Halle Berry, 53, heeft 18 jaar later net haar iconische 'Bond Girl'-bikinimoment opnieuw gemaakt

Halle Berry heeft zoveel gedenkwaardige rollen gehad, maar ze won een leger nieuwe fans toen ze Giacinta 'Jinx' Johnson speelde in de James Bond-film uit 2002, Sterf een andere dag. In één scène, Halle- schuine streep -Jinx droeg een oranje bikini die nu een iconische filmlook is geworden.

Nou, de 53-jarige actrice deelde zojuist een foto op Instagram van zichzelf terwijl ze een oranje bikini en een strooien hoed droeg op het strand, en het verspreidt een serieuze throwback 'Bond Girl'-sfeer. 'Nooit een schaduwrijk strand geweest. 😂, 'schreef ze in het bijschrift.

Op de foto werkt Halle aan een pak met riemachtige banden onder haar borst en over haar heupen. Haar buikspieren en benen zien er super afgezwakt uit - misschien wel zelfs nu fitter dan ze was toen ze filmde Sterf een andere dag 18 (!) Jaar geleden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry)

halle berry sterft nog een dag bikini
Halle Berry binnen Sterf een andere dag
MGM / Courtesy Everett Collection

Het ging zeker niet verloren aan mensen, die de commentaren overspoelden met rekwisieten. 'Je ziet er geweldig uit !!! 🔥🔥🔥,' schreef een fan. 'Absoluut verbluffend,' zei een ander.

Halle heeft duidelijk gemaakt dat ze hard werkt voor dat lichaam. Ze rolt al jaren Phit Talks en Fitness Fridays uit en deelt regelmatig posts over de zware trainingen die ze doet met haar trainer, Peter Lee Thomas.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry)

Maar Halle vertelde het onze in mei dat ze niet per se uren hoeft te sporten. Pre-pandemie, Halle zei dat zij en Peter bijna 90 minuten samen werkten. Maar, zei ze, ze deden tijdens de pauzes veel 'kletspraatjes'. 'De helft van de tijd duurden onze zweetsessies slechts 20 minuten', zei ze. 'Ik heb in elk geval geleerd dat een training van 20 minuten je helemaal op je kop kan slaan.'

Halle zei dat ze nu goed is in het doen van circuits van vijf of zes oefeningen en 'de een na de ander door elkaar raast, zo hard als ik kan voor een bepaalde tijd, zodat ik geen herhalingen hoef te tellen.' Soms doen ze alle lichaamsgewichtbewegingen; soms gebruikt ze dingen als enkelgewichten.

En zo ziet Halle Berry eruit dat in een oranje bikini.

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en op deze pagina geïmporteerd om gebruikers te helpen hun e-mailadressen op te geven. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io