Hoe u uw eigen Daisy Dukes kunt maken

diy-madeliefje-dukes.jpg foto via Shutterstock

Daisy Dukes is misschien wel mijn favoriete zomeraccessoire. Maar lengte en stijl kunnen een beetje een uitdaging zijn, dus in plaats van geobsedeerd te zijn door het vinden van het perfecte paar, besloot ik om mijn eigen paar te maken!

Hier zijn een paar manieren om van je saaie oude spijkerbroek in slechts een paar eenvoudige stappen de perfecte zomerse short te maken!

Klassieke noodlijdende shortsKleding, Blauw, Product, Denim, Zak, Broek, Jeans, Textiel, Wit, Lijn,Maya McDonald

Wat je nodig hebt:

 • Losse jeans (boyfriend- of rechte jeans zou perfect moeten werken)
 • Schaar
 • Afplakband
 • Een tornmesje
 • Een Exacto-mes
  Kleding, Blauw, Product, Denim, Broek, Jeans, Zak, Textiel, Wit, Lijn,Maya McDonald

  1. Probeer om te beginnen je oude spijkerbroek om de gewenste korte broeklengte te bepalen. Voor mezelf heb ik ongeveer vijf centimeter vanaf de binnenbeenlengte gemeten om mijn korte broek kort maar niet te onthullend te houden. Neem aan beide kanten een lang stuk plakband en markeer de lengte aan elke kant voordat je de pijpen van je spijkerbroek afhakt. Onthoud gewoon dat het gemakkelijker is om later te trimmen dan om je spijkerbroek meteen te kort te maken, dus geef jezelf een centimeter extra om mee te werken.

  Blauw, Product, Denim, Kraag, Zak, Textiel, Wit, Overhemd, Elektrisch blauw, Mode,Maya McDonald Kleding, Blauw, Denim, Jeans, Textiel, Zak, T-shirt, korte spijkerbroek, Straatmode, Elektrisch blauw,Maya McDonald

  twee. Grijp je favoriete verontrustende hulpmiddelen en ga eraan! Ik gebruik graag een tornmesje ($ 3,99, Amazon.com ) om gerafelde gaten te maken en om een ​​pony toe te voegen aan de nieuw gehakte delen. Je kunt ook insnijdingen maken met een X-Acto-mes en de randen rafelen voor een meer versleten look. Om je spijkerbroek stijlvol te houden, moet je de gaten en beschadigde markeringen tot de onderste helft van je korte broek houden.

  Kleding, Blauw, Denim, Jeans, Textiel, Zak, jean short, Taille, Straatmode, Elektrisch blauw,Maya McDonald

  En voilà! Met slechts twee eenvoudige stappen zou je een gemakkelijke, chique korte broek moeten hebben die je de hele zomer kunt rocken. Koppel je nieuwe Daisy Dukes met makkelijke luchtige tanks. Of ga voor een gestructureerde blazer en hakken voor een meer aangeklede avond in de stad.

  Bruin, Product, Denim, Zak, Textiel, Schoudertas, Zonnebrillen, Elektrisch blauw, Zak, Leer,Maya McDonald

  Geschulpte skinny shorts

  Product, Bruin, Denim, Textiel, Zak, Zwart, Leer, Elektrisch blauw, Steek, Laars,Maya McDonald

  Wat je nodig hebt:

  • Een geliefde skinny jeans
  • Afplakband
  • Schaar
  • Een wit krijtje of een kleermakerspotlood
  • Een klein deksel of deksel om te traceren

   Sint-jakobsschelpen zijn altijd chic voor de zomer, dus waarom zou je niet je eigen trendy paar zelf maken?

   Textiel, Elektrisch blauw, Zak, Zak, Portemonnee, Knoop, Leer, Steek,Maya McDonald

   1. Pak je favoriete oude skinny jeans om het feest te laten beginnen. Begin het proces door ze uit te proberen om te bepalen hoe kort je ze wilt hebben, en voeg dan minstens drie centimeter toe voordat je ze afsnijdt (je hebt extra materiaal nodig om je sint-jakobsschelpen toe te voegen!)

   Blauw, Product, Denim, Jeans, Textiel, Wit, Elektrisch blauw, Mode, Azuurblauw, Zwart,Maya McDonald

   twee. Als je je extra spijkerbroek eenmaal hebt afgeknipt, neem je tape en markeer je de kortste die je wilt dat je korte broek is. Met het materiaal onder de tapelijn, begin je met het maken van je sint-jakobsschelpen met de bovenkant als je gids. Begin bij de buitenste naad van je korte broek en werk je een weg naar binnen, teken elke halve cirkel met je potlood of krijt.

   Kleding, denim, textiel, jeans, gewricht, menselijk been, taille, zak, straatmode, elektrisch blauw,Maya McDonald

   3. Als je eenmaal je overtrek-groef hebt gevonden, ben je klaar om je sint-jakobsschelpen te snijden. Neem spelden om de voor- en achterkant van je korte broek aan elkaar te bevestigen, zodat je sint-jakobsschelpen er van voren en van achteren hetzelfde uitzien. Knip met je schaar langs de krijtlijn en zorg ervoor dat je niet te ver in je afplaktape snijdt (anders wordt je korte broek een te kort smokje).

   Kleding, Blauw, Mouw, Menselijk been, Denim, Textiel, Gewricht, Dij, Elektrisch blauw, Straatmode,Maya McDonald

   En zo wordt je favoriete skinny jeans omgetoverd tot super trendy (en niet al te skanky) short-shorts! Combineer ze met je favoriete casual T-shirt of een funky top in jaren 70-stijl om een ​​paar leuke zomertrends feilloos te combineren. Serieus, ga daarheen - je zomerstijl zal er geen spijt van krijgen!

   Maya McDonald

   Zien? Het is niet zo moeilijk om je nieuwe zomerse short chic te maken met je favoriete oude jeans en een beetje creativiteit. Laat het ons weten als je nog andere doe-het-zelf-korte stijlen hebt die je deze zomer uitprobeert - we zouden graag de 411 hebben!