Het Vissenseizoen 2021 is hier om je te helpen eindelijk te stoppen met de stress over elk verdomd ding

 • Het Vissenseizoen begint op 19 februari 2021 en eindigt op 20 maart 2021.
 • Er zijn in totaal 12 astrologische seizoenen, die elk samenvallen met de 12 tekens van de dierenriem.
 • Bij het Vissenseizoen draait alles om het vinden van manieren om te ontstressen na een moeilijk jaar.

  Natuurlijk is het normaal om met een bepaalde mate van stress door het leven te gaan, maar op dit moment heb je misschien het gevoel dat je het afgelopen jaar in die emotie hebt gezwommen (omdat je dat wel hebt gedaan).

  Gelukkig heb ik goed nieuws: het universum stuurt wat broodnodige chill vibes jouw kant op. Het is allemaal te danken aan het Vissen-seizoen, dat loopt van 19 februari 2021 tot en met 20 maart 2021.

  Het Vissenseizoen is slechts een van de 12 astrologische seizoenen die elke maand plaatsvinden en het markeert het einde van de dierenriemkalender. Zoals elk ander astrologisch seizoen, heeft het Vissen-seizoen zijn eigen ding dat invloed kan hebben op zowat elk gebied van je leven.  Tijdens het Vissen-seizoen van dit jaar zul je je volledig concentreren op de dingen die je kunt doen om je minder uitgeput te voelen en gewoon van het leven te genieten, volgens Donna pagina , een gecertificeerde astroloog in Atlanta. Maar er gebeurt veel meer dan dat. Hier is wat uw sterrenbeeld kan verwachten:

  Wat betekent het Vissenseizoen voor uw bord?

  Eerst diep ademhalen. Is goed? Koel. Wanneer de zon naar binnen gaat het teken van Vissen , je hebt een enorme- enorm - schrik voor het leven om een ​​beetje rustiger te zijn dan het de afgelopen, oh, 12 maanden is geweest. Wees dus niet verbaasd als u merkt dat u zich aangetrokken voelt tot online yogalessen, meditatie-apps en bubbelbaden bij kaarslicht. Alle hens aan dek op de S.S. Relaxation.

  Die behoefte aan minder stress zal trouwens in vrijwel elk gebied van je leven doordringen. Als werk een kill-your-zen-sfeer blijft uitstralen, ga je op zoek naar iets anders. Idem voor relaties en vriendschapsdrama. Je hebt er deze maand geen tijd voor.

  Tegelijkertijd zul je dit enorme gevoel voelen van 'Ben ik er al?' op de roadtrip van het leven. Verwacht goed na te denken over wat je moet doorstaan ​​voordat je je droombaan kunt vinden, een solide relatie kunt hebben of wat je doelen ook mogen zijn.

  De vangst? Het kan een beetje lastig zijn om je vinger te leggen op waar je (metaforische) gelukkige plek precies is. Het enige dat u weet, is dat u dat niet bent heel daar (nog!).

  gerelateerde verhalen

  Het Vissenseizoen heeft invloed op alle sterrenbeelden, maar op Vissen en Waterman zal het het meest voelen.

  Welke invloed heeft het Vissenseizoen op de rest van je jaar?

  Beschouw dit astrologische seizoen als een wake-up call voor de geestelijke gezondheid. Net als in, leef je al veel te lang onder een wolk van stress, en dat is geen manier om te leven. Je hebt geen controle over alles wat er om je heen gebeurt, maar jij kan bepalen hoe u reageert - of niet - op de dagelijkse stressfactoren in uw leven.

  Daarmee zul je bewegingen maken om je dagelijkse leven een beetje indrukwekkender en minder hectisch te maken. Het kan zo simpel zijn als het kopen van nog een paar kaarsen om bij u thuis op te fonkelen of zo belangrijk als verhuizen naar een nieuwere, meer gelukzalige locatie.

  Wat je ook doet, ontstressen is de naam van het spel - en het zal je vooruit blijven drijven.

  Wanneer is het volgende dierenriemseizoen?

  De volgende is Ram seizoen , die loopt van 21 maart 2021 tot 19 april 2021. Gedurende deze tijd ben je klaar om in nieuwe dingen te duiken.

  Geniet tot die tijd van het gevoel van niet gestrest zijn. Het is zo laat.

  Korin Miller is een freelanceschrijver die gespecialiseerd is in algemeen welzijn, seksuele gezondheid en relaties, en levensstijltrends, met werk in Men's Health, our, Self, Glamour en meer.