Precies hoe je tegelijkertijd spieren opbouwt en vet verliest

Het is niet eenvoudig om spieren op te bouwen en tegelijkertijd vet te verliezen, maar experts zeggen dat het mogelijk is.

Lees Verder

WTF Is maagzuigen en kan het buikvet bestrijden?

Ja, daarover ...

Lees Verder

Vraag en antwoord: welke verbrandt meer calorieën: hardlopen op de loopband of hardlopen op de elliptische trainer?

Rennen op de loopband of hardlopen op de elliptische trainer verbrandt meer calorieën

Lees Verder

De beste krachttraining om buikvet op te blazen

Dit is de beste krachttraining om buikvet op te blazen en plattere buikspieren te vormen.

Lees Verder

4 Voedselregels voor krachttraining

Voedingsadvies voor krachttraining

Lees Verder

De Fitbit Blaze is te koop voor de laagste prijs ooit

De Fitbit Blaze is te koop voor de laagste prijs ooit - alleen vandaag bij AT&T $ 100. Koop er nu een voordat ze op zijn.

Lees Verder

25 beenoefeningen die hier zijn om de beendag veel interessanter te maken

Moe van dezelfde oude squats en lunges? Dit zijn de beste beenoefeningen die kunnen worden opgenomen in beentrainingen op het volgende niveau voor vrouwen, met dank aan een personal trainer.

Lees Verder

Voer je eerste (of snelste) 10-K uit!

Je kunt in zeven weken een race van 6,2 mijl lopen met onze 10K-trainingsplannen voor beginnende en halfgevorderde hardlopers

Lees Verder

Waarom u supersets moet toevoegen aan uw krachttrainingen

Je hebt de term waarschijnlijk al eerder gehoord, maar wat is een superset eigenlijk? En hoe integreer je ze in je training? Deze door een trainer ondersteunde gids breekt het uit.

Lees Verder

Hoe een perfecte plank te maken

Kijk hoe de gecertificeerde personal trainer Betina Gozo laat zien hoe je een plank correct doet. En volg tips om uw vorm te perfectioneren, plus plankvariaties.

Lees Verder

Door de hellingshoek van de loopband te veranderen, kunt u van uw hardloopsessie een training voor het hele lichaam maken

Als je je loopband op de verkeerde helling hebt gezet, heb je minder kracht in je benen. Hier is een snelle, versterkende hellingsoefening.

Lees Verder

Hoe burpees op de juiste manier te doen, volgens een trainer

Wil je de burpee-oefening onder de knie krijgen? Een trainer deelt hoe je een calorieverbrandende boer kunt doen met de juiste vorm en techniek. Plus, hoe u het aan uw training kunt toevoegen.

Lees Verder

De 30 soorten squats om je billen te trainen

Door verschillende soorten squats in je trainingen op te nemen, kun je een sterk, strak onderlichaam creëren. Deze squat-variaties zijn geliefd bij trainers.

Lees Verder

De 25 beste billenoefeningen voor superkrachtige bilspieren

De beste billen trainingen vallen je bilspieren vanuit alle hoeken aan om die perzik op te bouwen. Gebruik deze billenoefeningen om een ​​geweldige bilspiertraining te creëren die je thuis kunt doen.

Lees Verder

Elliptische versus loopband: wat is de betere cardio-machine?

Het debat tussen elliptische en loopband eindigt hier. Beide cardio-apparaten hebben unieke voor- en nadelen en kunnen volgens toptrainers waardevolle fitnesstools zijn.

Lees Verder

12 redenen waarom u vandaag moet beginnen met het heffen van gewichten

Gewichtheffen kan u helpen vet te verliezen, spieren op te bouwen en nog veel meer. Dit is waarom je het zou moeten doen!

Lees Verder

Dit is hoeveel lichaamsbeweging u echt moet doen om gezondheidsvoordelen te zien

Dit onderzoek laat zien hoe lang je daadwerkelijk elke week moet sporten om verschillende gezondheidsvoordelen te behalen.

Lees Verder

De Fitbit Alta is nu 47% korting op Amazon

Amazon heeft momenteel een grote verkoop op de Fitbit Alta-tracker. Het populaire fitnesshorloge is momenteel $ 60 korting op Amazon, bijna 50 procent afgeprijsd.

Lees Verder

De Fitbit Charge 2 is vandaag 30% korting op Amazon

Amazon heeft momenteel een grote verkoop op de Fitbit Charge 2-tracker. Het populaire fitnesshorloge is momenteel $ 45 korting op Amazon, 30 procent lager.

Lees Verder

6 tips voor hardlopers met astma

Als u chronisch astma heeft of astma traint, kunt u nog steeds gemakkelijk rennen en ademen. Ontdek hoe met deze zes tips

Lees Verder