Hier leest u hoe Gisele Bündchen fit blijft in de aanloop naar haar 40e verjaardag

colcci runway spfw zomer 2016 Fernanda kalfGetty-afbeeldingen

Gisele Bündchen, godin, milieuactivist en wederhelft van de NFL-quarterbackTom Bradywordt deze zomer 40. TBH is echter niet veel veranderd in de afgelopen 20 jaar, en dat is ongeveer het moment waarop het model en de moeder van twee begonnen met het uitzoeken van een routine die haar fit (en gezond) houdt door regelmatig te oefenen en mindfulness te oefenen.

Ja, ze heeft alles te maken met die verbinding tussen lichaam en geest als het gaat om haar trainingsroutine, en als je dit leest en denkt: 'Ik zal hebben wat ze heeft', dan heb je geluk, want de meeste van Gisele's oefeningen en welzijnsgewoonten zijn eigenlijk toegankelijk - de enige uitzondering is de genetische jackpot die ze duidelijk heeft gewonnen.

Om te beginnen draait het bij haar om haar ochtenden. 'Ik word graag wakker voor de zon,' onthulde ze tijdens een interview met Anderson Cooper vorig jaar. Kort nadat Gisele's hoofd het ene kussen heeft verlaten, bevindt haar kont zich op een ander ... haar meditatiekussen. Ze zegt dat ze om half vijf mediteert. elke dag - 'Ik heb het gevoel dat ik een inhaalslag speel als ik dat niet doe.'

Gisele vertelde Cooper dat ze begon te mediteren uit 'nood' toen ze 23 was. 'Ik had ernstige paniekaanvallen en ik wist niet wat ik anders moest doen. Het was zoiets als de laatste bron. ' Nu is het de nodige 'tijd voor mezelf' die ze voor zichzelf uitspreekt om haar vrije dag goed te beginnen. “Ik heb het gevoel dat ik voor mezelf kan zorgen; als ik eerst het zuurstofmasker op me kan doen en eerst iets voor me kan doen, dan ben ik een veel betere moeder; Ik ben gelukkiger. '

Hier zijn vijf andere manieren waarop Gisele Bündchen fit blijft voor haar 40e verjaardag.

1 Ze beoefent al bijna de helft van haar leven yoga.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele) op 3 december 2019 om 6:08 uur PST

Gisele vond meditatie eigenlijk door middel van yoga, waar ze zich op richtte om haar geestelijke gezondheid te ondersteunen. Toen haar paniekaanvallen overweldigend werden, zei Gisele dat ze om een ​​oplossing begon te bidden. 'Het kwam bij mij op, het idee van yoga', zei ze tegen Cooper.

Ze begon lessen te volgen bij een leraar, die volgens haar elke ochtend om half vijf naar haar huis zou komen. 'Toen ik eenmaal het gevoel had dat ik genoeg wist hoe ik het moest doen, begon ik zelf te oefenen.' Nu staat haar Instagram-feed vol met afbeeldingen van haar indrukwekkende vaardigheden, zoals deze pose van de koningsdanser.

Wat ze het leukst vindt aan yoga? 'Je kunt het overal doen. Het enige dat je nodig hebt, is een kleine ruimte om een ​​paar asana's te doen en om te zitten en een meditatie van vijf minuten te doen. '

twee Ze is een choreokoningin.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele) op 26 april 2018 om 10:52 uur PDT

Als haar modellencarrière niet van de grond was gekomen, had Gisele misschien een kans gehad om een ​​back-updanseres te zijn, te oordelen naar deze video van haar mooie voetenwerk tijdens een dansles.

3 Het is bekend dat Gisele er 10 hangt.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele) op 17 februari 2019 om 5:13 uur PST

Voor haar verjaardag (dat is trouwens 20 juli), vertelde Gisele Vogue dat ze graag met haar gezin naar Costa Rica gaat. Daar brengen ze hun tijd door met surfen, paardrijden en yoga. (#goals) Nader te bepalen of ze al dan niet in staat zal zijn om haar volgende decennium in te luiden door al het bovenstaande te doen, maar een meisje kan dromen.

4 Gisele draait helemaal om het raken van de paden.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele) op 15 augustus 2019 om 06:25 uur PDT

Of het nu gaat om een ​​wandeling in het park of een wandeling, ze vertelde Cooper dat het gewoon in de natuur zijn haar een energieboost geeft.

5 Ze houdt van ravotten.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele) op 21 oktober 2018 om 5.30 uur PDT

Leuk vindenLady Gaga, Beschouwt Gisele paardrijden als een van haar favoriete manieren om fit te blijven. Het is een passie die ze lijkt door te geven aan de volgende generatie: 'De beste tijd hebben met mijn kleine paardenliefhebber', schreef ze in het bijschrift bij deze foto met haar dochter Vivian.