Hoe u de beste seks van uw leven kunt hebben met iemand die nieuw is

4-manieren-first-time-amazing.jpeg

Die eerste rol in het hooi met een nieuwe man kan verbluffend heet zijn ... als je in een film zit. Maar in werkelijkheid is er meestal iets dat niet helemaal klikt en je vraagt ​​je af wat je had kunnen doen om het geklungel te minimaliseren.

VERWANT: 5 dingen die mannen zich zorgen maken over de eerste keer dat ze bij u slapen

'Je kunt zenuwachtig zijn, en je weet niet waar de ander aan toe gaat', zegt sekstherapeut Ian Kerner , Ph.D. Dat is de reden waarom, hoewel je een goed gesprek en zoenen chemie hebt, het nemen van de volgende stap een beetje ongemakkelijk kan worden. Hier zijn een paar manieren om die eerste nacht zo heet mogelijk te maken:Begin met het instellen van het podium voordat je gaat strippen
Als je overdag samen bent, moet je veel aanraken en kussen om je lichaam klaar te maken voor meer aanraking en om anticipatie te creëren (op een goede manier). Draag waar je je het meest sexy in voelt, en misschien wil je zelfs experimenteren met masturberen of jezelf aanraken om van tevoren semi-opgewonden te raken.

VERWANT: 9 hilarisch ongemakkelijke dingen die gebeuren als je voor het eerst slaapt bij een nieuwkomer

Kies de juiste locatie
Je wilt ergens zijn waar je je op je gemak zult voelen - dus als de man vijf kamergenoten heeft die constant komen en gaan, ben je waarschijnlijk beter af bij jou thuis. Als je weet dat je de festiviteiten van de avond organiseert, denk er dan over om van je kamer een liefdesnest te maken als het gaat om zien, horen, voelen, proeven en ruiken, zegt Kerner. Speel sexy muziek of omgevingsgeluid, dim de lichten, leg verse lakens op het bed, doof bloemen die heerlijk ruiken of een aromatherapiekaars. En zoek naar rommel, evenals foto's van exen of kinderfoto's van jou en je ouders. Als u van een glas wijn houdt, drink dan samen een drankje als u bij u thuis komt om uw remmingen te verminderen en te ontspannen.

VERWANT: Wat mannen ECHT opmerken als je voor het eerst seks hebt

Voorspel, Voorspel, Voorspel
'Als je voor de eerste keer contact maakt met de partner, doe het dan rustig aan', zegt Kerner. 'Probeer echt een tijdje in die beginfase te blijven hangen om opwinding en ontspanning op te bouwen.' Hoe langzamer de opbouw en hoe meer tijd u besteedt aan uw aandacht voor uw plezier vóór de penetratie, hoe groter de kans dat u van dingen zult genieten wanneer de echte actie begint.

Ga uit je hoofd
Kent u dat gevoel om uzelf te zien optreden, in plaats van te ervaren wat er aan de hand is? In de jaren zestig bedachten sekspioniers William Masters en Virginia Johnson eigenlijk de term 'toeschouwer' om het te beschrijven (de sensatie is dat universeel). Helaas kan toeschouwer de faalangst vergroten. Om meer in het moment te krijgen (en de delen van je hersenen die geassocieerd worden met stress en angst te laten deactiveren, wat de sleutel is voor orgasmen), stelt Kerner voor om je gedachten om te buigen naar wat er aan de hand is: hoe voelen zijn lippen aan op je lichaam? Hoe geweldig ziet zijn kont eruit? Afstemmen op deze zintuiglijke ervaringen zal het overdenken voorkomen dat je ervan kan weerhouden om die eerste keer lief te hebben.

Houd in gedachten, hoewel ...
Hoewel al deze tips u kunnen helpen uw eerste plezier te maximaliseren, moet u toch uw verwachtingen onder controle houden, zegt Kerner. Mensen leggen hun zinnen soms veel te hoog als, statistisch gezien, de meeste vrouwen geen orgasme hebben als ze met een nieuwe partner zijn.

'Als je voor het eerst seks met iemand hebt, is dat een nieuwe ervaring', zegt hij. 'Elke keer dat je iets nieuws doet, moet je dat doen leren hoe je dat doet.'

Gelukkig betekent een ongemakkelijke ontmoeting niet dat je seksleven gedoemd is. 'Het betekent gewoon dat je leert hoe je het moet doen met deze specifieke persoon', zegt Kerner.