'Ik ben al zes jaar een professionele dominatrix - hier is wat het is'

dominatrix Instagram / Renee Trevi

Renee Trevi, 30, heeft een master in bedrijfskunde en houdt van avontuurlijke sporten (ze is 1.180 keer skydiven!). Ze is ook een professionaldominatrixwoonachtig in New York City, die meer dan zes jaar geleden haar baan in de financiële wereld opzegdeBDSM- ingevulde kantooruren. Ze is vriendelijk, kalm en slim - ze heeft gewoon een voorliefde voor het martelen van lullen en ballen. Hier is hoe het is om haar te zijn:

Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe het is om een ​​dominatrix te zijn, maar het is bijna een alternatieve vorm van therapie. Sommige mensen gebruikenmeditatieof traint om te ontstressen. Anderen, zoals mijn cliënten met unieke seksuele fantasieën en fetisjen, vinden tijd doorbrengen in een kerker een bron van ontspanning en stressvermindering. Het is een plek waar ze hun verlangens kunnen uitenBDSM​

Als dominatrix faciliteer ik een open expressie hiervanfantasieëndie voor deze mannen meestal niet sociaal aanvaardbaar zijn.VERWANT: Verstikking als seksuele beweging - Is het iets voor jou?

De grootste misvatting die mensen hebben over BDSM is dat het allemaal om geweld en wreedheid gaat, maar er zit echt veel meer psychologie in dan fysiek spel. Je kunt een bijna veranderde bewustzijnsstaat binnengaan, waardoor je emoties vollediger kunt voelen, je authentieke zelf kunt aanboren of diepe ontspanning kunt bereiken. ik denk dat knik kan een heel gezonde en leuke manier zijn om de geest te genezen.

Hoe ik aan mijn start ben gekomen

Toen ik zes jaar geleden voor het eerst naar New York verhuisde, was ik op zoek naar een spannendere carrière. Ik werkte in de financiële wereld en als barman maar ik heb er echt van genoten knik in mijn persoonlijke leven en was naar verschillende speelfeesten gegaan waar kinky mensen zoals ik elkaar ontmoetten en met verschillende vormen van speeldenBDSM​Ik heb vaak een website met de naam FetLife gebruikt om ze te vinden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Rina Trevi (@rina_trevi)

Toen ik besloot dat ik fulltime dominee wilde worden, ging ik voor training naar een kerker in New York. Dat betekende ongeveer een week kijken naar andere doms in actie, daarna deelnemen aan sessies onder begeleiding van mijn mentoren en leren omgaan met touwen, zwepen en ander speelgoed. Ik heb ook boeken over gelezenknik, en volgden lessen voor gevorderden om te leren spelen met elektrisch speelgoed, naalden, geluiden en ophangapparatuur.

VERWANT: 11 jongens vertelden ons wat ze oprecht denken over BDSM

Van daaruit ging ik alleen op pad, opende een kerker, die ik mijn studio noem, en begon ik een klantenbestand op te bouwen via verschillende websites en sociale media ​Hoewel de meeste van mijn klanten mannen zijn, moedig ik vrouwen aan om ook binnen te komen. Ik speel graag met vrouwen en stellen, en organiseer ook educatieve sessies.

Wat gebeurt er in My Dungeon

De cliënten die ik zie, komen uit alle lagen van de bevolking - ouder, jonger en uit veel verschillende landen. Maar aangezien mijn diensten niet goedkoop zijn, ongeveer $ 300 per uur, verkleint dat de pool van mensen die binnenkomen. Ik krijg veel financiële of zakenmensen van in de veertig. Veel van deze mannen zijn getrouwd, maar voelen zich niet op hun gemak bij het verkennen van hunkinky kantmet hun partner omdat het taboe is of omdat ze zich schamen.

VERWANT: 14 Tekenen dat je stiekem een ​​freak in de lakens bent

Omdat elke persoon die naar de kerker komt unieke voorkeuren heeft, is er echt geen typische sessie. Maar een ding dat consistent blijft, is dat de man of vrouw onderdanig wordt aan de vrouwelijke dom, oftewel ik. In onze cultuur wordt vaak van mannen verwacht dat ze dominant zijn en de touwtjes in handen hebben, maar velen van hen willen loslaten en gedomineerd worden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Rina Trevi (@rina_trevi)

Ik vind dat de beste manier om iemand onderdanig te maken, is door te gebruikenslavernijterwijl ze naakt zijn. Er is ook gezichtsslappen, haren trekken, tepelmarteling, pik- en balmarteling, spanking, rollenspellen, leerfetisjen en voetfetisjen. Over het algemeen doe ik geen naaktheid omdat ik me niet dominant voel als ik naakt ben, maar alle doms zijn anders.

Over het algemeen is er geen seks of penetratie, en de mannen raken of stimuleren onze geslachtsdelen niet. Sommige mannen mogen dat masturberen aan het einde van de sessie - maar onderdeel van dominatrix zijn is dat ik mag beslissen of ze dat wel of niet doen.

Hoe het leven is buiten de kerker

Ik heb veel geluk dat ik ruimdenkende vrienden en familie heb. (Nou, ik vertel het niet aan mijn grootouders - ze zouden het niet begrijpen!) Bovendien vind ik het geweldig om in New York te wonen, waar ik vrijwel iedereen over mijn baan kan vertellen en ze hebben deze geschokte reactie niet. De meeste mensen glimlachen gewoon en stellen vragen.

Ik weet dat sommige doms problemen kunnen hebben met daten. Veel jongens snappenjaloersomdat we naakte mannen zien. Maar de mannen in mijn leven zijn er goed mee geweest. Ik domineer ze echter niet. Ik hou er niet van om mijn werk mee naar huis te nemen. Ik denk dat ik een gezonde scheiding nodig heb tussen knik en mijn liefdesleven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Rina Trevi (@rina_trevi)

Als ik niet aan het werk ben, ben ik de stad aan het verkennen of op reis. Het mooie van deze baan is dat ik er weken of maanden achtereen kan vertrekken. Ik hou van extreme sporten zoals parachutespringen en basisspringen - alles voor een kick.

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en op deze pagina geïmporteerd om gebruikers te helpen hun e-mailadressen op te geven. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io