Hoe 'Fifty Shades of Grey' je seksleven veranderde

50shades-grijs.jpg sakkmesterke / Shutterstock

Sinds de Vijftig tinten grijs serie barstte in 2011 op de markt, mensen hebben in recordaantallen seksspeeltjes gekocht om hun knieën te krijgen, volgens nieuwe gegevens van het luxe seksspeeltjesmerk LELO. Toen ze keken naar hun verkoopcijfers van de afgelopen jaren, was het duidelijk dat de boeken een grote impact hadden op je slaapgedrag.

Alleen al in 2012 steeg de verkoop van zwepen en teasers met meer dan 50 procent en de verkoop van plezierparels (like) met meer dan 200 procent! Toen mensen eenmaal klaar waren om voorbij de BDSM-trend in 2013 te kijken, zag LELO de verkoop van stimulators voor koppels en draagbaar speelgoed (zoals) met 82 procent toenemen. En hoewel de verkoop in 2014 ongeveer hetzelfde is gebleven, laten hun recente onderzoeken zien dat de houding van vrouwen in de loop van de tijd veel meer seksueel zelfverzekerd en avontuurlijker is geworden.

Volgens een onderzoek heeft meer dan de helft van de vrouwen in een relatie een naakte homevideo gemaakt (hier zijn er maar een paartips voor het maken van je eigen sekstape), en meer dan een derde heeft seks gehad op een openbare plaats (mogen we deze ook voorstellen 11 plaatsen om op een bepaald moment in je leven seks te hebbenLELO's Head of Marketing Steve Thomson ziet een direct verband tussen de BDSM-boeken en een golf van experimenten en sexy aankopen. 'De houding ten opzichte van seks is ongetwijfeld veranderd als gevolg van de Vijftig tinten fenomeen ', legt hij uit in een persbericht. 'Mensen zijn nieuwsgieriger, ontdekken meer en praten meer met hun partner over de dingen die ze kunnen doen om de intimiteit en seksuele bevrediging te vergroten. Meer koppels staan ​​open voor een beetje licht pak slaag en BDSM, maar voor velen is het een eenmalige, in plaats van een regelmatige gebeurtenis in de slaapkamer. '

MEER: De beste seksposities ooit

Of je het nu leuk vindt of niet, het is moeilijk te ontkennen dat knik veel wijdverspreider en acceptabeler is geworden sinds de boeken uitkwamen, en als dat vrouwen inspireert om meer seksueel zelfverzekerd te zijn, dan is dat geweldig. Met de ambtenaar Vijftig tinten grijs film die wordt uitgebracht op Valentijnsdag 2015, voorspelt LELO dat ze een nieuwe piek in de BDSM-goodies zullen zien. (Als het eersteofficiële traileris een indicatie dat de ante al uit de boeken is gehaald.)

MEER: 13 tekenen die u nodig heeft om uw seksleven op te fleuren

Dus als je dit artikel leest met een volmondig 'Eh, ja!' dan wil je deze tips zeker eens bekijkende slechte meisjesseks van je dromen​En als je op zoek bent naar meer spullen om aan je nachtkastje toe te voegen, lees dan hier meer over11 gekke nieuwe seksspeeltjes​

MEER: 5 kinky seksbewegingen van een BDSM-expert