Eyebrow Shaping 101: Pluk de perfecte wenkbrauwen

Hoe wenkbrauwen te doen Aimee Levy Zoek uw startpunten Hoe wenkbrauwen te doen Aimee Levy

Wil je perfecte wenkbrauwen? Hier is waar te beginnen. Draai je pincet om (probeer Tweezerman Slant pincet, $ 23, amazon.com ) ondersteboven zodat het open uiteinde naar beneden wijst, en plaats het verticaal langs de buitenrand van de onderkant van je neus. Het punt waar het hoekpunt landt, markeert het begin van je voorhoofd (dat ook ongeveer 2,5 cm boven de binnenhoek van je oog moet zijn). Teken met een oogpotlood een verticale lijn om het begin van elke wenkbrauw af te bakenen en controleer vervolgens of de ruimte boven de brug van je neus er midden tussen zit. Verwijder de zwerfdieren die ertussen vallen.

'Pak strengen bij de wortel vast en trek ze er langzaam uit', zegt Sania Vucetaj, eigenaar van Sania's Brow Bar in New York City.

Blijf lezen voor tips om de perfecte wenkbrauwen te krijgen.

Trotseer je leeftijd met deze natuurlijke schoonheidsgeheimen!Markeer uw eindpunten Markeer uw eindpunten voor perfecte wenkbrauwen Aimee Levy

Leg de pincet onder een hoek tegen je wang, zodat het open uiteinde zich onderaan je neus bevindt en het andere uiteinde de buitenste ooghoek bereikt. De plek waar de pincet je voorhoofd kruist, is waar de haren moeten eindigen. Markeer het met het oogpotlood en pluk de haren voorbij de lijn.

Bepaal uw wenkbrauw dikte Bepaal de wenkbrauwdikte voor perfecte wenkbrauwen Aimee Levy

Hoe u uw wenkbrauwen goed doet: Begin net onder het volste deel van uw voorhoofd en teken met een oogpotlood een lijn langs de onderkant van uw voorhoofd; het moet boven eventuele losse haren komen en het moet de natuurlijke vorm volgen van de bovenlijn van je voorhoofd, die hoekig, licht gebogen of zelfs recht kan zijn. Pluk de zwerfdieren onder de lijn. Uiteindelijk moeten je wenkbrauwen op hun dikst tussen een kwart inch en een halve inch zijn.

Vorm je boog Vorm je boog voor perfecte wenkbrauwen Aimee Levy

Kijk recht in een spiegel. De boog moet boven de buitenste rand van je iris uitkomen en precies op je wenkbrauwbot liggen: 'Stel je voor dat je ondersteboven vinkjes hebt, maar met zachte hoeken', zegt Vucetaj. Markeer het punt met je oogpotlood en verwijder vervolgens een rij haren langs de onderkant, van je binnenste wenkbrauwpunt tot het toppunt. Vorm na de piek de staart.

'Maak het een beetje dunner dan het grootste deel van je voorhoofd, en loopt taps toe aan het uiteinde', zegt ze.

Volg deze eenvoudige stappen en je zult perfecte wenkbrauwen krijgen!