Maak kennis met de 'Temptation Island'-cast van seizoen twee van Iffy Couples en Hot Singles

temptation island cast seizoen twee 2019 USA Network

Elkerelatie wordt op de proef gesteldop de een of andere manier, maar het is meestal niet op een plaats genaamd Temptation Island of uitgezonden op de nationale tv. Maar voor vier stellen die op een kruispunt in hun romantische leven staan, is dat hun realiteit. (En tbh, ik ben hier voor de rommeligheid.)

Ja, Temptation Island is terug voor een nieuw seizoen en gaat in première op 10 oktober om 22.00 uur. EST op USA Network. Een reboot uit de vroege jaren, de show kwam voor het eerst terug voor een rokend heet seizoen eerder in 2019, en het vurige drama maakte golven - en ik heb het niet alleen over die in de oceaan bij Maui (ook bekend als Temptation Island).

Als je niet op de hoogte bent, is dit hoe de show werkt: vier stellen komen aan op Temptation Island, alleen om te worden gescheiden en naar een villa te worden gestuurd met nieuwe potentiële partners. Mannen met de alleenstaande dames, vrouwen met de in aanmerking komende vrijgezellen. Een nieuw huurcontract voor een vrijgezellenleven is bedoeld om stellen duidelijkheid te geven over de vraag of ze bedoeld zijn om samen te zijn - of dat er een betere match is. Na een maand van zelfgroei, reflectie en (waarschijnlijk) slecht gedrag, moeten koppels beslissen of ze zich aan elkaar willen binden, iemand die nieuw is, of het eiland met rust laten. Herkenbaar, toch?Terwijl de mannen en vrouwen op date gaan en de wateren beginnen te testen, wordt het chaotisch - snel. Tenslotte veel van de koppels worstelen met ontrouw en toewijding, die, uh, Temptation Island is een soort broedplaats voor. 'Het is als een droom die goed begon, en die langzaam verandert in een nachtmerrie', zei een castlid zegt ​(Laat dat inzinken.) Voordat de première op uw scherm - en hart - aanspoelt, is dit wat u moet weten over de niet-zo-solide koppels en hete, in aanmerking komende alleenstaanden

Bekijk galerij 29Foto's verleiding eiland ashley casey USA Network 1van 29Ashley en Casey

Datering: 1,5 jaar

In een door en door moderne romance danken Ashley en Casey hun liefde aan een dating-app. Helaas was Casey eerst gewoon op zoek naar een aansluiting en zijn, laten we zeggen, los manieren heeft Ashley verdronken in vertrouwenskwesties. En met een goede reden - veel van haar vroegere partners waren ook ontrouw. Casey probeert te bewijzen dat hij niet is zoals andere jongens.

verleiding eiland esonica gavin USA Network tweevan 29Gavin en Esonica

Dating: iets meer dan een jaar

Hier is een bekend heteronormatief verhaal: Esonica is klaar om te trouwen, maar Gavin heeft al koude voeten. Oh ja, en hij is in het verleden bedrogen. Tussen ontrouw en de druk om de volgende stap in de relatie te zetten, zal het paar ongetwijfeld in rotsachtige wateren op dit eiland zwemmen. Is het mogelijk om in één stuk langs deze hobbels te komen? De tijd in de villa zal het leren.

verleiding eiland ashley rick USA Network 3van 29Ashley en Rick

Dating: 4 jaar aan en uit

Het is oké als de uitdrukking 'aan en uit daten' je netelroos geeft. Het is geen veelbelovend teken, vooral niet als dit stel zegt dat hun relatie vol hoge hoogte- en dieptepunten zit (ik ben uitgeput als ik dat lees). Ashley wil erachter komen of Rick's dwalende oog en geklets naar de dames gewoon zijn speelse aard is, of dat het betekent dat hij van boord wil springen. Zij hoopt Temptation Island zal haar het antwoord laten zien.

verleiding eiland kate david USA Network 4van 29David en Kate

Dating: 3 jaar

Van zakelijke rivalen tot geliefden, Kate en David hebben niet alleen de plot van een Netflix-romcom beleefd. Ze zijn trouw gebleven tijdens hun driejarige relatie. Het enige vraagteken? Beiden hebben vals gespeeld bij vroegere partners. Geen van beiden is gesloten en zijn beiden bang dat de ander terug zal zinken in hun oude gewoonten. Ook tijdens de première Kate vertelt de alleenstaande vrouwen, 'Raak mijn vriend aan, en ik zal je vermoorden.' (Echt gepraat: weet ze in welke show ze staat?)

temptation island singles cast USA Network 5van 29De singles

Met neon-jurken en losgeknoopte Hawaiiaanse shirts zijn de singles klaar om zich een weg te banen in de relatie van iemand anders.

verleiding eiland tracy ly USA Network 6van 29Tracy Ly

Leeftijd: 29

Beroep: Paralegal

Woonplaats: Chino, CA

Tracy zal geen enkele gekke zaak ontgaan - ze weet hoe ze het uit de wereld moet helpen. Ze noemt zichzelf een 'coole meid' ... wat dat ook mag betekenen.

verleiding eiland USA Network 7van 29Toneata Morgan

Leeftijd: 23

Beroep: Model / ondernemer

Woonplaats: Los Angeles, CA

Schoonheid - en zaken - koningin komt eraan! Toneata, voormalig Miss Oregon USA, werd ondernemer en hoopt dat een van de jongens haar manier van meisje-baas zal steunen.

Kleding, Schouder, Schoonheid, Huid, Lang haar, Geel, Mode, Model, Fotoshoot, Gezamenlijke, USA Network 8van 29Samantha Hoffman

Leeftijd: 29

Beroep: Stewardess

Woonplaats: Tampa, FL

Samantha weet wat er nodig is om een ​​langdurige relatie te hebben. Zelf vers uit een achtjarige, is ze terug op de markt om haar voor altijd liefde te vinden. En hey, het zou net zo goed kunnen zijn met een man die letterlijk aan land aanspoelde.

temptation island sam USA Network 9van 29Sam Harb

Leeftijd: 26

Beroep: eigenaar van een modellenbureau

Woonplaats: Henderson, NV

Het is 2019 en vrouwen zijn het spelen van games meer dan beu. Sams zelfvertrouwen kan de onzekere gasten intimideren, maar dat maakt het gewoon gemakkelijker om een ​​man te vinden die haar bij kan houden.

Temptation Island Rachel USA Network 10van 29Rachel Hamel

Leeftijd: 25

Beroep: ontwerper van badkleding

Woonplaats: New York, NY

Rachel zegt dat ze klaar is om in de liefde te duiken. Als grootstedelijk meisje is ze eigenwijs en weet ze precies wat voor soort partner in haar grootstedelijke plannen past. (Ik kan alleen maar hopen dat ze wat van haar eigen badkleding op het eiland sport.)

verleiding eiland payton USA Network elfvan 29Payton Burgess

Leeftijd: 23

Beroep: barman

Woonplaats: Greenville, SC

Een zelfverklaard buurmeisje, deze barman verkondigt trots , 'Het is altijd happy hour met mij.' Zal ze een man vinden die de perfecte combinatie heeft van hersens, uiterlijk en down-home waarden?

verleiding eiland mia USA Network 12van 29Mia Metcalf

Leeftijd: 26

Beroep: Model / winkelmanager

Woonplaats: West Allis, WI

Ooit de optimist, is Mia een hoopvolle romanticus met een echte Midwesterse geest, gericht op het positieve in mensen. Ze is klaar om buiten haar kleine stadje Wisconsin te verkennen - en Temptation Island is een hele nieuwe wereld.

verleiding eiland melisza USA Network 13van 29Melisza McPherson

Leeftijd: 21

Beroep: Model

Woonplaats: Sunrise, FL

Ze is een jonge vrijgezel, maar zegt dat ze klaar is voor langdurige liefde. Verwacht dat Melisza flair en aanstekelijk hoge energie naar de villa zal brengen.

temptation island medinah USA Network 14van 29Medinah Ali

Leeftijd: 30

Beroep: Podcaster

Woonplaats: Atlanta, GA

Deze brutale en pittige podcast-host kruist haar vingers, dit is haar laatste keer in de datingpool, omdat ze helemaal over de scène is. Ze wil die sprookjesachtige liefde en hoopt dat een van de mannen haar prins wordt.

verleiding eiland kari USA Network vijftienvan 29Kari Nesheim

Leeftijd: 29

Beroep: Administratief medewerker

Woonplaats: Collingswood, NJ

Als ze niet als juridisch assistent werkt, buigt Kari haar flirtende spieren in Jersey. Als ik moest raden? Dat zal in ieder geval een van de mannen in de problemen brengen.

verleiding eiland darby USA Network 16van 29Darby Dowdell

Leeftijd: 30

Beroep: Modeontwerper

Woonplaats: Atlanta, GA

Eenmaal gescheiden, is Darby klaar voor een tweede kans op ware liefde. Ze is het 'paardenmeisje' van het seizoen, wiens geschiedenis als competitieve ruiter haar go-big-or-go-home-mentaliteit heeft aangewakkerd. Dat is alles om te zeggen: kijk uit, dames.

verleiding eiland colleen USA Network 17van 29Colleen Powers

Leeftijd: 22

Beroep: Programmamanager

Woonplaats: New York, NY

Je weet hoe daten in New York City gaat - het is somber. Zoals veel piepkleine appartementsbewoners, is Colleen eroverheen en wil ze een stabiele relatie beginnen. In haar vrije tijd Temptation Island , gaat ze graag uit naar bars, musea en restaurants.

verleiding eiland shawn USA Network 18van 29Shawn Evans

Leeftijd: 30

Beroep: Fitnessbedrijf GM

Woonplaats: Boise, ID

Shawn, een goede oude plattelandsjongen, hoopt via zijn cowboycharme zijn weg naar het hart van een nieuwe dame te vinden. We zullen zien of hij de zonsondergang tegemoet rijdt met een nieuwe meid ... of gewoon zichzelf.

verleiding eiland kareem USA Network 19van 29Kareem Thomas

Leeftijd: 27

Beroep: Financieel adviseur

Woonplaats: Queens, NY

Kareem, een voormalige profbasketbalspeler, heeft een competitieve inslag die, waarschijnlijk, volledig op het eiland te zien zal zijn. Misschien is er een overwinning in het spel van liefde in zijn toekomst.

Temptation eilandvis ca. USA Network twintigvan 29Vis 'KB' Brown

Leeftijd: 36

Beroep: makelaar

Woonplaats: Long Beach, CA

KB is de grote man op Temptation Island ​Letterlijk - hij is 6'5 '. De ideale vrouw van de vriendelijke reus is loyaal, ondersteunend, ambitieus ... al het goede. De makelaar zegt er is een 'vacature in mijn hart' en hij is klaar om een ​​huurder te vinden.

verleiding eiland jose USA Network eenentwintigvan 29Jose Rodriguez

Leeftijd: 25

Beroep: Restauranthouder

Woonplaats: Sherman Oaks, CA

Reken op Jose om het feest te brengen Temptation Island ​Deze energieke man is niet bang om te zeggen wat hij denkt en hoopt dat zijn reis eindigt met het vinden van een vrouw die 'echtgenote-materiaal' is. (Zijn woorden, niet de mijne.)

verleiding eiland etay USA Network 22van 29Etay Aroshas

Leeftijd: 24

Beroep: Verkoopvertegenwoordiger haarverzorging

Woonplaats: Voorhees, NJ

Uit de Israëlische defensiediensten en verder Temptation Island , Zegt Etay dat hij eigenlijk een grote softie is. Hij is ook (zelfbenoemd) totaal vadermateriaal en hoopt dat er een groot gezin in zijn toekomst is.

verleiding eiland dominique USA Network 2. 3van 29Dominique Prijs

Leeftijd: 29

Beroep: ondernemer

Woonplaats: Marina Del Rey, CA

Dominique is misschien een grote schouder om op te leunen (of tbh, huilen) voor de vrouwen, want het gaat erom dat mensen hun beste zelf uitdrukken. Dat komt ongetwijfeld van pas als het traanopwekkende drama zich voordoet.

temptation island deac USA Network 24van 29Deac Conti

Leeftijd: 25

Beroep: E-commerce ondernemer

Woonplaats: Naples, FL

Deac zegt dat hij een beetje een komiek is, maar zijn eerste materiaal op Temptation Island is een niet zo subtiel spel op zijn voornaam. (Dat kun je zelf bedenken.) Alle grappen terzijde, hij hoopt in het paradijs zijn perfecte match te vinden.

verleiding eiland chris USA Network 25van 29Chris Novak

Leeftijd: 27

Beroep: adviseur fusies en overnames

Woonplaats: Austin, TX

Bekijk die sloten op Hemsworth-niveau. De Austin-bewoner is verstrikt geraakt in academici en zijn carrière, waardoor eerdere slingers niet veranderden in serieuze 'schepen'. Hij hoopt Temptation Island geeft hem de ruimte om echt te worden.

verleiding eiland chris USA Network 26van 29Chris Grant

Leeftijd: 32

Beroep: leraar speciaal onderwijs

Woonplaats: Bronx, NYC

Chris is geen onbekende in de drukte van het stadsleven, maar hij hoopt te vertragen of, waarschijnlijker, een vrouw te vinden met dezelfde snelheid waarmee hij op alle niveaus verbinding kan maken. Ik denk dat de vier vrouwen hem zullen moeten vangen als ze kunnen.

verleiding eiland ben USA Network 27van 29Ben Knobloch

Leeftijd: 25

Beroep: Site supervisor voor een beveiligingsbedrijf

Woonplaats: Phoenix, AZ

Ben beschouwt zichzelf als een 'manusje van alles, meester van niets' dus ... daar is dat. Zijn geheim om harten te winnen Temptation Island ​Hij beweert vrouwen te begrijpen omdat hij zussen heeft (zeker, Ben). Voor hem zijn flings zo gisteren, en hij wil de langdurige liefde brengen.

temptation island alex USA Network 28van 29Alex Angell

Leeftijd: 27

Beroep: Operationeel coördinator

Woonplaats: Fullerton, CA

Alex zegt dat elke vriendin hem heeft bedrogen, maar het heeft hem er niet van weerhouden op zoek naar The One. Hij gelooft ook in liefde op het eerste gezicht en hoopt dat een van de vier vrouwen hem meteen zal bevallen.

verleiding eiland aden USA Network 29van 29Aden Twer

Leeftijd: 27

Beroep: Regionale verkoopmanager

Woonplaats: Philadelphia, PA

Verwacht dat Aden een van die jongens is die de eerste nacht - en daarna - met zijn buikspieren pronkt. Aan de zoetere kant kijkt hij naar zijn ouders, die al 30 jaar getrouwd zijn, als zijn #koppels.

De volgendeUw oktoberhoroscoop: tijd om uw doelen te bepalen