Wat is het HMR-dieet - en kan het u echt helpen om af te vallen?

Het HMR-dieetprogramma - dat staat voor Health Management Resources - belooft aanzienlijk gewichtsverlies door kant-en-klaar voedsel en strikte richtlijnen ... maar werkt het?

Lees Verder

Het geheim om meer dan 30 pond te laten vallen

Lees meer over 'The Body Fat Breakthrough'

Lees Verder

Is melk keto? De beste koolhydraatarme melk voor het keto-dieet

Keto belooft een heleboel zuivelproducten, maar als je melk, creamer of half en half gaat voor je koffie en smoothies, dan zijn hier de soorten melk die je moet inslaan om in ketose te blijven.

Lees Verder

8 manieren om bunionpijn te helpen verlichten

Eeltknobbels kunnen iedereen op elk moment treffen, maar dankzij hoge hakken komen ze het meest voor bij vrouwen. Hier zijn zeven dingen die u kunt doen tegen bunionpijn en -behandeling.

Lees Verder

Deze truc hielp me mijn buik te verliezen na 15 jaar hardlopen

Ontdek wat een vrouw deed om buikvet kwijt te raken zonder zelfs maar te weten dat ze het deed.

Lees Verder

Chick-Fil-A heeft een ketovriendelijk menu - hier is de voedingsinformatie over alle koolhydraatarme opties

Chick-Fil-A heeft een keto-vriendelijk menu. Hier is de voedingswaarde-informatie voor hun koolhydraatarme ontbijtsandwiches, kommen, gegrilde kipnuggets en sauzen.

Lees Verder

7 drinkgewoonten waardoor u aankomt

Van smoothies tot frisdrank, lees dit voordat je nipt

Lees Verder

Hier is wat u moet weten over trainen met het Keto-dieet

Voor het keto-dieet moet u speciale aandacht besteden aan wat u in de sportschool doet, dus geregistreerde diëtisten en gecertificeerde kracht- en conditioneringsspecialisten zijn hier om u te laten zien hoe.

Lees Verder

Hier is wat u moet weten over het tellen van netto koolhydraten om af te vallen

Netto-koolhydraten zijn verwarrend, maar hier is wat u moet weten over hoe u ze moet tellen en of u dat zelfs zou moeten doen.

Lees Verder

'Ik verloor en behield een gewichtsverlies van 75 pond gedurende 7 jaar met portiecontrole'

Jess Dukes is in de loop van 7 jaar (en gedurende twee zwangerschappen) 75 pond afgevallen door portiecontrole en elke dag kleine veranderingen aan te brengen in trainingen en maaltijden.

Lees Verder

Alles wat u moet weten over het gebruik van hypnose om af te vallen

Als je elk dieet onder de zon hebt geprobeerd en nog steeds niet kunt afvallen, kan een hypnotiseur je antwoord zijn. Hier is alles wat u moet weten.

Lees Verder

'Ik verloor 150 pond in 1 jaar door een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet te volgen'

In 2018 wilde Daniella Piovesana afvallen door kleine veranderingen in haar dieet en lichaamsbeweging door te voeren. Een jaar later was ze 150 pond afgevallen door het eten van een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet.

Lees Verder

Wat is het GOLO-dieet en kan het u helpen om af te vallen?

Volgens het GOLO-dieetplan is insuline de reden waarom mensen niet afvallen en biedt het een supplement om te helpen, maar medische experts zijn niet zeker van de beweringen.

Lees Verder

Wat is psylliumschilpoeder - en waarom zit het in elk Keto-dieetrecept?

Psylliumschilpoeder, een vezelrijk ingrediënt dat is afgeleid van een plant, kan in plaats van gluten worden gebruikt om keto-vriendelijke broden en gebak te maken.

Lees Verder

21 manieren om je buik plat te maken

Een strakke, platte buik is een doel dat velen van ons nastreven, maar eindeloos knarsen en het weggooien van al je favoriete voedsel is niet de juiste manier om het te doen. Gelukkig kan een platte buik worden bereikt door kleine veranderingen in uw dag op te nemen.

Lees Verder

Wat is het Optavia-dieet en kan het u helpen om af te vallen?

Het Optavia-dieet hielp Cake Boss-ster Buddy Valastro 35 pond te laten vallen. Maar wat is het programma precies en moet je het echt proberen om af te vallen?​

Lees Verder

50 gezonde amandelboterhacks die een feestje in je mond zijn

Hier zijn 50 slimme manieren om meer eiwitten en gezond vet te eten en af ​​te vallen met amandelboter.

Lees Verder

Moet u laxeermiddelen gebruiken om af te vallen?

Vrouwen hebben jarenlang naar laxeermiddelen gekeken om af te vallen. Ontdek waarom laxeermiddelen voor gewichtsverlies een slecht idee zijn.

Lees Verder

47 gezonde soeprecepten die u zullen helpen af ​​te vallen

Soepen bevatten weinig calorieën, maar zijn net zo vullend als andere maaltijden, waardoor ze geweldig zijn om af te vallen. Probeer een van deze koolhydraatarme, veganistische of vegetarische recepten.

Lees Verder

Kunnen Chia Seeds je echt helpen om af te vallen? Voedingsdeskundigen wegen in

Chia-zaden zitten boordevol eiwitten en vezels. Voedingsdeskundigen leggen de gezondheidsvoordelen van chiazaad uit, hoe ze u kunnen helpen af ​​te vallen en hoe u ze kunt eten.

Lees Verder