Krijg steil haar - geen formaldehyde nodig

straight-hair_1.jpg

Bij vermoedens van formaldehyde en formaldehyde-afgevende chemicaliën in ontkrullingsproducten opdoken, veel dames schudden hun zijdeachtige,kroesvrijmanen bij de zorgen. Sinds het National Toxicology Program formaldehyde heeft heringedeeld van een waarschijnlijk kankerverwekkende stof naar een bekende kankerverwekkende stof (wat betekent dat het zeker kanker veroorzaakt), zijn alternatieven voor de zeer populaire Braziliaanse Blowout-straightening-behandelingen hot commodities geworden.

Als je verlangt naar de gepolijste look van getemd, steil haar, maar niet bereid bent het risico te lopen om te worden blootgesteld aan een knoestig chemisch proces of dagelijkse schade door hooghitte afvlakkingsgereedschap om het te krijgen, bekijk dan deze opties:

Zerran Reallisse Vegan Hair Smoothing System Een semi-permanente professionele behandeling op botanische basis om krul te ontspannen en kroeshaar te temmen. Hoe het werkt: Geformuleerd met tarwe-, maïs- en haverproteïnen om krul en kroezen te kalmeren, die tijdens de behandeling door warmte worden geactiveerd, is dit gladmakingssysteem vrij van formaldehyde, keratine en dierlijke producten. Producten voor thuis verlengen de resultaten en versterken het haar met voedingsstoffen. Best voor: Alle haartypes, van superkrullend tot zachte golven. Bovendien is het veilig om te doen op gekleurd en eerder behandeld haar. Kosten: $ 200-400 per behandeling Resultaten: Laatste 2-4 maanden. Ik heb een behandeling gehad en kan bevestigen dat het geen schadelijke dampen afgeeft tijdens de verwerking en dat er zelfs geen handschoenen nodig zijn om aan te brengen. Mijn haar, dat een golf heeft die zich misdraagt, is 3-1 / 2 maanden later nog steeds klaar voor gebruik. Zelfs direct na de behandeling behield mijn haar zijn volume zonder kroezen en vliegen. Bezoek www.zerran.com om een ​​salon bij jou in de buurt te vinden

Aveda Smooth Infusion Smoothing Treatment Een natuurlijk afgeleide demi-permanente straightening-behandeling om het haar opnieuw te exureren, golving te verminderen en kroezen te verzachten. Hoe het werkt: Dit gladmakende systeem is samengesteld met toermalijn (om de krul los te maken), minerale sulfieten (om de haarbindingen weer op het gladde haar te brengen) en maïsderivaten en enzymen (om een ​​gladde stijl op zijn plaats te houden). haar met minimale styling, zelfs bij hoge luchtvochtigheid. Het is formaldehyde-vrij en bevat 83% natuurlijke ingrediënten. Producten voor thuis zijn ontworpen om de vloeiende effecten te verlengen. Best voor: Iedereen die het rechte leven wil proberen zonder zich volledig te engageren. Het is veilig en effectief voor gekleurd haar en eerder behandeld haar (zolang het niet is behandeld met een natriumhydroxide-relaxer, aangezien het het haar kan beschadigen). Kosten: $ 200-450 Resultaten: Duur tot 2 maanden Bezoek om een ​​salon bij u in de buurt te vinden

CHI Enviro America Smoothing-behandeling Dit is een veilig systeem om krullend, kroeshaar professioneel glad te strijken tot zacht, zijdezacht haar Hoe het werkt: Geformuleerd met zijde vezels met een lage PH, aminozuren, eiwitten en parelmoer, wordt deze behandeling uitgehard met warmte om de haarbruggen te herschikken om het haar glad te maken en kroezen te verminderen. Door de cuticula te doordrenken met zijde en parelmoer vult het zwakke plekken op, en helpt het haar zijn natuurlijke proteïnen te regenereren, vocht af te stoten en sneller te föhnen. Formaldehyde-vrij en veilig voor gekleurd en eerder behandeld haar, dit systeem belooft 95% kroezen te verminderen. Producten voor thuisgebruik worden aanbevolen om de resultaten te maximaliseren. Best voor: Verkrijgbaar in drie formuleringen voor verschillende haartypes: maagdelijk / resistent, gekleurd / chemisch behandeld en gemarkeerd / poreus / fijn. Kosten: $ 200-400 Resultaten: Laatste 2-4 maanden Bezoek www.farouk.com om een ​​salon bij jou in de buurt te vinden.

foto's: iStockphoto / Thinkstock Meer van WH
Hoe u beschadigd haar kunt redden
Glanzend haar begint van binnen naar buiten
Risicovolle schoonheidsbehandelingen om te vermijden


Wat is het geheim van 15 minuten vetverlies? Ontdek het hier!