‘I Went Commando for a Week - Here's What It Was Like’

Hier Karla Walsh

Van Britney tot Lindsey tot Parijs, de jaren 2000 waren praktisch de gouden eeuw voor het gaan van commando. Hoewel deze dames ervan beschuldigd werden schijnwerpers te zijn, heb ik me vaak afgevraagd of ze hun tijd echt net vooruit waren wat betreft hun vaginale gezondheid

Natuurlijk is er niet veel onderzoek naar hoe gezond het voor u is om uw slipje op de reg te gooien. Maar sommige experts zeggen wel dat het 's nachts zonder ondergoed zijn voordelen heeft (lees hier meer over de voor- en nadelengids om commando te gaan​Dus besloot ik het heft in eigen handen te nemen en accepteerde ik een uitdaging van een week zonder ondergoed van mijn redacteur. Hier is hoe het mijn vrouwelijke delen beïnvloedde.

Dag 1

Hier Karla Walsh

Ik droeg ongeveer 50 procent van de tijd voordat dit experiment begon, ondergoed, dus ik dacht niet dat het een hele week lang zou duren zonder slipje. Ik hou tenslotte evenveel van flitsende mode als van de gevreesde VPL (zichtbare sliplijn), en lichaamsomhullend materiaal laat niet bepaald veel aan de verbeelding over als het gaat om welke stijl je sport.Dus voor de eerste dag (een donderdag), trok ik een outfit aan waar ik al vaker commando over had: mijn favoriete gouden glinsterende legging, gecombineerd met een overhemd met knoopsluiting en een schattige groene trui. Het was geweldig om mijn huis uit te waaien zonder het spel 'welk slipje zal het minste laten zien' te spelen, want ik had een heleboel dingen op mijn takenlijst en wilde geen tijd verspillen met het doorstrepen ervan. Ik dacht de hele dag amper aan mijn kleren, behalve toen ik complimenten kreeg over mijn leuke broek.

Dag 2

Hier Karla Walsh

Vrijdag is gelijk aan date night, dus ik besloot om meer sparkles aan te doen - natuurlijk - en een strak paar Levi's. Maar voordat ik elkaar ontmoette voor een diner en een drankje, praatte ik met Maria Sophocles, M.D., een door het bestuur gecertificeerde ob-gyn en de medisch directeur van onze zorg voor Princeton , over hoe een commando-uitdaging de 'trainingen' in de slaapkamer kan beïnvloeden.

'Sliploos gaan is een grote opwinding voor de meeste jongens', zegt ze. “Wat jou betreft, het hangt echt af van je eigen comfortniveau. Als de gewoonten je een vrij en sexy gevoel geven, kan dit je libido alleen maar een boost geven. Het veilig verleggen van seksuele grenzen kan een oud seksleven echt opladen. '

Met dat in gedachten besloot ik mijn S.O. over mijn slipverbod en fluisterde totaal: 'Ik draag op dit moment geen ondergoed' in zijn oor terwijl hij naar de fles wijn op tafel reikte. Hij keek een beetje geschokt - waar ik helemaal van genoot - en hoewel hij lachte en zei: 'Je hebt echt geen filter, hè?', Vervolgde hij het snel met: 'Misschien kun je het me laten zien.later meer van dit experiment​Missie. Volbracht. (Zie er beter uit in en uit uw kleding met die van ons Look Better Naked DVD)

VERWANT: 36 SEKSPOSITIES IEDEREEN MOET PROBEREN IN HUN LEVEN

Dag 3

Hier Karla Walsh

Mijn experiment leek redelijk goed te gaan, maar ik denk dat ik iets te groot werd voor mijn broek. Er waaide een winterse kilte, dus ik pakte een oversized trui en een witte spijkerbroek aan. En hoewel het leuk was om mijn ene paar nude-kleurige ondergoed niet uit te hoeven graven, realiseerde ik me al snel dat twee dagen rits-en-naad-actie niet het meest comfortabel was, vooral nadat ik een Braziliaanse wax slechts een paar dagen geleden.

​Geen slipje aanen strakke spijkerbroeken kunnen leiden tot schaafwonden of irritatie van de tere huid van de vulva, ”zegt Sophocles. 'De trend om te scheren of waxen of laser schaamhaar , wat een natuurlijke beschermende barrière is, heeft de tere huid van de vulva nog kwetsbaarder gemaakt voor irritatie door strakke kleding. '

Met andere woorden, dag vier betekende dat een rok heel erg nodig was.

Poets deze vagina-do's en don'ts op:

Dag 4

Hier Karla Walsh

Terwijl ik aanvankelijk rokken van mijn lijst met opties voor de commando-week had geschrapt, deed mijn gesprek met Sophocles - en mijn wens om nog meer schaafwonden van spijkerbroeken te vermijden - me beseffen dat het tijd was om er nog eens over na te denken. Maar terwijl ik door mijn kast strompelde, kon ik niet anders dan me afvragen of ik zou moeten toegeven en op zijn minst een string zou moeten aantrekken. Normaal val ik in het no-string-kamp omdat ik het flossachtige gevoel niet kan verdragen, maar de gedachte aan een onverwachte stormachtige wind die mijn buren een kijkshow bezorgde, maakte me nerveus. Dus ik raakte de basis opnieuw aan met Sophocles.

'Een string biedt niet echt veel bescherming, en het zeer smalle deel kan je eigenlijk net zo irriteren als een te strakke bh-bandje,' zei ze. 'Ik heb ze bacteriële infecties en schaafwonden zien veroorzaken, en de stof die een paar centimeter heen en weer schuift, zou E. Coli in je systeem kunnen introduceren.'

Eh, jakkes. Dus de string was definitief uit. Om zowel aan mijn gezondheidsproblemen als aan mijn zorgen over kledingstoringen te voldoen, koos ik voor een langere kokerrok. Op die manier kon ik mijn hoo-ha laten ademen zonder het risico van een goed getimede bries die me vanaf nu tot eind volgende week doet blozen.

VERWANT:DE JUISTE MANIER OM COMMANDO TE GAAN

Dag 5

Hier Karla Walsh

Hoewel het bevrijdend was om al mijn jurk-, rok- en broekopties weer bij de hand te hebben, moet ik toegeven dat ik op dag vijf besefte dat ik de zekerheid van een extra laag stof miste. Ik bezweek bijna en droegondergoed voor mijn training, maar besloot het uit te houden. Ik had nog maar een paar dagen over, en het is moeilijk om een ​​paar te vinden dat toch niet te zien is door mijn tweedehuid-legging.

Sophocles had daar ook een paar gedachten over. Ze zegt dat, hoewel het voor sommigen cool is, het commando gaan voeren voor een zweetsessie misschien niet voor iedereen het beste idee is. Ondergoed biedt in feite een beschermingslaag tegen irritatie (vooral bij activiteiten zoals ronddraaien waarbij je constant in en uit het zadel beweegt), dus zonder dit kan je wat schuren opmerken. Gelukkig is dat bij mij niet gebeurd, maar ik zal zeker een naadloze slip overwegen de volgende keer dat ik lossere korte broeken draag - en ik weet zeker dat ze gemaakt zijn van een spandex-mix. 'Sommige stoffen ademen en laten de lucht naar de vulva stromen en andere zijn vergelijkbaar met het dragen van plastic folie', zegt Sophocles. 'Het houdt vocht vast en leidt tot meer schimmelinfecties.'

VERWANT: HET BESTE ONDERGOED VOOR ELKE TRAINING

Aan het eind van de dag heb ik er geen spijt van dat ik commando heb moeten gaan tijdens mijn training. En ik bleef de rest van de dag bij mijn uitdaging, opnieuw ondergoed overslaan in mijn witte knoopsluiting en gebloemde broek.

Dag 6

Hier Karla Walsh

Met nog maar een paar dagen op de sliploze kar, besloot ik om een ​​langere A-lijn rok te dragen met een paar platte kicks. Ik wilde echter absoluut geen Britney-moment hebben om uit mijn auto te stappen, dus gleed ik er een naadloze spandex short onder aan. Beschouw het als een compromis, dus ik zou nog steeds stofbescherming kunnen hebben zonder bang te hoeven zijn voor EVC of collega's te flitsen.

Dag 7

Hier Karla Walsh

Eindelijk zijn we aan het einde van de uitdaging gekomen. Ik werkte deze dag vanuit huis, dus ik hing ongegeneerd door het huis in een super-casual pullover en een comfortabele jeans zonder slipje en bh (een echte overwinning, als je het mij vraagt). En hoewel ik me later op de avond aankleedde, realiseerde ik me iets: het was niet alleen leuk om niet te hoeven uitzoeken welk ondergoed het beste bij mijn outfit paste, maar ik hoefde me geen zorgen te maken of dat perfecte paar wel of niet was. ook in de was. Het mag dan klein zijn, maar met mijn hoo-ha niet slechter voor de slijtage, was het genoeg om me te laten beseffen dat ik na de uitdaging mijn commando-charades zou kunnen volhouden.