Hoe u uw g-spot kunt vinden, zodat u de sterkste orgasmes ooit krijgt

Lelie bloem Katya_HavokGetty-afbeeldingen

De ongrijpbare G-spot is een van de meest fel bediscussieerde gebieden als het gaat om de seksuele gezondheid van vrouwen. Maar ondanks wat je misschien is verteld in je (minder dan geweldige) zevende klas seksuele voorlichting, bestaat de G-spot zeker en is absoluut toegankelijk.

'De G-spot is de urethrale spons die tegen de vaginawand raakt', legt uit Carolanne Marcantonio , LMSW, een senior sekstherapeut en mede-oprichter van Wise Therapy. 'Net als bij een penis in erectie, wordt de spons groter als hij opgewonden raakt, zodat je hem beter kunt vinden als je opgewonden bent.'

Dat gezegd hebbende, sommige mensen denken misschien dat de G-spot niet bestaat, simpelweg omdat het niet bestaat elke vrouw heeft er een. Bovendien wikkelt de G-spot zich rond de urethra, waardoor je het gevoel kunt krijgen dat je moet plassen en dat is niet zo altijd plezierig, zegt Marcantonio. Dus als je deze sensatie niet leuk vindt, geen kwaad, geen fout - sla gewoon de G-spot over als je speelt.Maar als je je G-spot een paar keer bent tegengekomen en dacht 'OMGGGG', luister dan eens. Het is niet alleen maar je G-spot die geweldig aanvoelt. 'Wanneer de G-spot wordt gestimuleerd, duwt hij tegen de mons pubis, die tegen de clitoris en clitorale ligamenten drukt, wat zorgt voor plezier', zegt Marcantonio. 'Het is allemaal met elkaar verbonden.'

Nu je weet dat de G-spot bestaat, hoe vind je hem dan?

Allereerst moet u weten waar u moet zoeken. 'De G-spot is ongeveer vijf centimeter in en één centimeter omhoog in de vagina', zegt Taylor Sparks, erotische opvoeder en oprichter van OrganicLoven.com ​'Maar alle vrouwen zijn anders en het kan zijn dat je een centimeter omhoog, naar rechts of naar links moet gaan. Dit vergt verkenning en kan het beste met je vingers worden gedaan. '

En hoewel het lang werd beschouwd als een beetje een menselijk seksualiteitsmysterie, kun je als je het eenmaal hebt gevonden dat altijd ongrijpbare dubbele vaginale en clitorale orgasme ontgrendelen (ja!).

Maar hoe vind je precies je G-spot? Enkele tips hier:

 1. Voordat je je vingers meeneemt op een spelunking-missie, moet je in een sexy bui komen. Als je opgewonden raakt, stroomt er meer bloed naar je bekkengebied en wordt de plek hoger en gemakkelijker te vinden. Dus steek wat kaarsen aan fantaseren , vuur een feministe aan porno , of doe wat je maar wilt.
 2. Als je eenmaal helemaal warm en gehinderd bent, raadt Marcantonio aan om 'je vinger (s) twee tot vijf centimeter omhoog te steken, de vinger (s) te buigen en ze vervolgens naar de navel te wiegen'.
 3. Als je met een partner of een speeltje speelt, kun je de vagina ook van achteren binnendringen, houd de druk gewoon naar je navel gericht.
 4. Je G-spot voelt misschien ruwer aan dan andere delen van je vagina, of voelt aan als een geribbeld gebied, maar dat is niet altijd het geval. 'Er is geen specifieke textuur waar je naar op zoek moet', zegt Marcantonio. 'De beste manier om het te vinden, is door te experimenteren.'

  Als je eenmaal je G-spot hebt gevonden (goed gedaan!), Wat moet je dan nu doen?

  Gebruik stevige, diepe druk om het gebied te aaien. Probeer een ritmische cirkelvormige beweging of meer een op en neer techniek, zegt Yvonne K. Fulbright , PhD, seksuele voorlichter en auteur van Zwoele sekspraat om elke geliefde te verleiden ​Een andere populaire methode is het bewegen van je vingers in een 'kom hier'-beweging (een beetje toepasselijk, toch?).

  Houd er rekening mee dat de G-spot niet echt op de vaginale voorwand zit. In plaats daarvan is het iets dat je door het midden van de voormuur kunt voelen, of een beetje links of rechts van het midden. Omdat het niet zo is daar heb je misschien meer druk nodig dan je denkt om de jackpot te winnen.

  Verwant verhaal

  Als je moeite hebt om de G-spot met je vingers te vinden, of als je gewoon meer druk wilt dan je vingers kunnen produceren, raadt Marcantonio aan om een ​​gebogen niet-vibrerend seksspeeltje te proberen, zoals het roestvrijstalenNjoy Pure Wanddildo. Pro-tip: smeer het speeltje in voordat u het langzaam inbrengt en een schommelende beweging naar uw navel maakt. Ook koppeling: De 10 beste vibrators om elke keer die zoete G-spot te raken

  Als het tot nu toe goed voelt, verhoog dan het ritme en creëer veel wrijving terwijl je doorgaat om je kansen op een orgasme te vergroten. 'Door het gebied te stimuleren, krijg je sensaties als het een hotspot voor je is. Sommige mensen beschrijven een warm, blozend gevoel door hun geslachtsdelen en lichaam ', zegt Fulbright. 'Anderen zeggen dat ze een stuk natter worden.' Beter nog, ze zegt dat vrouwen hebben gemeld dat G-spot-orgasmes voller, intenser, emotioneler en voller aanvoelden dan de clitoris. Natuurlijk, als je de Big O niet bereikt, maar het voelt sowieso waanzinnig goed, is dat ook geweldig. Je lichaam beter leren kennen is altijd een goede zaak.

  Verwant verhaal

  'G-spot-sensatie varieert ook op basis van de menstruatiecyclus', zegt Marcantonio. In feite 'kunnen alle plezierplekken veranderen naarmate het lichaam vordert door zijn cyclus'. Dus maak je geen zorgen als de sensatie gedurende de maand verandert - dat is gewoon je lichaam dat zijn ding doet.

  Kan het stimuleren van je G-spot je helpen om te squirten?

  Als je geïnteresseerd bent in squirten, oftewel vrouwelijke ejaculatie, is het misschien de beste keuze om op je G-spot te tikken. Hoewel niet iedereen kan spuiten, en ejaculatie doet dat wel niet gelijk orgasme, 'G-spot-stimulatie wordt vaak aangemoedigd bij het onderzoeken van iemands potentieel om te spuiten, aangezien het ejaculaat vaak optreedt wanneer een vrouw een piek bereikt - niet noodzakelijkerwijs een climax - tijdens G-spot-spel', legt Fulbright uit.

  Verwant verhaal

  Vrouwelijke ejaculatie komt van 'de opeenhoping van vocht in de urethrale spons', voegt Marcantonio toe. Als er voldoende vocht wordt opgebouwd en wordt opgevolgd door intense druk (zowel op de G-spot als op de clitoris), kan ejaculatie optreden. Het zal niet altijd gebeuren - en tbh, het hangt ervan af hoe gehydrateerd je bent - maar als spuiten je opwindt, is het zeker het proberen waard. Vergeet niet om een ​​handdoek neer te leggen voordat je gaat spelen.

  Liberator Fascinator ThrowBevrijder organicloven.com$ 140,00 WINKEL NU

  Zijn er seksposities die de G-spot stimuleren?

  Glaaaad je vroeg. Over het algemeen zullen posities die (a) je meer controle geven over je bewegingen (jij bovenop) of (b) een diepere penetratie mogelijk maken (zoals doggy style) je kans op een G-spot orgasme vergroten. Meer hier: 10 seksuele posities die je g-spot elke keer zullen raken. Single. Tijd. Ja, graag gedaan.

  Onthoud vooral dat elk lichaam anders is. Dus als je eerste poging tot G-spot-stimulatie niet helemaal geslaagd is, blijf dan gewoon experimenteren. Oefening baart kunst, toch?