‘Ik ging op 15 dates terwijl ik zwanger was’

Becky McKeow Met dank aan Becky McKeow

Becky McKeown, 40, is verpleegster en podcasterAllemaal uit met Madre Soltera Beckyin Mission Viejo, Californië.

Ongeveer 11 jaar geleden dacht ik dat ik Mr. Right had ontmoet. Hij was leuk en charmant, en ik was blij toen ik erachter kwam dat ik dat waszwanger- dat wil zeggen, totdat ik wat grondig onderzoek deed en ontdekte dat hij ook getrouwd was en tegelijkertijd een andere vrouw zwanger had gemaakt.

Ik wist dat ik mijn baby wilde houden, dus ik liet hem weten dat ik in verwachting was, maar dat ik niet bij hem wilde zijn. Hij leek op dat moment in orde met mijn beslissing (waarschijnlijk omdat zijn bord behoorlijk vol was), en daarna heb ik hem maandenlang niet meer gezien.Als eenalleenstaande moeder, Wist ik al dat ik mezelf en mijn 11-jarige kind kon onderhouden, dus ik had er vertrouwen in dat ik hem - of wie dan ook - niet nodig had om me te helpen mijn tweede baby groot te brengen. Maar ik was nog steeds geïnteresseerd in daten. Een deel van mij wilde terug naar buiten om mijn ex te laten zien dat ik verder was gegaan, en het was leuk en fijn om zo nu en dan de emotionele steun van een partner te hebben. Maar ik was niet per se op zoek naar iets ernstigs.

Terug duiken in daten

Een van mijn vrienden heeft me erin geluisd voordat ze zelfs maar wist dat ik zwanger was, en ik ontmoette jongens op het werk en online.

Ik begon mijn zwangerschap als een groter meisje, dus het was niet bepaald duidelijk dat ik een kind zou krijgen tot ongeveer zes maanden later.

De een was totaal in de war over hoe ik seks kon hebben tijdens de zwangerschap.

Ik nam niet eens de moeite om de mannen binnen te halen, tenzij ik dacht dat ik ze weer zou zien en de dingen misschien intiem zouden worden. Ik zou ze zeggen dat ik alcohol niet goed kon verdragen, en stel voor dat we afspreken bij een Starbucks voor koffie of thee, of voor een informeel diner.

Maar toen het eenmaal zover was, was ik een open boek. Als ze vroegen hoe mijn dag was, zou ik ze laten weten dat ik naar een prenatale dokter ging. Ik was er nonchalant over en zou wachten om te zien hoe ze reageerden.

Hun reacties waren overal

Ik waarschijnlijkgedateerd15 verschillende mannen terwijl ik zwanger was, en hun reacties om erachter te komen dat ik zwanger was, waren ongeveer net zo gevarieerd als u zich kunt voorstellen.

Twee mannen waren echt afgeschrikt en dachten dat ik een vader zocht om de baby financieel te onderhouden - wat helemaal niet het geval was.

Een andere date was totaal in de war over hoe ik seks kon hebben tijdens de zwangerschap. 'Nou, alles werkt daar beneden nog steeds,' legde ik uit.

Hij was dol op het feit dat zwangerschap je zin in seks kan verhogen.

'Wat als ik hem in zijn hoofd por?' vroeg hij serieus. Ik barstte in lachen uit en zei hem dat hij waarschijnlijk niet groot genoeg was om me daar zorgen over te maken.

Veel van de mannen met wie ik uitging, respecteerden eigenlijk dat ik alleen werkte en voor mezelf zorgde. Ze zagen het als positief dat ik zo onafhankelijk was, en waren niet in paniek door mijn zwangerschap.

Een winnaar vinden

Uiteindelijk ontmoette ik online een politieagent - ik noem hem bij zijn bijnaam, Miami.

Met de andere jongens was ik helemaal niet nerveus om ze te vertellen dat ik een baby kreeg. Ik had niet het gevoel dat ik ze nodig had, dus als ze er geen zin in hadden, was dat oké. Maar met Miami hoopte ik dat het hem niet weg zou duwen.

Verwant verhaal

Ik morste de bonen ongeveer twee weken nadat we elkaar begonnen te zien. Het was nog vroeg in mijn zwangerschap, dus Ik werd ziek veel. Op een avond wilde hij paella maken, en ik vertelde hem dat alleen de geur van de zeevruchten me misselijk zou maken. Hij grapte dat ik zwanger was.

'Eh ja ... dat ben ik,' zei ik. Hij keek me weer aan. Het kostte hem een ​​minuut om in zich op te nemen wat ik had gezegd. 'Oké ... maar dat verandert niets aan hoe het met ons gaat, toch?' hij vroeg. Zijn reactie was verbluffend.

Natuurlijk waren er een paar hobbels in de weg. Hij vroeg me naar de vader en vroeg zich af of hij er op de een of andere manier bij betrokken moest zijn. Maar we bespraken dingen, en hij wilde dat we bleven daten. Hij was ook dol op het feit dat zwangerschap je zin in seks kan verhogen. 'Kunnen we dat testen ?!' hij vroeg.

We wilden geen van beiden druk uitoefenen door te zeggen dat hij wel of niet in het leven van mijn baby zou zijn, dus hielden we het nonchalant. Maar hij begon onderweg enthousiast te worden over de kleine jongen. Hij kocht veel meer babykleertjes dan ik ooit nodig had kunnen hebben, luiers en een wieg. Hij was nog geen vader, dus mijn zwangerschap was zijn eerste keer in deze situatie, en het was schattig om zijn opwinding en enthousiasme te zien.

Omgaan met drama

Helaas kwam de vader van mijn zoon halverwege mijn zwangerschap weer op de foto. Hij wilde meedoen en ik vertelde hem dat hij in het leven van mijn zoon zou kunnen zijn, maar dat ik niet meer wilde dat we een stel waren. Toch werd Miami jaloers toen hij in de buurt was, en er was veel spanning tussen iedereen. Uiteindelijk besloot Miami zich terug te trekken en de vader het over te laten nemen, maar het lukte natuurlijk niet.

Verwant verhaal

Ik kreeg een vreselijk auto-ongeluk toen ik ongeveer zeven maanden zwanger was. Ik had een T-boned en moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Ik belde de vader, en hij kwam nooit opdagen. Het was het laatste dat ik van hem hoorde. Gelukkig belde ik Miami en hij was er voor me. Een paar dagen later moest ik eenspoedoperatie om te bevallenvoor mijn baby, die maar twee pond woog. Op de een of andere manier hebben we het allebei overleefd.

Ironisch genoeg leek mijn baby ook op Miami. Mensen hielden ons tegen als we met hem uit waren en zeiden hoe schattig hij was en hoeveel hij op zijn vader leek. Miami zou gewoon glimlachen. 'Dank je, maar hij is niet van mij', zou hij zeggen.

Achteraf ...

Ook al zijn we niet voor altijd samen gebleven, ik ben zo dankbaar voor de steun die Miami me in die tijd heeft gegeven. De vader van mijn kind was er niet voor mij, en Miami zorgde ervoor dat ik me als alleenstaande moeder minder alleen voelde.

Ik zou tijdens mijn zwangerschap niet per se zo betrokken raken bij iemand als ik het opnieuw zou doen.

Toch zou ik tijdens mijn zwangerschap niet per se zo betrokken raken bij iemand als ik het opnieuw zou doen. Bij Miami zijn - en daarna mijn ex weer in mijn leven laten komen - zorgde voor een extreem stressvolle situatie, en dat wilde ik niet voor mijn baby. Uiteindelijk heb ik het gevoel dat ik eerst voor mij had moeten zorgen.

Daten tijdens de zwangerschap was op zijn zachtst gezegd interessant, en ik heb veel geleerd over mezelf, het soort jongens dat ik koos en wat ik echt wilde. Het hebben van een jong kind en nog een baby maakte me veel selectiever, en dat was een pluspunt. Ik ben er nooit op ingegaan met de gedachte dat ik echt een speciaal iemand zou ontmoeten, maar toen kwam Miami langs, en zwanger zijn was gewoon geen probleem.