Hoe erg is het om rug-aan-rug-armtrainingen te doen?

vrouw triceps dip Getty-afbeeldingen

Je hebt trainers horen zeggen dat ze twee dagen achter elkaar geen wapens moeten doen, maar wat als je echt, werkelijk wil je je armen zo snel mogelijk tonen? (Die wapens zullen zichzelf niet vormen!)

Het komt er eigenlijk allemaal op neer welke oefeningen je doet en welke spieren je activeert. 'Het kan oké zijn om dezelfde spiergroepen op opeenvolgende dagen te trainen, zolang je niet direct exact dezelfde oefeningen, ladingen, herhalingen enz. Herhaalt.' legt uit Karlyle Alvino , een door de National Academy of Sports Medicine gecertificeerde personal trainer, een Flybarre-instructeur bij Vliegwiel Sports , en de oprichter van Iron Diamond Fitness in New York City.

Er zijn veel spieren in de armen, dus het is oké als je je biceps traint, gevolgd door triceps de volgende dag en dan je delts de volgende dag. Hierdoor heeft elke spiergroep de tijd om te rusten en weer op te bouwen, wat nodig is als je resultaten wilt zien. 'Het klinkt contra-intuïtief, ik weet het, maar als we trainen met gewichten en weerstanden, veroorzaken we kleine scheurtjes in onze spieren', legt Alvino uit. 'Als we ons lichaam niet laten herstellen, dan scheuren we ze letterlijk beetje bij beetje uit elkaar, totdat ze niet meer voor ons functioneren zoals we willen of nodig hebben.'VERWANT: 4 vrouwen delen precies wat ze deden om waanzinnig afgezwakte armen te krijgen

Dus als je je armen de hele tijd traint en nog steeds geen resultaten ziet, zou je ze te veel kunnen trainen.

Het goede nieuws is dat u het probleem vrij eenvoudig kunt oplossen. Om hetarmen waar je op schietStelt Alvino voor om één tot twee dagen per week een speciale krachttraining te doen, iets dat je armen zal trainen, maar zonder zware weerstand (zoals barre of Pilates) één tot twee dagen per week, en twee tot drie dagen cardio-intervaltraining. U moet één tot twee dagen de tijd nemen om volledig te herstellen, zodat uw spieren de kans krijgen zich weer op te bouwen.

VERWANT:Volgens onderzoek is dit de beste manier om zichtbaar getinte armen te krijgen

Als u op zoek bent naar resultaten, zoals gisteren, kan een trainer u helpen bij het maken van een trainingsprogramma dat is afgestemd op uw exacte behoeften. 'Het is niet per se goedkoop, maar ik beloof je dat de investering het waard is', zegt Alvino.