Hoe u een trio kunt hebben - van begin tot eind

drietal-guide.jpg foto via Shutterstock

Voor velen van ons zijn trio's het soort sexploits dat alleen in films voorkomt. Maar ze hoeven niet permanent te worden verbannen naar het rijk van de fantasie. Met een beetje voorbedachtheid en planning kun je van een drievoudige afspraak een zeer sexy realiteit maken. Hier is hoe.

VERWANT: Moet je een trio hebben? 4 dingen die u moet overwegen

Tekst, Rood, Foto, Roze, Magenta, Lettertype, Patroon, Karmijn, Kastanjebruin, Symbool,
Als je deel uitmaakt van een stel, moet je verstandig je derde partner kiezen (het is ingewikkelder dan alleen ex-geliefden of beste vrienden vermijden). Seks- en relatiedeskundige Emily Morse raadt aan om in je grotere vriendengroep een enkele persoon te zoeken met wie je niet al te close bent, maar die wel openstaat voor een triootje. Met een vreemde is er geen langdurige gehechtheid, maar je loopt wel een groter risico niet aangetrokken te worden tot de persoon, en er zijn voor de hand liggende potentiële veiligheidsrisico's, zoals SOA's.

Als je een alleenstaande vrouw bent, stelt Morse datingsites voor, zoals Genoeg vis , waar koppels misschien op zoek zijn naar een derde. Hetzelfde geldt voor CraigsList - hoewel ze waarschuwt dat je misschien veel gekken zult vinden, dus je zult FaceTime willen bezoeken of, beter nog, ze eerst persoonlijk ontmoeten op een openbare plek. Andere sites zoals FetLife en 3nder zijn ook de moeite van het bekijken waard. Een andere optie is om naar je plaatselijke seksspeeltjeswinkel te gaan en daar met iemand te praten, zegt Morse. U kunt de eigenaren of griffiers vragen wat er in de gemeenschap gebeurt en waarschijnlijk vliegers voor feesten of clubs vinden.Houd er rekening mee dat of het nu twee vrouwen en een man of twee mannen en een vrouw is, geheel aan jou als individu of als stel wordt bepaald, hoewel vrouw-vrouw-man vaker voorkomt omdat jongens de neiging hebben minder ruimdenkend te zijn over het opnemen van een andere man. Dat gezegd hebbende, een vrouw mag nooit toegeven alleen omdat haar partner zijn voorkeur pusht. 'Het mag nooit een tegenprestatie zijn', zegt Morse. 'Je zou het moeten willen doen.'

Kijk hoe mannen en vrouwen de eerlijke waarheid vertellen over wat ze precies denken over valsspelen:

Tekst, Rood, Foto, Wit, Roze, Lijn, Patroon, Kleurrijk, Lettertype, Magenta,
Je zult waarschijnlijk eerst de wateren willen testen door te verwijzen naar een trio-scène uit een film of door een beroemdheidspaar ter sprake te brengen dat openbaar is met hun biseksualiteit of open relatiestatus. Vervolgens kun je de persoon terloops vragen of ze ooit een trio hebben gehad of ooit zouden willen deelnemen.

Als dat goed gaat, kunt u overwegen om een ​​directere vraag te stellen. 'Houd het licht en houd het leuk', zegt Morse. Een simpele: 'Hé, mijn partner en ik vinden je leuk en cool. We willen een trio hebben, en we denken dat je een goede tijd zou zijn. Is dat iets waar je voor open zou staan? ' zou de truc moeten doen. Als je de persoon kent, maak dan duidelijk dat je niet wilt dat de vriendschap verandert. Als het een vreemde is of iemand met wie je online contact hebt gehad, neem dan even de tijd om elkaar te leren kennen. Hang uit om te zien of je je tot de persoon aangetrokken voelt en hem kunt vertrouwen.

Maar maak je niet al te veel zorgen over het maken van de grote vraag. De persoon aan de ontvangende kant zal hoe dan ook gevleid worden.

Tekst, Rood, Roze, Lijn, Lettertype, Magenta, Karmijn, Kastanjebruin, Getal, Rechthoek,
Koppels moeten ver van tevoren over de regels van betrokkenheid beginnen te praten. Misschien wilt u bijvoorbeeld penetratie, orale seks, kussen of logeerpartijtjes van de tafel halen.

(En denk niet dat het verbannen van een bepaalde activiteit je trio erger zal maken, zegt Morse. 'Het kan heel spannend zijn om een ​​trio te hebben zonder penetratie.')

Als je een relatie hebt, willen jij en je partner misschien ook een veilig woord of een veilige zin aanwijzen die je kunt gebruiken voor het geval de zaken van de baan afwijken. 'Ik heb water nodig' of 'Ik heb dorst' zijn beide goede opties. Je moet de derde persoon ook vertellen dat hij of zij iets moet zeggen als hij of zij zich ooit ongemakkelijk voelt.

VERWANT: Hoe het is om naar een seksfeestje te gaan

Tekst, rood, roze, lijn, magenta, lettertype, kleurrijkheid, patroon, karmijnrood, kastanjebruin,
U moet van plan zijn om meer condooms bij de hand te hebben dan normaal. 'Als de man beide vrouwen penetreert, moet hij elke keer dat hij heen en weer gaat tussen beide partners het condoom afdoen', zegt Morse, anders stelt hij de vrouwen bloot aan elkaars lichaamsvloeistoffen die bacteriën, infecties, kunnen bevatten. en virussen. Glijmiddel, seksspeeltjes en speelgoedreinigingsdoekjes moeten ook op het nachtkastje liggen voor extra gevoel en nattigheid. En speelgoed moet tussen partners worden afgeveegd om te voorkomen dat ziektekiemen worden verspreid. Tekst, rood, wit, roze, magenta, lijn, kleurrijkheid, lettertype, patroon, kastanjebruin,
Hoewel het gemakkelijker gezegd dan gedaan is, moedigt Morse aan om niet te veel na te denken. Begin met een glas wijn en wat hors d'oeuvres, en begin gewoon met chatten, wat waarschijnlijk tot flirten zal leiden. Voordat je het weet, zal iemand een zet doen.

Massage is ook een geweldige toegangspoort tot intimiteit. Emily & Tony massagekaarsen veranderen in een luxe olie wanneer ze eruit worden geblazen. Je kunt ze gebruiken om een ​​ontspannende lichaamswrijving te geven die naadloos de stemming zal bepalen.

Tekst, Rood, Foto, Wit, Roze, Lijn, Magenta, Lettertype, Kleurrijk, Patroon,
De drieweg zelf moet redelijk biologisch zijn. Beweeg, raak en manoeuvreer hoe u maar wilt. Neem de leiding of laat u leiden - wat natuurlijk aanvoelt.

Wat betreft goede posities om te proberen, stelt Morse voor dat de man op zijn rug gaat liggen en geniet van orale seks van de ene vrouw, terwijl de andere vrouw op zijn gezicht gaat zitten zodat hij oraal op haar kan presteren. Of laat een vrouw op haar rug liggen terwijl de andere vrouw op haar ligt. Dan kan de man de vrouw op z'n hondjes betreden terwijl de vrouwen elkaar aanraken. Een andere optie: plaats jezelf in een cirkel en ga op elkaar neer.

'Er zijn zoveel plaatsen om onze handen, onze geslachtsdelen en onze mond te plaatsen', zegt Morse. 'Als je een vrije hand of tong hebt, ga dan gewoon naar binnen.'

VERWANT: 9 dingen die seksexperts willen dat je het weet


Trio's hebben de neiging om langer mee te gaan dan traditionele tweerichtingsnookie, dus je kunt de dingen behoorlijk veranderen. Neem de leiding met uw handen en leid uw partners naar posities die u wilt proberen. Of let op eventuele subtiele veranderingen in de lichaamstaal, ademhalingspatronen en seksuele signalen van uw partner. Gebruik vervolgens bewegingen om ze te begeleiden zoals je wilt, geen woorden.

Als het ooit lijkt alsof een feestje is weggelaten, reik dan naar voren en begin met die persoon te spelen. Dit zal hen helpen weer in actie te komen.


Bepaal ruim van tevoren wat je wilt doen na het drietal en laat de andere twee of de derde persoon dit weten. Misschien wil je meteen afscheid nemen, even rondhangen of samen onder de dekens knuffelen. Zorg er wel voor dat u communiceert of er al dan niet een logeerpartij in de kaarten staat, zodat niemand verrast wordt.