Dr.Pimple Popper is een eerbetoon aan de voormalige patiënt Brittney Sharp die op 31-jarige leeftijd stierf

Haar, gezicht, kapsel, voorhoofd, kin, wenkbrauw, neus, bob knippen, zwart haar, wang, TLC
 • Sandra Lee, MD (ook bekend als Dr.Pimple Popper) bracht hulde aan een voormalige patiënt die onlangs is overleden tijdens haar laatste aflevering.
 • Brittney Sharp, 31, zag Dr. Pimple Popper tijdens seizoen twee van haar show voor grote gezwellen over haar hele lichaam.
 • De doodsoorzaak van Brittney is niet bekend, maar ze is naar verluidt overleden op 2 mei 2019.

  Als je ooit een Dr. Pimple Popper afleveringvoorheen was het duidelijk dat dermatoloog Sandra Lee, MD, echt geeft om haar patiënten en hun welzijn - en blijkbaar gaat dat medeleven verder dan het bezoek van een patiënt.

  In de meest recente uitzending van Dr. Pimple Popper , bracht de dermatoloog een speciaal eerbetoon aan een patiënt die onlangs is overleden.

  De vrouw, Brittney Denise Sharp, die naar verluidt stierf op 2 mei 2019, was te zien in seizoen twee, aflevering negen van Dr. Pimple Popper ​Dr. Lee hielp Brittney, 31, met grote wratachtige bultjes die ze over haar hele lichaam had die verschenen nadat ze zwanger was geworden van haar dochter.  'Zwangerschap kan ons dat aandoen; onze huid kan er gek van worden, 'vertelde Dr. Lee haar tijdens haar consult.

  Brittney vertelde dr. Lee dat ze alles had geprobeerd om van de hobbels af te komen: 'Ik heb veel huismiddeltjes geprobeerd - theezakjes, elastiekjes om de grote knopen om de bloedsomloop te stoppen - maar niets werkt', zei ze in de aflevering. Ze worstelde al heel lang met de hobbels - soms wel elf jaar - en had nooit een dokter kunnen vinden die haar kon helpen.

  Daarom wist Brittney niet eens zeker of dr. Lee haar kon helpen, maar ze zocht nog steeds de hulp van dr. Lee omdat ze verloofd was en voor haar huwelijk wilde proberen van de hobbels af te komen.

  'Als ik deze bultjes voel, zijn ze een beetje rubberachtig,' zei Dr. Lee toen ze Brittneys bulten bekeek. 'Ze zijn flexibel en sponsachtig. Je kunt ze voelen wanneer je ze in de huid duwt en ze stuiteren er weer uit. ' Uiteindelijk kon Dr. Lee Brittney helpen de hobbels te verwijderen.

  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een bericht gedeeld door Sandra Lee, MD, FAAD, FAACS (@drsandralee)

  Hoewel het niet precies duidelijk is waarom ze is overleden, is dat van Brittney online overlijdensbericht via Williams Funeral Home staat vol ontroerende berichten over haar - waarvan er veel naar haar verwijzen Dr. Pimple Popper aflevering.

  Een persoon schreef: 'Ik was zo bedroefd over Brittney nadat ik haar in de show van Dr. Lee had gezien. Ze was zo lief en zo mooi. Mijn hart brak voor haar toen ze over haar moeder sprak. Gedachten en gebeden aan haar familie, verloofde en vrienden. '

  'Mijn oprechte condoleances aan de familie en vrienden van Brittney,' deelde een ander. 'Ik herinner me dat ik naar haar luisterde en Dr. Lee vertelde over haar reis om hulp te krijgen voor haar toestand en het verlies van haar moeder, en het brak mijn hart.'

  Gedachten gaan uit naar de vrienden, familie en fans van Brittney.