'Ik heb het uitgemaakt met mijn verloofde en het heeft mijn leven volledig veranderd'

Dit is hoe het uit elkaar gaan met mijn verloofde mijn leven veranderde Stacey Voss

Ik was meer dan drie jaar bij Jesse voordat we werdenverloofdtoen ik 25 was. Hij was in elk opzicht perfect voor mij - op papier. Hij was begripvol, erg liefdevol en betrouwbaar. Hij hield ook van zijn gezin, wat erg belangrijk voor me was, en had gewoon hele goede waarden. Als hij het bij het verkeerde eind had, kon hij dat toegeven.

We waren bijna een jaar verloofd voordat ik dingen in twijfel begon te trekken. Ik had gewoon het gevoel dat we niet klikten. Het voelde alsof we meer waren gewordenhuisgenoten, en we vochten meer dan normaal.

Hoewel we niet consequent over hetzelfde ruzie hadden, zouden kleine dingen, zoals ik een bord in de gootsteen laten staan, hem van streek maken. Het waren normale paar dingen die gebeuren als je samenwoont, maar het begon enig licht te werpen op onze verschillende levensstijlen. Ik begon me te realiseren dat ik meer een vrije geest was, terwijl hij meer gestructureerd was. Tijdens de huwelijksreisfase van onze relatie dacht ik dat zijn consistentie me in evenwicht bracht en me huisarrest maakte, maar ik begon te denken dat ik bij iemand moest zijn die bereid was met me mee te rennen, niet om me vast te binden.Ik heb bijvoorbeeld altijd al mijn droomauto willen kopen, een Jeep Wrangler, maar als ik er met Jesse over sprak, zei hij altijd dat we geld moesten besparen. Elke reis die we maakten, was altijd grondig gepland en bewaard, wat prima is, maar we deden zelden iets spontaan. Ik wilde een levensstijl waarin ik beter in staat was om door mijn broek te vliegen.

Bovenop die verschillen voelden we ons gewoon niet zoals een paar zou moeten als ze op het punt staan ​​te krijgengetrouwd​Ik dacht dat verloofd zijn een tijd vol vreugde en opwinding zou zijn, maar in plaats daarvan waren we ergens de verkeerde weg ingeslagen.

VERWANT:5 vrouwen vertellen hoe ze om een ​​scheiding hebben gevraagd

Zusterlijk advies inwinnen

Dit is hoe het uit elkaar gaan met mijn verloofde mijn leven veranderde Stacey Voss

Het leek alsof elke keer dat we ruzie hadden, een van ons iets zou zeggen als: 'Ik weet niet of we klaar zijn om te trouwen.' En die kleine ruzies over het wegzetten van borden of het delegeren van klusjes veranderden in grotere ruzies over de vraag of we goed voor elkaar waren. Nadat we hadden gevochten, dacht ik: 'Is dit de manier waarop ik de rest van mijn leven wil leven?'

Na een ruzie besefte ik dat ik voor eens en voor altijd moest beslissen of trouwen was wat ik wilde. Maar ik wist dat als we samen in huis waren, ik eerder geneigd zou zijn om bij hem te blijven. Dus ik vertelde hem dat ik naar het weekend moest vertrekken om mijn hoofd leeg te maken. Toen belde ik mijn beste vriendin en vertelde haar dat ik twijfelde over trouwen en begon te huilen. Dit was de eerste keer dat ik ooit iemand had verteld dat ik niet zeker wist of ik met Jesse wilde trouwen. Mijn vriendin maakte zich grote zorgen, dus belde ze mijn zus Amy en vertelde haar wat er aan de hand was. Amy boekte die avond een vlucht om me het volgende weekend in Arizona te zien, en we reden naar Sedona om de komende drie dagen samen door te brengen.

Mijn zus wist dat ik het moeilijk had, en ze wist ook dat het ingewikkeld was - de save-the-dates en uitnodigingen waren al verstuurd voor onzebestemming bruiloftin Mexico, en er was al voor veel dingen betaald.

Amy was er altijd om naar me te luisteren, en ze wist wat ik doormaakte. Ze had dezelfde dingen gevoeld toen ze verloofd was, maar uiteindelijk trouwde ze toch met hem. Ze besloten uit elkaar te gaan na vier maanden huwelijk. Ik heb nooit in die positie willen zitten.

(Raak hiermee geïnspireerdmantra tankvan Women's Heath.)

Dus gingen we samen op reis en hadden een geweldig weekend. Hoewel het vol positieve energie zat, was ik nog steeds aan het flippen over mijn beslissing, gaande van ' ik hou van hem en ik ga met hem trouwen, 'tot' Ik weet dat ik dit gevoel heb en ik wil mijn onafhankelijkheid. ' Plots realiseerde ik me dat als ik twijfels had, ik het moest afzeggen.

Het nieuws breken

Dit is hoe het uit elkaar gaan met mijn verloofde mijn leven veranderde Stacey Voss

Toen ik terugkwam van de reis, zei ik tegen Jesse dat ik niet dacht dat we dat waren klaar om te trouwen ​Hoewel we allebei twijfelden, denk ik niet dat hij dacht dat ik de trekker over zou halen en onze verloving daadwerkelijk zou afblazen.

We huilden samen - we konden gewoon niet geloven dat dit echt de beslissing was. Het was echt triest, maar het was ook een goed moment in de zin dat we het allebei gewoon accepteerden. Daarna gingen we naar aparte kamers en belden onze families. De volgende dag hebben we gecoördineerd om onze uitgebreide familie te vertellen:bruiloftsgasten, weddingplanners en het resort om hen te laten weten dat het niet gebeurde. Gelukkig zijn we alleen onze aanbetaling kwijtgeraakt en hebben we het grootste deel van ons geld voor alles teruggekregen.

Die week, Jesseverhuistvan ons huis. In de aanloop naar dat moment dacht ik dat het moeilijkste deel de dag zou zijn nadat hij verhuisd was en de weken daarna, terwijl ik me probeerde aan te passen aan het alleenstaande leven, maar dat was eigenlijk het gemakkelijkste deel. Zo wist ik dat we de juiste beslissing hadden genomen. Het moeilijkste was eigenlijk om het af te blazen, mijn voet op de grond te zetten en te zeggen dat we onze eigen wegen moesten gaan.

VERWANT:11 dingen die gelukkige koppels nooit doen

Alleen mij worden

Dit is hoe het uit elkaar gaan met mijn verloofde mijn leven veranderde Stacey Voss

Toen ik een relatie had, was ik een afgezwakte versie van mezelf. Jessie was altijd de stem van de rede. Hoewel hij me nooit vertelde dat ik niets kon doen wat ik wilde doen, zette hij me twee keer aan het nadenken voordat ik in iets nieuws sprong.

Maar toen hij weg was, kon ik in een opwelling doen wat ik wilde. Nadat hij was verhuisd, begon ik me op mezelf te concentreren. Ik heb mijn huis opnieuw ingericht, veranderde mijn haarkleur , en kreeg een nieuwe auto. Dit waren allemaal dingen die mijn innerlijke vrije geest zo graag wilde doen.

Na onze breuk kreeg ik ook een tatoeage. Tijdens onze reis naar Sedona vonden Amy en ik kettingen met een afbeelding van de maanfase op de dag dat je werd geboren. Amy's maan was een wassende maan en mijn maan was een afnemende halve maan. We realiseerden ons dat onze individuele manen eigenlijk een volle maan maken als je ze samenvoegt, dus hebben we besloten om ze als tatoeages te krijgen. Ik had nooit de moed gehad om eentatoeërenin het verleden, maar ineens deed ik dat.

Dit is wat echte mannen en vrouwen te zeggen hebben over scheten laten in relaties.

Solo verkennen

Dit is hoe het uit elkaar gaan met mijn verloofde mijn leven veranderde Stacey Voss

Ik heb ook gereisd. Omdat onze bruiloft in juni had moeten zijn, ging ik die maand met mijn zus op reis naar Kauai. We huurden een busje en reden acht dagen rond het eiland. Het was een geweldige ervaring. Ik ben ook van plan om in april mijn eerste solo-reis naar Costa Rica te maken, waar ik van plan ben om vijf van de tien dagen dat ik daar zal zijn in een boomhut te verblijven.

Uiteindelijk,mijn verloving verbrekenwas een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Ik maakte het niet alleen uit met mijn verloofde omdat onze relatie niet was wat ik dacht dat het zou moeten zijn; Ik deed het voor mijzelf. In de afgelopen 12 maanden ben ik meer op mezelf afgestemd en onafhankelijker geworden. Nu weet ik dat ik niemand nodig heb, wat voor mij een enorme realisatie is.

VERWANT:13 vrouwen vertellen hoe hun leven veranderde nadat ze hun huwelijk hadden afgeblazen

Opnieuw daten

Dit is hoe het uit elkaar gaan met mijn verloofde mijn leven veranderde Stacey Voss

Ik ga doordatumsnu, maar het is niets ernstigs. Ik ben op dit moment zo verliefd op mijn onafhankelijkheid dat ik niet zeker weet of ik iets ernstigs wil, maar ik sta ervoor open. Als het gebeurt, gebeurt het. Zo niet, dan vind ik dat ook goed.

Ik praat af en toe met Jesse en we hebben een paar keer samen gegeten. Ik zou onze relatie hartelijk noemen, maar we zijn niet echt samen. We hebben nog steeds gemeenschappelijke vrienden.

Als ik met iemand anders zou praten die in dezelfde situatie verkeert als ik, zou ik dit zeggen: het is heel belangrijk om naar je hart te luisteren. Zelfs als je met een geweldig iemand samen bent, moet je jezelf op de eerste plaats stellen. Ik weet dat dat egoïstisch klinkt, maar als iemand van je gaat houden, moet je eerst van jezelf houden.