Ik heb 23 jaar seks gehad en nooit een orgasme gehad - totdat ik deze truc probeerde

niet-orgasming.jpeg Shutterstock

Ik ben 45 jaar oud, maar ik had pas drie jaar geleden mijn eerste orgasme. Het was ook niet vanwege een gebrek aan proberen. Ik was 19 toen ik mijn maagdelijkheid verloor. Het was ook de eerste keer van de man, en daarna dacht ik: 'Dit is seks? Wat een teleurstelling.' Helaas werd het niet veel beter toen ik in de twintig en dertig was.

Ik rommelde met een paar andere jongens en had seks met een ander, maar het deed niets voor mij. Ik kwam weg van het slapen met die tweede man en zei: 'Ik doe dit niet nog een keer; Ik spaar mezelf voor mijn man. ' En daar bleef ik bij - mijn man en ik hadden geen gemeenschap tot we getrouwd waren, toen ik 36 was.

Scott (niet zijn echte naam) en ik ondergingen voorechtelijke counseling, en een van de richtlijnen die ik voor onze relatie stelde, was dat we drie keer per week seks zouden hebben, ook al verwachtte ik geen orgasme. Na twee en een half jaar van daten en voor de gek houden, wist ik dat ik genoot van intimiteit en aanraken en knuffelen. Maar het was nooit genoeg om me een climax te bezorgen, ook al zei Scott: 'Vertel me wat je leuk vindt' en vroeg: 'Voelt dit goed?'Ik had al die romantische romans gelezen en iedereen had het over hoe geweldig seks is. Maar voor mij was het gewoon weer een karwei op een kaart met een miljoen dingen die ik elke dag moest doen. Ik dacht: 'Er moet iets meer aan de hand zijn.'

VERWANT: De gemakkelijkste manier om een ​​orgasme te krijgen

Tekst, Rood, Foto, Magenta, Wit, Paars, Roze, Violet, Lijn, Lettertype,

Ik wist dat er een antwoord moest zijn.

Toen ik mijn gynaecoloog vroeg wat ik kon doen, stelde hij voor om te masturberen. Ik dacht: 'Houd je me voor de gek?' Rond dezelfde tijd zag ik een advertentie in een zakelijk tijdschrift voor Het Medisch Centrum voor Vrouwelijke Seksualiteit dat zei: 'Kan je geen orgasme krijgen? Weet u niet wat een orgasme is? Seksueel ontevreden? ' Het sprak me echt aan. Dus ging ik in januari 2011 naar een dokter in het centrum, net nadat ik klaar was met het verzorgen van mijn tweede kind (ik was toen 41).

De dokter heeft veel bloed bij me gedaan en zei dat ik een zeer laag testosterongehalte had - een beduidend laag niveau eigenlijk - en dat ik meer nodig zou hebben om mijn lichaam meer in seks te interesseren.

Ik begon hormoonbehandelingen en kreeg ook te horen dat ik porno moest kijken, dus ik kreeg een iPad die mijn man had gecodeerd zodat niemand anders hem kon gebruiken. Hij was altijd zo geduldig, liefdevol en ondersteunend gedurende het hele proces. Met het medische aspect afgedekt en wat nieuwe visuele stimulatie, heb ik een jaar lang bij de behandeling gehouden, maar ik ben nog steeds nooit over de finishlijn gekomen. Met kleine kinderen in huis werd intimiteit meer gepland en minder spontaan. Er waren een paar keer dat mijn man en ik weken zonder seks waren (maar meestal herinnerde mijn man me eraan als we vijf of zes dagen weg waren!).

VERWANT: 21 manieren om veel meer plezier te hebben met masturbatie

Toen kocht ik een paar vibrators en begon ik ermee te oefenen. Bij het begin van dat tweede behandelingsjaar veranderden we ook de aanpak en kreeg ik capsules met vertraagde afgifte die een veel sterkere dosis testosteron bevatten.

Tekst, rood, wit, roze, magenta, lijn, lettertype, violet, kleurrijkheid, paars,

Mijn man en ik brachten ongeveer 45 minuten door met dollen en seks hebben. Het was een van onze langste sessies ooit.

Het enige dat ik me herinner is: 'Nu weet ik wat ik heb gemist!' Het was krachtiger dan ik had verwacht; het voelde alsof er een elektrische stroom door mijn lichaam ging - buitengewoon plezierig. Het was een enorme release.

VERWANT: 4 orgasmes die elke vrouw zou moeten hebben

Uiteindelijk werden de bijwerkingen van testosteron mij te veel. Ik had veel gezichtshaar en het kwam op het punt dat ik de hele tijd aan seks dacht (hoewel mijn man er natuurlijk dol op was). Dus besloten we te stoppen met de hormonen omdat ik op dat moment regelmatig orgasmes kreeg met een plug-in vibrator (die krachtiger is dan de op batterijen werkende versies).

Ik heb eigenlijk dezelfde vibrator gekocht voor een vriend van een vriend om haar te helpen en raadde haar aan om met haar arts te praten over haar testosteronniveaus. Het is de moeite waard om te onderzoeken voor iedereen die moeite heeft met orgasmen (hoewel ik hoop dat het vanzelfsprekend is dat u uw arts moet raadplegen voordat u met een hormoonbehandeling begint, aangezien dit natuurlijk bijwerkingen met zich meebrengt).

23 jaar lang tevergeefs een orgasme proberen te ervaren, is zoiets als iemand die je vertelt hoe geweldig chocolade is. Ze kunnen het beschrijven, maar totdat je het voor jezelf eet, weet je het echt niet. Ik ben zo blij dat ik het eindelijk zelf heb mogen proeven.