Je horoscoop van september 2020 is hier, dus verwacht extra druk te zijn

horoscoop van september 2020 Jewelyn Butron

Er is altijd een hoop dingen te organiseren en uit te zoeken in september, waarbij het einde van de zomer een beetje onvermijdelijk is en zo. Maar in september wordt het een drukke AF.

Het begint allemaal met een volle maan op de 2e, gevolgd door niet één, niet twee, maar drie planeten die grote bewegingen maken. Mars gaat retrograde op de 9e, Jupiter gaat direct op de 12e en Saturnus gaat direct op de 29e. Ter info: wanneer planeten op deze manier verschuiven, betekent dit puh-lenty van dingen gaat gebeuren.

Door de retrograde van Mars voel je je super gedreven, terwijl Saturnus die direct gaat, je het gevoel kan geven dat er veel regels zijn - echt of impliciet - die je moet doorwaden om te krijgen wat je nodig hebt. Op het werkfront ga je een tweede keer kijken naar je baan en hoe voldaan (of niet) je je RN voelt. Oh, en er is een nieuwe maan op de 17e en de herfstnachtevening begint op de 22e om ook in gedachten te houden.

Dit is wat er nog meer te wachten staat uw sterrenbeeld deze maand, volgens Donna pagina , een professionele astroloog met een diploma in counselingpsychologie.

Bekijk galerij 12Foto's februari 2021 horoscoop Ram 1van 12RAM (21 MAART - 19 APRIL)

Je wilt je echt gewoon doen, Ram , en dat is allemaal te danken aan het feit dat Mars op de 9e retrograde gaat. Je zult WFH in je meest comfortabele zweet doen, binge-watch oude afleveringen van De vrijgezellin , en doe gewoon wat je wilt, want je kunt.

Slechts ter herinnering: Energie van Saturnus kan ervoor zorgen dat u zich een beetje geblokkeerd voelt op het werk. U weet bijvoorbeeld dat u omhoog en vooruit wilt gaan, maar u bent misschien een beetje onzeker over hoe u dat precies moet laten gebeuren. Het zal echter niet te lang duren: de nieuwe maan op de 17e zal je ertoe aanzetten iets te doen om je werkleven nog beter te maken. Voeg een beetje motivatie van Mars toe, en die droombaan is net zo goed als die van jou.

januari 2021 horoscoop stier tweevan 12STIER (20 APRIL - 20 MEI)

Je vrienden zullen aan het begin van de maand wat zwaarder op je vertrouwen, Stier ​Verwacht verzoeken om een ​​ritje, hulp bij het verplaatsen of gewoon emotionele steun te bieden rond de 2e. Ondertussen bevindt Venus zich in een sector van uw horoscoop die staat voor gezellig thuis zijn. En als je toevallig een stel schattige kussens in de uitverkoop tegenkomt, dan is het in feite het lot.

Bij nieuwe maan op de 17e vraag je je af of je echt plezier hebt op je werk. Natuurlijk, een baan is niet bepaald een vakantie, maar kun je lekker achterover leunen en genieten van de rit, of ben je constant in de war? Gelukkig, wanneer de Zon op de 22e naar Weegschaal beweegt, zul je leren om gewoon iets meer dan normaal met de stroom mee te gaan. Ja, het leven is niet perfect RN, maar dat betekent niet dat je er niet het beste van kunt maken.

maart 2021 horoscoop Tweelingen 3van 12GEMINI (21 MEI - 20 JUNI)

In een perfecte wereld zouden mensen je een hoop geld betalen om rond te hangen en bijna niets te doen. In werkelijkheid moet je ervoor werken ... maar de volle maan op de 2e zal je doen dromen waarover kon worden. Wat zou uw ideale baan zijn als u, nou ja, iets ​En is er een manier waarop je daar zelfs maar een greintje van kunt laten gebeuren? Het is in ieder geval de moeite waard om over na te denken.

Mars gaat retrograde in je huis van vriendschap op de 9e en inspireert je om meer energie in je vrienden te steken. Misschien stuur je je BFF's wat zoete handgeschreven notities, of stuur je zelfs gewoon een sms om hen te laten weten hoeveel je om hen geeft. Als Jupiter direct op de 12e gaat, heb je veel geluk met geld. Misschien nemen je vrienden de cheque op, of stuit je op een belachelijke verkoop. Wat er ook gebeurt, ga er gewoon mee akkoord.

maart 2021 horoscoop kanker 4van 12KANKER (21 JUNI - 22 JULI)

Je hebt aan het begin van de maand serieuze gedachten en gevoelens, Kanker , en dat is allemaal te danken aan de volle maan op de 2e. (Je wordt geregeerd door de maan, waardoor dit allemaal een beetje extra voor je voelt.) Je zult ook profiteren van het feit dat je stervende om weer te reizen. FWIW: Er is geen enkel probleem met het plannen van een * toekomstige * vakantie op dit moment, wees gewoon realistisch met je timing, mkay?

Op de 9e begeeft Mars zich in een sector van uw grafiek over carrière, waardoor u zich op het werk een beetje assertiever voelt dan normaal. Dat project wil niemand aannemen? U zult zich vrijwillig aanmelden om het aan te pakken, TYVM. De zon beweegt zich op de 22e naar een sector van je horoscoop over huis en gezin en spoort je aan om wat tijd te besteden aan het opknappen van je plek. Wees niet verbaasd als u merkt dat u iets meer dan normaal naar HGTV kijkt ...

maart 2021 horoscoop leeuw 5van 12LEO (23 JULI - 22 AUGUSTUS)

Je hebt je mening, Leo , en daar hoef je je niet voor te verontschuldigen. Als Mars op de 9e retrograde gaat, zul je er super van overtuigd zijn dat je standpunt juist is, maar tegelijkertijd zul je je er hyper van bewust zijn dat elk verhaal twee kanten heeft. (En hey, dat is niet per se een slechte zaak ...)

Wanneer Jupiter direct op de 12e gaat, wordt u geïnspireerd om uw act op het gebied van oefeningen op een rijtje te krijgen. Die app waar je geobsedeerd door was toen je aan thuistrainingen begon? Misschien is het tijd om dat weer op te starten. De nieuwe maan op de 17e is in uw huis van geld en bereidt u voor op een serieuze budgettering om te proberen te krijgen wat u wilt. Het is mogelijk - misschien is er een beetje gekibbel voor nodig.

maart 2021 horoscoop Maagd 6van 12MAAGD (23 AUGUSTUS - 22 SEPTEMBER)

Fijne verjaardag, Maagd ​Neem even de tijd om het te vieren, maar weet dat je deze maand op het punt staat klaar te komen, en dat is allemaal te danken aan Mercurius die in je bord rondhangt. Je gaat lijsten maken van dingen die gedaan moeten worden - en ze daadwerkelijk aanpakken. Dus ga jij!

U zult ook uw financiën nader bekijken. Heeft u genoeg geld om alles te doen wat u wilt? Zo nee, hoe kunt u dan meer krijgen? De nieuwe maan op de 17e zet je aan om na te denken over wat je de komende 12 maanden wilt bereiken. Als de zon op de 22e zijn intrek neemt in je geldhuis, zul je je bijna overal zeker van voelen. Dit is wie je bent en wat je kunt bereiken - mensen kunnen het aannemen of het achterlaten.

september 2020 horoscoop weegschaal Jewelyn ButronGetty-afbeeldingen 7van 12WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER - 22 OKTOBER)

Je bent redelijk goed in het aanpakken van de dingen die dagelijks moeten worden gedaan, aangezien je het op de reg. Doet. Maar de volle maan op de 2e zal je ertoe aanzetten om te doen wat je kunt om alles een beetje gezonder en gelukkiger te maken voor jezelf.

Misschien neem je een beetje meditatie in je ochtend of begin je als eerste te trainen, zodat je er niet de hele dag over gestrest raakt. Rond de nieuwe maan op de 17e neem je een persoonlijke time-out om je op jezelf te concentreren. Later, wanneer de zon intrekt Weegschaal op de 22e voel je je verjongd. Natuurlijk, het leven is de laatste tijd een beetje ... intens geweest, maar je hebt dit.

maart 2021 horoscoop schorpioen 8van 12SCORPIO (23 OKTOBER - 21 NOVEMBER)

Je weet dat je op het werk de bal in de maling neemt Schorpioen , maar je zult eindelijk wat herkenning krijgen rond de 6e wanneer Venus naar Leeuw verhuist. Als Mars vervolgens op de 9e retrograde gaat, voel je je zeer gemotiveerd om goed te eten en een nieuwe trainingsroutine te beginnen. Voel je meer HIIT- of dansgeïnspireerde oefeningen? Hoe dan ook, u zult worden geïnspireerd om all-in te gaan.

De nieuwe maan op de 17e is in jullie huis van vriendschap, dus verwacht dat je erop gefocust bent er te zijn voor je groep. Tegen het einde van de maand denk je erover na om een ​​nieuwe les of cursus voor je werk te volgen. Ga ervoor - het kan op de weg meer opleveren dan u zich realiseert.

maart 2021 horoscoop boogschutter 9van 12BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER - 21 DECEMBER)

Soms wil je in het leven gewoon achterover leunen en niets doen. U bent zo daar aan het begin van de maand, Boogschutter , dankzij de volle maan in uw huis van huis en familie. Als het gezellig is en je de bank niet hoeft te verlaten, vind je het lekker. Jupiter gaat rechtstreeks op de 12e in uw huis van geld, en bereidt u voor op het nemen van een financieel risico. Misschien is het de moeite waard om in het bedrijf van je vriend te investeren of je baas om die loonsverhoging te vragen waarvan jullie allebei weten dat je ze verdient. Hé, je weet het nooit totdat je het probeert.

Wanneer de nieuwe maan op de 17e valt, verwacht dan dat je de perfecte baan tegenkomt. Je weet wat je moet doen. Later verhuist de Zon naar Weegschaal op de 22e in een sector van je horoscoop over vriendschappen, waardoor het de perfecte tijd is om een ​​lange inhaalslag te maken met een oude vriend. Je kunt dingen doornemen waarvan je niet eens wist dat je eraan vastzat.

maart 2021 horoscoop Steenbok 10van 12STEENBOK (22 DECEMBER - 19 JANUARI)

Soms kan het doen van dingen die normaal zijn zo voelen, zo goed - vooral tegenwoordig. De volle maan op de 2e duwt je om naar buiten te gaan en je ding te doen, ook al is het zo simpel als het halen van een ijskoffie bij je plaatselijke café. Sta jezelf toe de tijd te vergeten en er gewoon van te genieten.

Heb deze maand een goed gesprek met een maatje over de toekomst. Waar wil je over vijf jaar zijn? Ideeën van elkaar laten weerkaatsen kan je echt helpen te zien waar je heen wilt en hoe je daar moet komen, vooral omdat de nieuwe maan op de 17e toevallig in een sector van je horoscoop staat waar alles draait om het delen van ideeën met anderen. De zon beweegt op de 22e naar Weegschaal en helpt je om iets duidelijker te zien op het werk. Ineens heb je een beter idee van waar je heen gaat - en waar je wilt zijn.

maart 2021 horoscoop waterman elfvan 12WATERMAN (20 JANUARI - 18 FEBRUARI 18)

Je hebt geld in je hoofd Waterman - zoals geld op Kardashian-niveau. De volle maan op de 2e is in uw huis van financiën en eigenwaarde, waardoor u nadenkt over wat u met uw leven zou doen als geld geen probleem was. (Hmmm ...)

Op de 9e trekt Mars je huis van communicatie binnen, wat het een goed moment maakt om een ​​dagboek te schrijven. Als u uw gedachten en dromen op papier zet, is de kans veel groter dat u eraan zult werken om ze uit te laten komen. Wanneer de zon op de 22e naar Weegschaal gaat, begin je je af te vragen wanneer je weg kunt komen. Beklemtoon de werkelijke tijdlijn niet, maar weet dat er geen reden is om nu niet te beginnen met plannen.

maart 2021 horoscoop vissen 12van 12VISSEN (19 FEBRUARI - 20 MAART)

In het leven ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor je eigen geluk. En rond de volle maan op de 2e, ben je meer dan klaar om wat tijd voor jezelf te nemen om wat te doen u willen. Jupiter gaat direct op de 12e naar je huis van vriendschappen, waardoor het een geweldige tijd is om bij te praten met je vrienden, zelfs als het net voorbij een groepstekst is.

Neptunus stuurt trouwens deze maand wat fantasietrillingen jouw kant op. Sta jezelf toe te dromen over hoe je leven eruit zou zien, als alles perfect was - het zou je kunnen inspireren om iets te veranderen. Wanneer de zon op de 22e naar Weegschaal gaat, moet je een paar kleine aanpassingen doen aan je financiën. Wie pikt de rekening deze keer weer op?

De volgendeWat zijn de netto-inkomsten van de ‘Selling Sunset’? Korin Miller is een freelanceschrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.