‘Hoe ik 85 kilo babygewicht verloor door hoelahoeping’

Ik ben 85 pond kwijtgeraakt door hoelahoep WWW.CATHERINEFIEHNPHOTOGRAPHY.COM

Dit artikel is geschreven door Cori Magnotta zoals verteld aan Sarah Klein en geleverd door onze partners op Preventie

Voordat: 250 pond

Na: 165 pondCori Magnotta , 32, kon niet vasthouden aan een training routine. Maar toen ze na de geboorte van haar zoon te maken kreeg met hardnekkige extra kilo's, besloot ze dat het tijd was om iets te veranderen. Ze viel 85 pond af in een jaar door een oefening te doen waar ze van hield: hoelahoeping.

Toen ik 5 was, was hoelahoep mijn feesttruc. Ik was er echt goed in. Naarmate ik ouder werd, hoelahoepte ik steeds minder en uiteindelijk sloot ik me aan bij de echte wereld, legde de hoepel opzij en vergat het.

Ik ben 1,80 meter lang, en ik heb altijd geworsteld met mijn gewicht ​Ik vond sporten gewoon niet leuk. Ik zou naar een sportschool gaan, een keer gaan en nooit meer teruggaan. Toen ik zwanger was van mijn zoon, ontwikkelde ik me pre-eclampsie of hoge bloeddruk, en moest twee maanden in bedrust liggen. Zittend zijn droeg bij aan mijn gewichtstoename tijdens mijn zwangerschap. Op mijn zwaarste was ik 265 pond. Mijn zoon was een grote baby - 10 pond! - dus dat schrijf ik hem iets toe. Maar ik had moeite om de rest er weer af te krijgen. ik ontwikkelde hypothyreoïdie na mijn zwangerschap , en mijn metabolisme was vertraagd, waardoor het gemakkelijker werd aankomen en dat is veel moeilijker om het kwijt te raken. Krijg een platte buik in slechts 10 minuten per dag met ons door de lezers getest oefenplan

VERWANT: 16 Tekenen dat uw schildklier niet meer goed werkt

In oktober 2014 was ik nog maar 250 pond en begon ik voor de lol op internet te zoeken trainingen ​Ik kwam ... tegen FXP Fitness , die een gewogen hoelahoep gebruikt in een routine die leent van barre, yoga en pilates. Ik herinnerde me hoeveel ik als kind van hoepelen hield en schreef me in voor een les. Ik reed van mijn huis in Portland, Connecticut, naar Massachusetts, de enige plaats waar lessen beschikbaar waren op dat moment. Ik herinner me dat ik dacht: 'Laat me eens kijken waar dit allemaal over gaat.'

Ik ben 85 pond kwijtgeraakt door hoelahoep WWW.CATHERINEFIEHNPHOTOGRAPHY.COM

Ik vond het meteen geweldig. Het is onmogelijk om niet te glimlachen tijdens het hoelahoep. Ik droeg een fitnesstracker en een hartslagmeter en keek naar mijn hartslag alsof ik een intervaltraining met hoge intensiteit deed. Ik zou in een uur maar liefst 800 calorieën kunnen verbranden door de combinatie van balletbewegingen, yogahoudingen, krachtoefeningen zoals squats, en natuurlijk traditionele taille hoepels. We slingerden zelfs om onze armen en handen om onze taille een pauze te geven. We gebruikten de verzwaarde hoepel om rekoefeningen te doen en hoepelden terwijl we dansroutines deden zoals de YMCA en de Macarena.

VERWANT: De 8 meest effectieve oefeningen om af te vallen

Ik nam de hoepel van twee pond mee naar huis naar Connecticut en begon in mijn eentje te hoepelen. Ik begon met gewoon 10 minuten per dag en mijn uithoudingsvermogen opgebouwd. Het was gemakkelijk om voor de tv te staan ​​en hem om mijn middel te slaan, ook al had ik overal op de vloer van mijn woonkamer speelgoed van mijn zoon. Het duurde niet lang voordat ik besloot dat ik zelf instructeur wilde worden. Ik besloot om naar Boston te gaan om mijn diploma te halen.

Hooping hielp me langzaam en gestaag af te vallen. In ongeveer een jaar tijd was ik 85 pond afgevallen en woog 165. Het hielp dat ik nu een 2-jarige heb die ik overal moet achtervolgen! Als je eenmaal begin met trainen , er is een sneeuwbaleffect: je hebt meer energie om meer dingen te doen, zoals koken in plaats van naar de drive-thru te gaan en met mijn zoon te spelen in plaats van naar hem in de speeltuin te kijken. Nu geef ik drie keer per week les in hoepelen.

VERWANT: 15 piepkleine veranderingen om sneller af te vallen

Ik deed mee aan optochten toen ik jong was, en 20 jaar later probeerde ik het nog een keer. Ik werd onlangs gekroond tot America's Fit Mrs., en ik Hula-Hooped als mijn talent. Ik was zelfs onlangs te zien als Trainer van de maand met FXP Hoop Fitness. Als je me twee jaar geleden had verteld dat ik fitnessinstructeur zou worden, had ik je uitgelachen.

Het belangrijkste is dat het leuk is. De meeste mensen lachen als ik ze vertel dat ik een hoelahoepinstructeur ben en dat ze niet kunnen hoepelen. Maar ik moet nog iemand ontmoeten die ik niet kan leren hoepelen! Ik heb 21-jarigen en 65-jarigen in mijn klas, kleine mensen en lange mensen, banketbakkers en marathonlopers - het is voor iedereen en iedereen.