Hoe beleefd te poepen op het werk, in vliegtuigen en bij een gast

poep-etiquette.jpg foto via Shutterstock

Nummer twee buiten het comfort van je eigen huis gaan zou geen probleem moeten zijn: doe je zaken, doorspoelen, afwassen, klaar. Maar dat laat zoveel lastige of gênante kwesties onaangeroerd. Hoe ga je om met harde geluiden tijdens een stoelgang in een krappe rustruimte op kantoor? Wat als je stinkt in het toilet van een luchthaven en de rij passagiers die wacht, voor altijd zal weten dat jij het was? En wat moet je doen als je bij een nieuweling bent en je voelt dat er iets aan het brouwen is? We raadpleegden etiquette-expert Patricia Rossi, auteur van Alledaagse etiquette , op de juiste manier om door lastige poepsituaties te navigeren.

In de Office Rest Room
Ruimte voor jezelf. Kies een stalletje zo ver mogelijk weg van een stalletje dat al bezet is, zodat jij en andere poepers een beetje privacy kunnen behouden. 'Hoe meer ruimte je hebt tussen jou en andere toiletbezoekers, hoe minder geluiden of geuren worden gedetecteerd', zegt Rossi.

Leg een laag toiletpapier op het wateroppervlak. Het toiletpapier dempt het geluid dat de kak maakt als het het water raakt en zorgt voor minder spetters.

Doe een beleefdheidspoeling terwijl je weggaat ... en nog een erna. Naast het maskeren van gênante geluiden, voorkomt het doorspoelen zodra de poep plopt dat de geur de hele badkamer opslaat.

Voer geen gesprek. Als je de schoenen van je collega twee kraampjes verderop herkent, weersta dan de neiging om te praten - dit is niet het moment om de vergadering van morgen te bespreken. En als een collega een gesprek met u op de wc probeert te beginnen, zeg dan 'laten we later praten' en laat het daarbij.

Controleer of de kom leeg is voordat u deze verlaat. 'Wees niet die onbeleefde persoon die een aanbetaling achterlaat zodat de volgende gebruiker moet doorspoelen', zegt Rossi. Oh, en als je slipsporen hebt achtergelaten, doe dan een paar keer doorspoelen om ze kwijt te raken, of leg wat wc-papier op om ze te maskeren, zodat de volgende persoon er niet uitkomt.

Laat je telefoon achter je bureau of in je tas. 'Sms'en of erover praten in de stal is onhygiënisch, en als collega's zien dat je het gebruikt, zal het je werkvertegenwoordiger beschadigen', zegt Rossi.

VERWANT: Uw definitieve gids voor poepen

In een vliegtuigbadkamer
Doe uw zaken zo snel mogelijk.
De rij voor het toilet in een vliegtuig kan lang worden en passagiers hebben al gerafelde zenuwen. Niemand wil staan ​​en wachten terwijl je droomt van je aanstaande vakantie terwijl je op de troon zit.

Spoel zo vaak als nodig is. Vliegtuigtoiletten hebben dat supersonische vacuüm-ding, waardoor dingen snel worden verwijderd, maar je wilt geen walgelijke verrassing achterlaten voor de volgende persoon, zegt Rossi.

Na het wassen zelf opruimen. Zorg ervoor dat wc-papier of de stoelbekleding niet op de grond terechtkomt en gebruik een papieren handdoek om het water op de gootsteen te verwijderen, zegt Rossi. Door het schoon te houden, wordt het krappe, onaangename toilet een beetje beter voor iedereen die het moet gebruiken.

Sluit het deksel als u klaar bent om af te sluiten. Het is een extra etiquette en ziet er gewoon leuker uit voor de volgende persoon.

Zorg ervoor dat je de laatste rol toiletpapier niet hebt gebruikt. Als je dat deed, vertel het dan aan een stewardess, of waarschuw in ieder geval de volgende persoon die gaat vertrekken.

Deze inhoud is geïmporteerd uit Giphy. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

VERWANT: Het masseren van dit lichaamsdeel helpt u gegarandeerd bij het poepen

Op een date's Place
Laat de koude kraan draaien. 'Het geluid van stromend water is hard genoeg om alle geluiden die je man hoort te blokkeren', zegt Rossi. Bovendien zal de zachte swoosh je ontspannen, zodat je geen plankenkoorts krijgt. Koud water laten lopen is beter dan heet, omdat warmte stoom produceert en dat geurtjes kan vasthouden.

Open een raam of zet de plafondventilator aan. Je verspreidt een stinkende kak sneller, en het is veiliger dan een lucifer aansteken, waardoor een rookmelder kan afgaan.

Doe een hoffelijkheidspoeling ... of drie. Wat er ook nodig is om het bewijs op te ruimen en de stank uit de dingen te halen.

Deze inhoud is geïmporteerd uit Giphy. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

Sprtiz luchtverfrisser. Als zijn badkamer er geen heeft, zoek dan rond of er iets in een spuitbus zit - zelfs deodorant - en geef de badkamer een paar keer sprites.

Maak de situatie luchtig. Zoals iedereen die ooit een badkamer met een gast heeft gedeeld, weet, hebben jongens niet de angst om nummer twee te worden die zoveel vrouwen ervaren. Dus als je moet ‘fissen dat je zijn toilet hebt vervuild, doe dat dan met subtiele humor. 'Zeg iets als:‘ Ik zou een uur wachten voordat ik naar binnen zou gaan als ik jou was ’, glimlach en laat het lijken alsof het geen probleem is,” stelt Rossi voor. 'De kans is groot dat het niet zo zal zijn.'

Deze inhoud is geïmporteerd uit Giphy. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

VERWANT: 8 redenen waarom je niet kunt poepen - en hoe je dat kunt oplossen

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en op deze pagina geïmporteerd om gebruikers te helpen hun e-mailadressen op te geven. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io