Je septemberhoroscoop: het is het Maagd-seizoen, jullie allemaal!

Maagd horoscoop symbool GettyGetty-afbeeldingen

Je weet al dat dit een drukke maand is, maar er is ook veel gaande op de planeten. Op de 6e gaat Saturnus direct, gevolgd door Pluto op de 30e, waardoor er een grote verschuiving in energie ontstaat. Je voelt de drang om projecten in te halen die je hebt laten glijden na de luie zomerdagen. Mars, de planeet van actie, bevindt zich de eerste 10 dagen van de maand in Steenbok, waardoor je je super gemotiveerd voelt. Maar wanneer het overgaat in Waterman, ben je klaar om achterover te leunen en wat quality time door te brengen met vrienden.

Wanneer de zon op de 22e naar Weegschaal gaat, voel je weer een verschuiving in energie. Ineens besef je dat de dagen korter worden en de nachten langer ... wat wil je doen met dit afnemende daglicht?

Dit is wat je deze maand nog meer te wachten staat, volgens Donna pagina , een professionele astroloog met een diploma in counselingpsychologie.1 RAM (21 MAART - 19 APRIL) Ram horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

De nieuwe maan op de 9e geeft je het gevoel dat je in staat bent om actie te ondernemen. Misschien ga je eindelijk op zoek naar een nieuw appartement of pak je dat werkproject aan dat al eeuwen boven je hoofd hangt. Met Mars deze maand in je grafiek, zul je je afvragen hoeveel je echt leuk vindt wat je op het werk doet. Tijd om je cv bij te werken?

De volle maan op de 24e roept serieuze wijsheid voor je op. Wat wil je nog meer met je leven doen? Alleen jij weet het antwoord.

twee STIER (20 APRIL - 20 MEI) Stier horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Je heersende planeet Venus stimuleert je om een ​​verandering in je dagelijkse routine aan te brengen. Misschien is het tijd om een ​​paar dingen te herwerken en eindelijk tijd vrij te maken om naar die yogales voorafgaand aan het werk te gaan waar je naar hebt gekeken.

Mars, de planeet van actie, beweegt zich naar een sector van je grafiek over carrière op de 10e, waardoor je klaar bent om serieus je werk te doen - en het zal niet onopgemerkt blijven.

Na al dat harde werk ben je klaar om achterover te leunen en te ontspannen bij de volle maan op de 24e. Neem de tijd om er even helemaal tussenuit te zijn, ook al betekent dat gewoon dat u uw telefoon 's avonds moet uitschakelen.

3 GEMINI (21 MEI - 20 JUNI) Gemini horoscoop symbolen Getty-afbeeldingen

De nieuwe maan op de 9e staat in een sector van je horoscoop over huis en gezin, waardoor je de zaken rondom je huis netjes, opgeruimd en georganiseerd wilt houden. Ook op de 9e verhuist Venus naar je huis van routine en carrière, wat je ertoe aanzet om opnieuw te beoordelen waar je wat meer plezier kunt vinden in je werk en dagelijks leven.

Wanneer Mars op de 10e naar Waterman gaat, zul je gemotiveerd zijn om wat meer in beweging te komen. Iedereen een happy hour-spinles?

4 KANKER (21 JUNI - 22 JULI) Kanker horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

De nieuwe maan op de 9e staat in een sector van je grafiek over communicatie - is er iets dat je moet zeggen waar je het niet over hebt? Zo ja, doe het dan nu.

Op de 10e zou Mars, de planeet van actie, je kunnen helpen op te komen voor iets dat gewoon niet klopt. (Dus leg die protestborden klaar ...) De volle maan op de 24e wekt een diep verlangen naar evenwicht voor je op. Heb je het gevoel dat de dingen in je leven in orde zijn, of is er ruimte voor verbetering?

5 LEO (23 JULI - 22 AUGUSTUS) Leo horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Je draait deze maand helemaal om geld, werk en je spullen verzamelen, Leo. Wanneer Saturnus direct op de 6e gaat, concentreer je je op het weer aan de slag gaan in de sportschool. Misschien is het tijd om eindelijk die Pilates-les te volgen waar je naar hebt gekeken - het kan de fitnessboost zijn waarnaar je op zoek bent.

De energie van Mars op de 10e kan je een beetje defensief maken, maar probeer negatieve opmerkingen om te zetten in motivatie. Als de zon op de 22e in Weegschaal gaat, moet je ervoor zorgen dat je je punt met anderen overbrengt. Maak je jezelf echt duidelijk?

6 MAAGD (23 AUGUSTUS - 22 SEPTEMBER) Maagd horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Je hebt de reisbug, Maagd, dankzij Uranus in je huis van reizen, onderwijs en kennis. Er zullen nieuwe dingen en mensen in je wereld komen die je ogen openen voor mogelijkheden die je nog niet hebt verkend.

De nieuwe maan op de 9e roept nieuwe ideeën op, waardoor je je energiek voelt over de toekomst. Tussen haakjes: je begint je gezondheids- en fitnessgewoonten opnieuw te bekijken rond de 10e wanneer Mars naar Waterman gaat. Als de sportschool het niet voor je doet, waarom probeer je dan geen les of een app?

7 WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER - 22 OKTOBER) Weegschaal horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Op de 6e gaat Saturnus naar een sector van je horoscoop die staat voor onderbewustzijn, thuis en gezin. Misschien is het tijd om te overwegen om naar een betere ruimte te verhuizen.

De nieuwe maan op de 9e laat je een beetje introspectie doen. Neem even de tijd om te stoppen, laad uw batterijen op en denk na over waar uw leven naartoe gaat.

Het gaat echter niet alleen om diepe gedachten: wanneer Venus op de 9e naar Schorpioen verhuist, zul je geweldige koopjes vinden - laat die energie niet verloren gaan.

8 SCORPIO (23 OKTOBER - 21 NOVEMBER) Schorpioen horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Let op, Schorpioen: je familie kan je deze maand een beetje afstrepen. Gelukkig ga je niet liggen dankzij Mars, de planeet van actie, in een sector van je horoscoop over huis en gezin. Wanneer Venus op de 9e naar Schorpioen verhuist, voel je je geweldig, van binnen en van buiten. Dus trek die jurk aan die je hebt gespaard voor een speciale gelegenheid en draag hem gewoon omdat.

De zon in Weegschaal op de 22e en volle maan op de 24e komen samen om een ​​tijd te creëren waarin je echt jezelf krijgt. Besteed rond deze tijd aandacht aan je dromen - ze zouden kunnen proberen je iets te vertellen.

9 BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER - 21 DECEMBER) Boogschutter horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Op de 6e gaat Saturnus direct in een sector van uw grafiek over financieel welzijn, en de nieuwe maan op de 9e is in uw carrièresector. Plots heb je ideeën over wat je nog meer op je werk kunt doen om meer geld te verdienen en tijd hebt om de dingen te ontdekken die je eigenlijk wilt doen.

The Sun verhuist op de 22e naar je huis van vriendschap, waardoor het een geweldige tijd is om met je vrienden rond te hangen. Meisjesweekend, iemand?

10 STEENBOK (22 DECEMBER - 19 JANUARI) Steenbok horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Je hebt deze maand een paar serieuze vragen voor jezelf, Steenbok, en alleen jij weet de antwoorden. Wanneer je heersende planeet Saturnus direct op de 6e gaat, begin je je af te vragen wie je werkelijk bent. Geen stress te veel hierover, maar denk er even over na.

De nieuwe maan op de 9e is in uw huis van wijsheid, overtuigingen en opleiding, waardoor het een goed moment is om na te denken over wat u moet doen om hogerop te komen op het werk. Combineer dat met de zon die op de 22e naar je carrièresector gaat, en het is een goed moment om je te concentreren op het doden ervan op het werk.

elf WATERMAN (20 JANUARI - 18 FEBRUARI 18) Waterman horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Wanneer Saturnus direct op de 6e gaat, wil dat je uit de chaos van het leven stappen en wat tijd voor jezelf nemen. Dus leg je telefoon neer, pak een goed boek en neem een ​​lang, heet bubbelbad. Je verdient het.

Wanneer Venus op de 10e naar uw carrièresector gaat, begint u uw werkleven opnieuw te bekijken. De zon in Weegschaal op de 22e veroorzaakt een verschuiving in je geloofsovertuiging. Misschien is het tijd om op een nieuwe manier over dat probleem na te denken.

12 VISSEN (19 FEBRUARI - 20 MAART) Vissen horoscoop symbool Getty-afbeeldingen

Saturnus gaat direct op de 6e in je huis van vriendschappen, waardoor je je afvraagt ​​of je de vrienden hebt die je wilt. Natuurlijk veranderen mensen, maar degenen met wie je echt hecht, zullen altijd tijd maken, hoe hectisch het ook wordt.

Wanneer Mars op de 10e naar Waterman verhuist, zul je plotseling beseffen waarom een ​​recent probleem niet voor jou uitkwam. Maak aantekeningen - u kunt er in de toekomst van leren. BTW: Dit is het moment om je verborgen talenten te verkennen. Ze kunnen veranderen in iets dat je leven verandert.

Korin Miller is een freelanceschrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.