Dr.Pimple Popper heeft net ‘Wet Newspaper’ uit een gigantische wangcyste geperst in nieuwe YouTube-video

 • In de nieuwe YouTube-video van Dr. Pimple Popper hielp ze een patiënt met een krachtige cyste.
 • De dermatoloog zegt dat de cyste zo indrukwekkend is dat haar patiënt er een Popaholic en toegewijde fan van puistjes van is geworden.
 • Dr. Pimple Popper sneed de wang open en kneep er verrassend veel smurrie uit die eruitzag als een 'natte krant'.

  Kun je je het moment herinneren dat je Popaholic werd? Het is veilig om aan te nemen dat je op zoek bent naar de nieuwste video's vandermatoloog Sandra Lee, MD, ook bekend als Dr.Pimple Popper, je bent een Popaholic met kaarten. Als je het exacte conversiepunt of het puistje dat het deed, niet kunt achterhalen, is dat oké. Een Popaholic weet precies waar en wanneer die gedenkwaardige Popaholic-gelegenheid plaatsvond. Het zat erinDr. Pimple Popper's kantoor terwijl ik een cyste kreeg, natuurlijk.

  Het gaat allemaal naar binnenDr. Pimple Popper's nieuwe Instagram- en YouTube-video, en het kan de kracht hebben om er vandaag nog een paar te converteren. Ze begint met het bijschrift: 'Wanneer je eigen cyste je verandert in een #popaholic 😂'

  En ze ging verder in de Youtube description: 'Als je geen Popaholic bent, maar je wangcyste was zo goed dat je je manieren hebt veranderd en het licht hebt gezien ... zo worden Popaholics geboren 😉💥'

  Dr. Pimple Poppersneed de wang open en begon meteen te knijpen. Het kostte een paar extra kneepjes, maar uiteindelijk begon de smurrie naar voren te komen. Wat erin zit, ziet er volgens een fan uit als 'natte krant'.

  Meestal zijn fans tevreden met een flinke knijp, maar er zijn enkele nieuwe aanbevelingen. Een Popaholic schreef: 'Waarom niet gewoon een krachtige natte / droge stofzuiger gebruiken? Leg het slanguiteinde daar gewoon op en draai het omhoog! 'Dr. Pimple PopperDe methode werkte redelijk goed.