‘Een thuisbehandeling met microstroom gaf me een meer gedefinieerde kaaklijn in 5 minuten’

vrouw schoonheid portret svetikdGetty-afbeeldingen

Als er iets is dat ik heb geleerd van jarenlange interviews met dermatologen, schoonheidsspecialisten en andere huidverzorgingsdeskundigen, is het dat preventie krachtiger is dan welk huidverzorgingsproduct dan ook. Net zoals we sporten om gezond te blijven en ziektes op latere leeftijd te voorkomen, passen we huidverzorging toe om milieuschade te voorkomen (het voordeel tegen veroudering is een bonus!). En als het aanbrengen van zonnebrandcrème cardio is, is het doen van microstroombehandelingen gewichtheffen.

Microstroom gebruikt laagwaardige elektrische stroom om de gezichtsspieren te 'trainen' om er gelift, steviger en strakker uit te zien. Als je je afvraagt ​​of dit zelfs is legitiem , Ja. Heel. Oorspronkelijk geïntroduceerd in de geneeskunde in de jaren tachtig, werd microstroom voor het eerst goedgekeurd door de FDA als een behandeling voor de verlamming en spierverlamming van Bell. Nu is het het geheime wapen van elke gezichtsarts.

Ik heb eerder professionele microstroombehandelingen gehad in chique spa's met dure apparatuur, maar de laatste tijd - en uit noodzaak terwijl ik in quarantaine was met de rest van de wereld - ben ik weer verliefd geworden op het thuis doen van microstroom gezichtsbehandelingen met mijn handpalm NuFace-apparaat. Met de hulp van Tera Peterson, schoonheidsspecialiste en medeoprichter van, werd ik een professional.

Nee, gezichtsbehandelingen met microstroom doen geen pijn.

In feite zou u tijdens de behandeling van vijf tot tien minuten niets moeten voelen. Peterson stelt voor dat ik NuFace 's ochtends gebruik, na het reinigen van de huid. Om te beginnen breng ik een kwart hoeveelheid geleidende gel aan rond mijn sleutelbeen, nek, en laat de NuFace op niveau vijf (hoog) in een opwaartse beweging glijden. Elke glijdende beweging duurt vijf seconden, waarna het apparaat handig piept als een richtlijn voor wanneer in de volgende sectie een volgende glijdende beweging moet worden gevolgd.

Ik doe dit drie keer per gebied en blijf omhoog glijden langs de contouren van mijn kaaklijn, wangen en boven mijn wenkbrauwen naar mijn haarlijn. PS: er mag niet echt aan je huid worden getrokken.

Trinity Facial Toning KitNuFACE dermstore.com$ 325,00

Neem de tijd met uw gezichtsbehandeling met microstroom.

'Ga langzaam met elke beweging', zegt Peterson. 'Denk aan een biceps-krul. We leveren al die microstroom aan dit deel van het gezicht, waardoor de spier sterker en strakker wordt. ' Voor een extra boost maak ik het hoofd NuFace-hoofd los en gebruik ik het Eye and Lip Enhancer-hulpstuk. Het heeft twee kleine puntjes voor gevoelige gebieden die ik onder mijn onderste wimpers laat glijden (om te depuffen) en om mijn wenkbrauwen vijf seconden lang op te heffen (om op te tillen).

nuface recensie
Let op het verschil in mijn kaaklijn!
Hoffelijkheid

Resultaten, waaronder een stevigere huid, zijn onmiddellijk zichtbaar.

Na slechts vijf minuten de microstroombehandeling te hebben gedaan, kan ik een zichtbaar verschil zien: mijn ogen zijn minder gezwollen. Mijn kaaklijn is scherper en duidelijker. Mijn wenkbrauwen zijn ver opgetrokken. Mijn huid ziet er veel steviger en stralender uit (of 'afgezwakt' zoals mijn vriend het uitdrukte toen ik hem een ​​foto voor en na liet zien. Zie je? Zelfs zijn schoonheidloze zelf merkte het op!). Op mijn Instagram-verhalen stapelden mensen mijn DM's op toen ik voor en na postte dat ze echt een verschil konden zien en mijn geheim onmiddellijk wilden weten.

Microstroomtools voor thuis zijn niet goedkoop.

Hoewel het product met $ 325 niet goedkoop is, was ik nog steeds enthousiast om het aan mensen aan te bevelen, omdat ik het zie als een grote investering in mijn huidgezondheid. Je zou later $ 800 kunnen betalen voor een injecteerbaar product ... of $ 300 nu en misschien hoef je later niet eens met naalden in je gezicht te prikken. Zoals Peterson het stelt: 'Microstroom is alle winst, zonder de pijn.'

Microstroom gezichtsbehandelingen gaan over consistentie.

Er is geen vast voorgeschreven gebruik, maar voor resultaten wil je drie keer per week microstroombehandelingen doen, vijf minuten per keer. Het draait allemaal om consistentie. “Denk aan NuFace als lichaamsbeweging. We werken aan spierheropvoeding ”, zegt Peterson. 'Zelfs als je zegt‘ Ik heb zo'n drukke agenda ’en je gebruikt NuFace een week lang niet meer en start het dan weer op, dat is prima.'

Ik ben nu een paar weken drie keer per week bezig geweest en zie nu al een groot verschil dat me aanmoedigt om door te gaan, hoewel ik moet toegeven dat het verleidelijk is om lui te zijn. Soms wil ik gewoon op SPF klappen en er klaar mee zijn. Maar de wakkere en net-op-vakantie-en-geslapen-look die ik krijg na een behandeling, en de langetermijnvoordelen, zoals het stimuleren van de productie van collageen, zijn absoluut de moeite waard.