angeles om zijn droom na te jagen als co-lead in de band 'Brother Stone & The Get Down'. Zijn muzikale carrière lijkt beter te gaan dan zijn liefdesleven, want 'Matts langste relatie is met zijn baard: zeven jaar sterk', aldus zijn ABC-bio.

5 Ryan abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Deze Michigander uit Dearborn Heights houdt van jazz, funk, pop en R&B. Ryan is 28 en is nog nooit met een andere muzikant uitgegaan, maar hij staat duidelijk open voor iets nieuws voor de show. Leuk weetje: volgens zijn ABC-bio kan hij in één keer een hele pizza eten.

6 Josh abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Josh, 31, was eerder getrouwd met zijn middelbare schoolliefde. Hij scheidde en stopte met zijn baan als plaatsvervangend sheriff om zijn muziekdromen van country en pop zingen na te jagen. Zijn bijnaam in Nashville is 'The Singing Uber Driver'. Hij heeft meer dan 3.500 zingende Uber-ritten gegeven in Nashville.

7 Mel abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Mel, 27, is een indierock-meid die is geadopteerd uit Zuid-Korea. Ze woont nu in Brooklyn, New York, maar groeide op in het middenwesten. Mel studeerde songwriting en uitvoerende kunsten aan het Berklee College of Music.

8 Savannah abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Savannah, 25, probeerde een paar jaar in de zakenwereld te passen. Maar uiteindelijk stopte ze en verhuisde ze naar Nashville om haar muzikale dromen te volgen. Savannah leerde zichzelf gitaar spelen en trad de afgelopen maanden op in Music City. Ze beoefent ook yoga in haar vrije tijd.

9 Jack abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Jack, 38, groeide op in Brazilië in een familie van muzikale missionarissen. Nu woont hij in Dallas en houdt hij van countrymuziek als een 'moderne cowboy'. Hij is een alleenstaande vader met een driejarige zoon. Ook vermeldenswaard: 'Jack heeft een kettingtatoeage voor het geval hij ooit zijn echte ketting vergeet', aldus zijn ABC-bio.

10 Robijn abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Ruby, ook uit Austin, is 25 jaar oud en richt zich op indiepopmuziek. Ze trad niet alleen op voor alle vijf levende Amerikaanse presidenten, Ruby speelde ook met beroemde artiesten Lady Gaga en Willie Nelson. Ruby voelt zich aangetrokken tot intelligentie en ambitie.

elf Trevor abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Deelnemer Trevor komt binnen met een eerdere reality-tv-ervaring. Realiteit Steve meldde dat deze man dezelfde is met wie Katy Perry flirtte Amerikaans idool

12 Russell abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Russell, 26, steekt zijn hart en ziel in zijn Amerikaanse volksmuziek. Zal dat zich vertalen in een ware liefdesband in de reality-tv-show? Fans zullen gewoon moeten afwachten. Trouwens, hij groeide op in Indiana, maar woont en treedt nu op in New York City. Russell heeft geen nieuwjaarskus gehad - althans nog niet.

13 Cheyenne abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Op 23-jarige leeftijd woont ze in Los Angeles, maar ze is nog nooit in een nachtclub geweest. In plaats daarvan houdt Cheyenne van Disneyland en winkelen bij IKEA. Ze houdt ook van het zingen van R&B en kreeg haar start in het kinderkerkkoor.

14 Jamie abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Jamie, 21, is de jongste deelnemer aan de show. Ze is een 'girl next door' die van pop en country houdt. Jamie kan een zes-snarige gitaar spelen en studeerde aan het Berklee College of Music, een BFD. Blijkbaar is haar favoriete eten margarita's (hetzelfde).

vijftien Michael Todd abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Michael Todd, 31, is een singer-songwriter met twee voornamen om zijn unieke stijl te identificeren. Hij heeft een aantal grote doelen in de liefde en zijn carrière. Hij is op zoek naar 'iemand die zijn wereld zal rocken en rollen' en 'wil dat zijn muziek de soundtrack wordt van het leven van mensen', aldus zijn ABC-bio.

16 Bri abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

De 28-jarige popzanger en Mormon woont in Provo, Utah. Volgens haar biografie is Bri eerder verloofd geweest. 'Ze is de onvolwassenheid en de toewijdingsangst van de mannen van wie ze in het verleden heeft gehouden beu', luidt haar ABC-bio.

17 Rudi abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Rudi, 24, komt naar Bachelor opleiding Natie uit de Lone Star State. Ze belt San Antonio naar huis, waar ze een demo-muziekrecorder is voor grote producers en studio's. (Tbd wat die functietitel eigenlijk betekent.) Rudi's favoriete hobby is dutten als ze geen R&B en pop zingt.

18 Danny abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Danny heeft online al meer dan 1 miljoen volgers bereikt dankzij zijn originele liedjes en muzikale imitaties. (Houd daar een oor voor!) De 26-jarige singer-songwriter is op zoek naar een 'echte connectie' en een vrouw die herkent dat hij het goede soort rare is.

19 Chris abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Chris, 30, is een bruiloftszanger en houdt van soulmuziek. (Wat is er niet om lief te hebben?) Hij groeide op in Florida en heeft een Caribisch erfgoed, maar woont nu in Los Angeles om zijn passie na te jagen. Leuk weetje: hij reed drie maanden rond in een RV-opnamestudio, muziek makend met zijn vrienden.

twintig Natasha abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Natascha, 33, is een deels Chileense / deels Franse popzangeres die in Los Angeles woont. Ze reist de wereld rond en speelt met internationale topmusici. Natascha is een voormalige Miss New York Teen USA en in de top 15 geplaatst bij Miss Teen USA.

eenentwintig Brandon abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Brandons favoriete genres zijn onder meer Amerikaanse folk en pop. Interessant genoeg staat country niet bovenaan de lijst voor deze crooner uit Nashville. Hij is een voormalige marinier die zijn medesoldaten vermaakte met het schrijven en uitvoeren van muziek.

22 Mariana abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Mariana, 23, is een Lone Star Stater met Mexicaanse en Puerto Ricaanse roots. Muzikaal talent loopt in de fam en ze houdt van R&B en pop. Leuk weetje: 'Haar favoriete tijdverdrijf gaat naar musea', aldus haar ABC-bio.

2. 3 Bekah abc Maarten de BoerGetty-afbeeldingen

Bekah is 25, houdt van muziektheater en woont in Washington, D.C. Leuk weetje: ze is nog nooit op een echte date geweest. (Ik hoop dat dit verandert in de show!)

Jennifer Nied is een bijdragende schrijver voor ons met meer dan 10 jaar schrijf- en redactie-ervaring, gespecialiseerd in wellness, avontuurlijke reizen en fitness, met werk dat te zien is in Budget Travel, American Spa, onze en meer.