Dit is precies wat Jillian Michaels op een dag eet om zo fit te blijven op 46-jarige leeftijd

De no-nonsense benadering van fitness door Jillian Michaels maakte haar een begrip toen ze als coach verscheen op De grootste verliezer. Sinds ze voor het eerst de gezondheidsscène stormenderhand veroverde, is ze een New York Times best-selling auteur vele malen, vergaarde een krankzinnig sociale media volgen , en hielp talloze mensen hun doelen te bereiken.

Nu 46 jaar, ziet Jillian er op de een of andere manier fitter uit dan ooit. Hoe de heck doet ze het, vraag je? Nou, vroeg ik.

Jillian zegt dat ze altijd op zoek is naar een voorsprong als het gaat om haar gezondheid en conditie - en haar dieet speelt een grote rol in haar succes. Het is niet verwonderlijk dat ze in de keuken net zo goed hetero is als in de sportschool.In feite vat Jillian haar eetfilosofie in twee woorden samen: gezond verstand. Voor haar betekent dat het eten van heel, echt voedsel en proberen om alles wat nep is te vermijden (denk aan chemicaliën zoals kunstmatige zoetstoffen).

Om dat mogelijk te maken, volgt Jillian de 80/20 regel ​'Tachtig procent van mijn voedsel valt in die geweldige zone zonder hormonen of antibiotica, niets nep of bewerkt, en geen fungiciden en herbiciden,' vertelt ze onze ​Op deze manier heeft voeding de hoogste prioriteit, maar is er nog ruimte voor pizza.

Dit is precies wat Jillian op een normale dag eet om energiek te blijven en haar sterke lichaam te behouden.

Ontbijt

Koffie is een heel (heel!) belangrijk onderdeel van Jillians ochtend. 'Het is een absoluut wondermiddel dat toevallig legaal is', zegt ze. (Zeg hallo tegen versterkte trainingen.) 'Ik heb een koffiebedrijf, zo verdomme geobsedeerd ben ik er door.'

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jillian Michaels (@jillianmichaels)

Gewoonlijk drinkt Jillian haar eigen drankje Lucky Jack Organic Coffee Co. koud brouwsel Rechtdoor of verwarmt haar koffie concentraat ​Als ze iets extra's wil, voegt ze wat biologisch toe kokosmelk of biologisch havermelk

Hoewel de cafeïne blijft, verandert Jillian anders haar ontbijtmenu. Soms kiest ze voor magere Griekse yoghurt met gesneden bananen en gemalen amandelen. Anderen, het is ontbijtgranen met fruit. 'Vandaag heb ik ontbijtgranen gegeten, Nature's Path Organic Sunrise Crunchy Cereal , met een halve banaan, bosbessen, frambozen en kokosmelk ', vertelt ze.

   Snack

   Dan, ongeveer drie en een half uur na het ontbijt, is het tijd voor een snack. Om ervoor te zorgen dat haar snacks haar bevredigen, heeft Jillian genoeg eiwitrijke duo's bij de hand.

   'Mijn tussendoortje kan een appel zijn met een paar plakjes Goudse kaas, een handvol noten met een stuk fruit, Griekse yoghurt met wat fruit erin, cottage cheese met wat blauwe maïstortillachips, of komkommers met guacamole', zegt ze. .

   Soms mixt Jillian een smoothie vol supplementen, ofwel voor een training in de late ochtend of als tussendoortje na het ontbijt. 'Ik ben een supplementfreak', geeft ze toe. 'Waar ik een beetje gek word, is met mijn supplementen.' (Alles wat ze meeneemt moet 'heel, biologisch en duurzaam' zijn, 'zegt ze.) Jillian's go-to smoothie bevat Alaya Naturals' Multi-collageenBiologische groene superblend , en Krill olie , plus bieten (een go-to voor trainingen).

   Lunch

   Nog drie uur later is het tijd voor de lunch. Je zult waarschijnlijk niet merken dat Jillian de kachel opwarmt. 'Ik ben een vreselijke kok, dus ik haal deze voorverpakte biologische salades uit de supermarkt', zegt ze. 'Vandaag eet ik een Griekse salade en een paar kalkoenrolletjes met avocado.'

   Als een vreselijke chef-kok die ze beweert te zijn, klinken de andere lunchfavorieten van Jillian behoorlijk goed: 'Ik zal avocadotoost maken, een biologische kalkoensandwich met sla en tomaat, of een salade met kip en zwarte bonen of een ander koolhydraat erin, ' ze zegt.

   Avondeten

   Omdat Jillian meestal een latere lunch eet, geeft ze er de voorkeur aan om het avondeten aan de lichte kant te houden. Een van haar go-to's? SUSHI.

   'Ik hou echt van sushi', vertelt Jillian onze ​'Ik doe de broodjes echter niet met alle sauzen en mayonaise.' Ze gaat vaak voor een yellowtail jalapeño-sashimi, nigiri met garnalen, een wilde zalmrol of een pittig sint-jakobsschelpbroodje zonder mayonaise.

   Verwant verhaal

   Leuk weetje: Jillian ruilt niet in bruine rijst.

   Als het is niet een sushi-avond, zou ze kiptaco's kunnen opkloppen met maïstortilla's en zwarte bonen of quinoa-pasta met marinarasaus, spinazie en kip of garnalen. 'Het is allemaal gezond verstand', zegt ze. 'Het is gewoon schoon voedsel in een zo volledig en natuurlijk mogelijke vorm.'

   Behandelt

   Nadat ze het gevoel had dat haar zoetekauw enigszins uit de hand liep, daagde Jillian zichzelf uit om 30 dagen lang snoep af te zweren, wat in 60 dagen veranderde, wat in drie jaar veranderde. Nee, ze is nooit meer teruggegaan.

   Tegenwoordig betekent dat dat Jillian 's avonds de zoete dingen overslaat. Hoewel ze geen toetje doet, doet ze doet laat ruimte over voor wijn (meestal ongeveer vier glazen per week).

   Haar meest geliefde soorten? Elke rode wijn met een 'punch in the face' -smaak, zegt ze. 'Ik hou van een grote, zware rode, zoals een Californische taxi of een Bordeaux.' Nacht compleet, in echte Jillian Michaels-stijl.

   Jillian Michaels 'Go-To-producten voor' An Edge '

   Lucky Jack Original Cold Brew-concentraatLucky Jack Original Cold Brew-concentraatLucky Jack walmart.com$ 9,87 Knapperige Vanilla Sunrise OntbijtgranenBiologische groene superblendAlaya Naturals amazon.com$ 39,99 WINKEL NU Multi-collageenKnapperige Vanilla Sunrise OntbijtgranenHet pad van de natuur walmart.com$ 11,83 Krill olieAlaya Naturals amazon.com WINKEL NU Multi-collageenAlaya Naturals alayanaturals.com$ 39,99 WINKEL NU