Hoe de nieuwe maan in Steenbok in januari 2021 uw sterrenbeeld zal beïnvloeden

Er zijn momenten in het leven waarin je je super chill voelt en met de stroom meegaat. Doe je gordel om, want je bent in voor een sfeer die precies het tegenovergestelde is van low-key.

Het is allemaal te danken aan de nieuwe maan in Steenbok. Deze astrologische gebeurtenis vindt plaats op 13 januari 2021, en het is een beetje ... intens. Volgens Donna pagina , een gecertificeerde astroloog in Atlanta. Weet je, NBD.

Er komt natuurlijk meer bij kijken. Hier is wat nog meer uw sterrenbeeld kan verwachten van de nieuwe maan in Steenbok.Wat betekent de nieuwe maan in Steenbok voor jouw teken?

Ten eerste wat basisprincipes van astronomie: de maan heeft verschillende fasen en er vindt een nieuwe maan plaats wanneer de aarde op één lijn staat met de zon. Dat zorgt ervoor dat de maan er vanuit uw huis vrijwel onzichtbaar uitziet. Er zijn gewoonlijk 12 nieuwe manen per jaar, en elke nieuwe maan wordt gesynchroniseerd met een ander astrologisch teken.

Deze specifieke nieuwe maan is binnen het teken van Steenbok , en het zal je ertoe aanzetten om veel in je leven te heroverwegen. De belangrijkste reden: het is verbonden met Pluto, een planeet waar het allemaal om intensiteit draait.

Je zult merken dat je op zoek bent naar iets waar je je sterk bij voelt, of het nu een nieuwe hobby, een goed doel of zelfs gewoon een tv-programma is. En let op: u voelt zich misschien een beetje rusteloos totdat u vindt wat u zoekt.

Tegelijkertijd kijk je goed naar de richting van je leven. Ben je tevreden met het carrièrepad dat je volgt, of ben je ergens anders van je doelen afgeweken? Als je niet all-in bent met je baan, is het misschien tijd om dingen door elkaar te schudden.

Venus, de planeet van liefde , is ook gekoppeld aan deze nieuwe maan, waardoor je je afvraagt ​​of je genoeg tijd hebt voor de dingen die je al graag doet. Hoe kun je meer tijd vrijmaken voor ochtendyoga-sessies, hangen met je S.O., of gewoon lekker opkrullen met een leuk boek? Het algemene doel hier is om meer tijd te vinden voor de goede dingen in je leven - en die minuten maximaal te benutten.

De nieuwe maan zal alle sterrenbeelden beïnvloeden, maar Page zegt Steenbok en Kanker zal het het meest voelen.

Hoe zal de nieuwe maan in Steenbok de rest van je jaar beïnvloeden?

gerelateerde verhalen

Deze specifieke nieuwe maan concentreert zich meer op de vragen in je leven - de antwoorden komen later. Misschien ontdek je dat je het heel leuk vindt om banjo te spelen of dat je talent hebt om gezichtsmaskers te maken voor mensen die ze nodig hebben. Dat zou kunnen leiden tot een nieuw, bevredigend side-optreden waardoor je je meer compleet voelt, en misschien zelfs wat meer geld op je bankrekening zet.

Op het werkgebied kan het nemen van de tijd om na te denken over waar u zich in uw carrière bevindt, u ertoe aanzetten om een ​​verandering aan te brengen waar u al een tijdje over nadenkt.

Ten slotte, meer focussen op de dingen die nu al brengt je vreugde maakt je op de lange termijn alleen maar gelukkiger.

Wanneer is de volgende nieuwe maan?

De volgende nieuwe maan is op 11 februari 2021 in het teken van Waterman ​Tijdens deze nieuwe maan zul je een beetje meer in contact komen met je innerlijke emoties - en uitzoeken hoe je je mentale gezondheid kunt verbeteren.

Maar neem voorlopig even de tijd voor een solide vraag- en antwoordsessie met jezelf. Je zult er gelukkiger en meer vervuld van worden.

Korin Miller is een freelanceschrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.