Easy One Oogschaduw Oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Easy One Oogschaduw Oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Eén oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap? Ja graag. Deze look kan niet sneller of gemakkelijker en zorgt ervoor dat je er in minder dan vijf minuten fantastisch uitziet. Bovendien gebruikt het een crèmekleurige oogschaduw, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het heel precies is, en het droogt op tot een poederachtige finish die blijft zitten totdat je besluit dat het tijd is om hem uit te doen.

Dit is een antwoord op mijn vorige bericht, Hoe u uw oogmake-up kunt bijwerken voor ogen met een kap? . Ik kreeg veel goede feedback op dat bericht en enkele van de beste feedback kwam van mijn echte vrienden die dingen zeiden als: Je verloor me bij de derde oogschaduw! en wie heeft daar elke ochtend tijd voor! (Voor wat het waard is, de oogmake-uplook die ik in die post heb gedeeld, gebruikt slechts drie oogschaduws en duurt misschien tien minuten, als dat zo is, maar je kunt sommige mensen gewoon niet behagen.)

Je zult ook houden van

Hoe maak je oogmake-up voor oudere ogen met een kap?

Hoe maak je oogmake-up voor oudere ogen met een kap?

Heb je hooded eyes? Zakken uw oogleden naarmate u ouder wordt? Als dat zo is, maak je geen zorgen - hier is een tutorial over manieren om make-up te doen om oudere, hooded...Lees verder

Nou, misschien maakt dit iedereen blij! Ik weet dat het mijn favoriete look is geworden voor de dagen dat ik op wil staan ​​en de deur uit wil. Het gebruikt slechts één oogschaduw. Het duurt minder dan vijf minuten. En het gebruikt een crèmekleurige oogschaduw, dus je hoeft helemaal niet precies te zijn wanneer je het aanbrengt, omdat je het later uitveegt. Het is de perfecte snelle en gemakkelijke, beginnersvriendelijke oogschaduwlook en het vermomt en verbetert oudere, hangende ogen met een kap net zo effectief als meer gecompliceerde looks.

Welke crème oogschaduw moet je gebruiken?

Crème oogschaduws zijn er in verschillende formaten.

Ze kunnen worden geleverd in een tube die eruitziet als lipgloss met een doe-voetapplicator.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Stila Suede Shade vloeibare oogschaduw

Ze kunnen eruitzien als een kleurpotlood waar je gewoon de schaduw op tekent.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Laura Mercier Caviar Stick oogschaduw

En ze kunnen in een pot zitten die je met een penseel of je vinger aanbrengt.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Revlon ColorStay Crème oogschaduw

Elk van deze soorten crèmekleurige oogschaduw kan prima werken voor deze look, zolang de schaduw aan deze voorwaarden voldoet:

  • Het mengt gemakkelijk zonder dat je aan je oog trekt (niet goed voor je oog!)
  • Het droogt niet meteen op, maar geeft je wat tijd om het uit te blenden (anders heb je een klodder oogschaduw op één plek op je oog en crèmekleurige oogschaduw is daar totdat je het verwijdert zodra het droog is).
  • Het is vrij donker omdat je het als een donkere kleur in de buitenste ooghoek gaat gebruiken en het dan uitvloeit tot bijna een transparante kleur in de binnenhoek, dus je hebt een kleur nodig die donker genoeg is om op te vallen wanneer het wordt gemengd .
  • Naar mijn mening passen glitter-, glinsterende of metallic kleuren niet goed bij deze look, maar je kunt het er niet mee eens zijn en als je dat wel doet, plaats dan een foto op je favoriete sociale mediaplatform en tag me, want ik wed dat je er geweldig uitziet en ik zou vind het leuk om je look te zien.

Ik gebruik Revlon's ColorStay Creme oogschaduw in Espresso voor deze tutorial omdat het gemakkelijk mengt, me veel tijd geeft om mee te werken en vrij donkerbruin is.

De Laura Mercier Kaviaar Stick schaduwen (en de CoverGirl TruNaked Queenship Shadow Sticks die een geweldige drogisterij zijn die gelijk is aan de Caviar Sticks) werken ook goed en hebben een betere kleurselectie dan de Revlon-schaduwen, maar je moet sneller werken voordat ze beginnen te drogen en moeilijk te mengen worden. Ik gebruik ze een beetje voor deze look, maar ik wilde mezelf niet onder extra druk zetten om heel snel te zijn tijdens het filmen van een video. Ik hou van de kleuren die beide lijnen bieden.

Ik hou niet van de crèmekleurige oogschaduws zoals de Stille schaduwen en de Armani Beauty Eye Tint vloeibare oogschaduw voor deze look omdat ze bijna te blendbaar zijn en ik ze overal uitsmeer, maar ik ben dol op deze schaduwen als dekselkleuren in combinatie met gewone poederschaduwen.

Kies zoals altijd degene die je het leukst vindt. Of wees net als ik, probeer ze allemaal en verander dingen op basis van je humeur.

Easy One Oogschaduw Oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Hier is een diepgaande YouTube-video over mijn eenvoudige oogschaduw-oogmake-up voor oudere ogen met een kap.

Producten die in deze video worden gebruikt

[show_shopthepost_widget id=3920024″]

Bedek het gebied rond de ogen met Eyeshadow Primer of Concealer

Oh, dacht je dat een simpele oogschaduwlook betekende dat we geen oogschaduwprimer nodig hadden? Wat heb je het mis! Deze look heeft zelfs meer primer of concealer nodig dan een gewone oogmake-uplook, omdat de primer een gladde, consistente kleur op je oogleden creëert en je oogleden helderder maakt, zodat ze meer opvallen tegen de hangende kap van je wenkbrauw.

Ik moet een leven lang zonden aan de zon op mijn oogleden bedekken, dus ik klop op Tarte Shape Tape Concealer in 12S Fair . Het is een behoorlijk dikke concealer, dus het bedekt de aderen, sproeten en de gevlekte huid van mijn oogleden. (Ik weet het, eww.) En het fleurt mijn oogleden mooi op zodat ze opvallen.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Omlijn je onderste wimperlijn met de oogschaduw

Gebruik een plat synthetisch oogschaduwpenseel om je onderste wimperlijn te lijnen met de oogschaduw.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Wanneer je bij de buitenste hoek van je wimpers komt, ga je verder met de lijn op je ooglid en kantel je deze naar het einde van je wenkbrauwen. Dit wordt onze markering voor waar onze oogschaduw zal eindigen wanneer we deze op onze oogleden plaatsen.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Plaats de oogschaduw op je ooglid in een V-vorm in de buitenste hoek

Gebruik de lijn die je van je wimpers hebt getrokken als de buitenste hoek van de V en breng de bovenkant van de V op het wenkbrauwbot net boven je vouw.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Meng de schaduw net genoeg om de randen te vervagen

Gebruik een zachte, synthetische mengborstel om de oogschaduw net genoeg te mengen om de randen te vervagen, terwijl de schaduw op de buitenste ooghoek blijft.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap

Gebruik een grotere borstel om de schaduw over de rest van het deksel te mengen

Gebruik een grotere mengborstel om de schaduw van de hoek van het deksel naar de vouw en naar de rest van het deksel te vervagen. Dit is de stap waardoor het lijkt alsof je meerdere oogschaduwkleuren draagt, omdat de oogschaduw lichter wordt naarmate deze omhoog gaat naar het wenkbrauwbot en naar de binnenste ooghoek.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap 10

De gemengde oogschaduw ziet eruit als een lichtere kleur als deze naar de binnenste ooghoek gaat

Breng voor extra drama meer schaduw aan in het buitenste derde deel van het oog

Deze stap is optioneel, maar als je deze look wat extra pit wilt geven, breng dan de oogschaduw opnieuw aan in het buitenste derde deel van het oog en blend met de kleinere blending brush net genoeg om de randen zachter te maken.

U wilt het buitenste derde deel donker houden, zodat u niet verder hoeft te mengen.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap 11

Lijn de bovenste wimperlijn uit om je wimpers er dikker uit te laten zien

Deze stap is ook optioneel, maar als je de illusie van dikkere wimpers wilt toevoegen, neem dan een paar seconden extra en gebruik het penseel om een ​​dunne lijn schaduw langs de bovenste wimperlijn te trekken.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap 12

Wimpers krullen en mascara aanbrengen

Dat is het! Als je dit hele bericht hebt gelezen, heb je er langer over gedaan om dit bericht te lezen dan om je schaduw toe te passen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is je wimpers krullen en mascara aanbrengen.

De mensen van City Beauty waren onlangs zo vriendelijk om me een tube van hun nieuwe mascara, Beyond Mascara, te sturen en ik moet zeggen dat ik eerlijk gezegd onder de indruk ben. Ik raad producten alleen aan als ik er echt van hou, maar deze mascara neemt mijn dunne, nauwelijks aanwezige wimpers en verandert ze in weelderige, volle wimpers zonder te klonteren, dus ik zou er niet meer van kunnen houden.

Easy One Oogschaduw Oogmake-up voor oudere ogen met een kap 13

Lezers van Midlife Rambler kunnen 10% korting krijgen op Beyond Mascara als je koopt bij deze link en gebruik de code MIDDELEEUWSE SAMENSTELLING bij de kassa.

De voltooide look

Hier is de voltooide look. Niet slecht voor één oogschaduw en vijf minuten.

Easy One oogschaduw oogmake-up voor oudere ogen met een kap 14

Pin nu op Pinterest

Gemakkelijke oogmake-up voor oudere ogen met een kap