‘Een‘ luie ’versie van het ketodieet hielp me bijna 150 pond te verliezen’

kimberly powell succesverhaal over gewichtsverlies Kimbely Powell

Ik had altijd overgewicht toen ik opgroeide. Mijn familie was buitengewoon arm, dus we aten veel koolhydraten : toast met kaneelsuiker, beboterde spaghettinoedels, enzovoort. Als we extra geld hadden, gingen we naar een lokaal restaurant, Hometown Buffet en binge.

Tegen de tijd dat ik mijn middelbare school afrondde, was ik bijna 200 pond. Ik voelde me ongemakkelijk in mijn baljurk. Ik heb elk rage dieet geprobeerd (zelfs de koolsoep dieet , waar je letterlijk alleen koolsoep eet), maar alles is mislukt. In het beste geval zou ik aanvankelijk wat afvallen en dan alles weer terugkrijgen.

Ik bereikte mijn zwaarste gewicht na mijn tweeling in 2014: 320 pond (ik was 360 pond toen ik beviel). Dat is het moment waarop ik begon met het volgen van een koolhydraatarm dieet, zonder enig geluk. Ik voelde me zwaar en ongemakkelijk, en ik wist dat ik moest veranderen.Ik voelde me zelfbewust en gevangen in mijn lichaam. Toen kwam ik het keto-dieet tegen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kimberly (@loving_lessofme_more)

Ik kwam in 2016 het keto-dieet tegen. Ik was aanvankelijk wantrouwend, omdat het voelde als een rage-dieet, maar ik ontdekte al snel dat een koolhydraatarm, vetrijk keto-dieet voor mij houdbaar was. Ik miste koolhydraten niet zo vaak, en ik merkte dat ik het leuk vond om me te concentreren op vlees, kaas en ander ketovriendelijk voedsel.

Toen ik voor het eerst met het keto-dieet begon, volgde ik wat een'vies' keto-dieet, wat betekende dat ik nog steeds drie of meer maaltijden per dag fastfood at: alleen hamburgers zonder de broodjes en geen friet. Het was natuurlijk niet de gezondste optie, maar het begon mijn overgang naar ketose, wat echt hielp mijn kijk op koken thuis te veranderen.

In het begin bleef ik fastfood eten omdat het in het begin een te zware klus leek om mijn eigen maaltijden te koken, maar toen ik ketose kreeg, begon ik willen om thuis te koken ​Mijn energieniveau steeg en ik leefde niet voor mijn volgende cheat-maaltijd. Ik leefde mijn leven zonder mezelf te ontzeggen.

Mijn eerste jaar op keto was een enorme leercurve.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kimberly (@loving_lessofme_more)

In slechts een paar maanden tijd verloor ik 30 pond. Ik voelde me zo veel beter en trots op mezelf, maar toen rolde de vakantie rond en merkte ik dat ik terugging naar mijn oude gewoonten, feesten met eten en vaak uit eten gaan.

Ik probeerde in gedachten te houden dat dit een hobbel in de weg was en dat dit niet betekende dat mijn reis voorbij was. Ik was een goede keuze om weer op het goede spoor te zijn, dus mijn nieuwjaarsvoornemen voor 2017 was opnieuw om af te vallen.

Deze keer schreef ik op waarom Ik wilde afvallen: van mezelf houden en me goed voelen in mijn leven. Het had niets te maken met het passen in een schattige jurk of wat de weegschaal zei. Ik begon op een zachtere toon tegen mezelf te praten en toonde meer empathie in mijn dieet.

Ik besloot mijn keto-dieet te hervatten - maar dan een 'luie' versie. Dat betekende dat ik niet alles moest volgen en mezelf een minder strikt keto-dieet moest laten volgen (dus ik zou af en toe nog varkensvleesschillen of keto-vriendelijk fastfood eten).

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kimberly (@loving_lessofme_more)

Over het algemeen probeer ik mijn netto koolhydraten onder de 20 gram te houden. Ik probeer veel vet te eten en niet te veel eiwitten te eten, maar ik tel mijn calorieën niet - ik eet gewoon intuïtief. Dit is hoe een typische eetdag er voor mij uitziet:

 • Ontbijt: Omelet van Denver (ham, paprika, uien en kaas)
 • Lunch: Taco-salade (geen schaal of bonen), met extra guacamole
 • Snacks: Hardgekookte eieren, kaasblokjes of amandelen
 • Avondeten: Keto-gehaktbrood (gemaakt met gemalen varkensvleesschillen en geraspte kaas in plaats van paneermeel) en een kant van kaasachtige sperziebonen.
 • Toetje: Ken voedingsmiddelen Keto-vriendelijk pindakaaskoekje overgoten met pindakaas

  Het keto-dieet gaf me meer energie om te trainen.

  Deze inhoud is geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.
  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een bericht gedeeld door Kimberly (@loving_lessofme_more)

  Toen ik net begon, had ik een hoop angst omdat naar de sportschool gaan in het verleden nooit voor mij had gewerkt. Ik ben een moeder en mijn gezin komt op de eerste plaats, dus ik moest mijn trainingsroutine levensbestendig maken. In plaats daarvan trainde ik thuis en nam ik vier dagen per week 15 minuten op een hometrainer die ik had gekocht. Nu is het een vaste gewoonte.

  Ik hou ook van wandelen in de bergen. Toen ik in september 2017 200 pond woog, kwam ik maar een kwart van de weg omhoog over een pad van 2,5 mijl en moest ik terug naar de auto. Nu wandel ik dat hele bergpad twee tot drie keer per week (in een rondwandeling van 28 minuten).

  Ik ben tot nu toe 143 pond afgevallen en hoewel ik mijn gewichtsverlies nog steeds bijhoud, zit ik meer in een onderhoudsfase. Ik experimenteer meer met voedsel om op het keto-dieet te eten, en ik ben dumbbells gaan gebruiken en wat meer krachttraining toevoegen. Ik wil meer ontdekken, nog meer bergen wandelen, misschien zelfs het land uit.

  Ja, afvallen heeft het gemakkelijker gemaakt om te sporten en rond te rennen met mijn kinderen, maar meer nog, het heeft me meer op mijn gemak gesteld met mijn lichaam, en dat heeft deze hele reis de moeite waard gemaakt.

  100+ geweldige recepten met weinig koolhydraten en veel vetamazon.com$ 24,95 Winkel nu Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en op deze pagina geïmporteerd om gebruikers te helpen hun e-mailadressen op te geven. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io