Dit is hoe uw bucketlist voor seksposities eruit zou moeten zien

gelukkig zwart jong koppel kussen in bed Prostock-StudioGetty-afbeeldingen

Sommige dingen in het leven zijn beter bij herhaling: Vrienden , perfect zonnige stranddagen, uw trouwe manicure. Maar je sexcapades? Absoluut niet een van hen. Zelfs de heetste vonk in de slaapkamer heeft nieuwe seksposities nodig om van tijd tot tijd de vlammen aan te steken - anders wordt het snel saai.

'Elke keer dat je iets nieuws en nieuws in de slaapkamer introduceert, bereid je jezelf voor op een meer stimulerende ervaring en een grotere afwerking', zegt Vanessa Marin , een gediplomeerde sekstherapeut in L.A. Kortom, je brein snakt naar nieuwheid, en vooral voor vrouwen is je brein heel betrokken bij uw opwinding en tevredenheid.

Het kan ook wonderen doen voor uw relatie. 'Een belangrijke uitdaging voor intimiteit is het verlies van nieuwigheid in de slaapkamer', zegt Shawntres Parks , erkend huwelijks- en gezinstherapeut in San Diego. Onderzoek tussen de lakens wordt emotioneel intimiteit en moedigt het nemen van risico's en groei aan. Nieuwe seksposities zullen jou en je partner aanmoedigen om kwetsbaarder te zijn met elkaar in de slaapkamer en anderszins. En uiteindelijk zul je merken dat je relatie wordt geïnjecteerd met een extra dosis vertrouwen.

In sommige gevallen kan het wisselen van posities zelfs een must zijn. 'Als je denkt 'au' wanneer het aanbod van seks op tafel wordt gezet, zou je zeker kunnen profiteren van het verkennen van verschillende posities die comfortabeler zijn voor mensen met verschillende capaciteiten, maar ook voor mensen met chronische pijn of pijn door penetratie , ”Voegt Parks toe. Maar zelfs als u eenmaal die pijnvrije houding heeft gevonden, wil dat nog niet zeggen dat dit uw enige optie is. Hoewel het gemakkelijk is om een ​​gewoontedier te worden zodra je die gangbare, comfortabele, climax-positie hebt bereikt, spoort Parks je aan om het door elkaar te halen. Er zijn zoveel mogelijkheden die je fantasie misschien nog niet eens heeft bedacht.

Ah, maar waar te beginnen? Hoe zit het met een van deze 46orgasme-opvallende posities die je zullen blazen en de d * mn gedachten van je partner.

1. Kurkentrekker

kurketrekker Emily Schiff-Slater

Doe het: Bij de rand van een bed of bank, rust op uw heup en onderarm en druk uw dijen tegen elkaar. Je partner staat en staat schrijlings op je, van achteren binnenkomend of knarsend.

Waarom: Door je benen tegen elkaar te drukken tijdens deze sekspositie, kun je je partner steviger vasthouden tijdens het stoten.

Maak het nog spannender: In plaats van je partner al het werk te laten doen, kun je proberen met je heupen een beetje te duwen om het tempo aan te passen.

2. Face-off

vrouw zittend op man Emily Schiff-Slater

Doe het: Je partner zit op een stoel of op de rand van het bed; je kijkt ze aan, zittend op hun schoot.

Waarom: Tijdens deze sekspositie heb je de controle over de hoek en diepte van de intrede en stuwkracht. Zitten biedt extra ondersteuning, dus het is geweldig voor marathonseksessies.

Maak het nog spannender: Laat uw vingers (en handen) spreken. Als u eenmaal zit, kunt u uw handen overal op uw lichaam of die van uw partner leggen om de dingen interessanter te maken.

3. Doggy Style

doggy style Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op handen en voeten zitten en laat je partner achter je knielen, met hun bovenlichaam recht omhoog of lichtjes over je heen gedrapeerd (weet je, als een hond die op de grond slaat).

Waarom: Deze sekspositie zorgt voor een diepe penetratie en is gemakkelijker G-spot stimulatie.

Maak het nog spannender: Stimuleer je clitoris met één hand, of vraag je partner om het vingerwerk voor je te doen.

4. Pretzel Dip

sekspositie krakeling dip Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op uw rechterkant liggen; je partner knielt, spreidt zich over je rechterbeen en krult je linkerbeen rond zijn linkerzij.

Doe mee WH sterker vandaag enkrijg onbeperkte toegang tot digitale inhoud, exclusieve trainingen en meer!

Waarom: Met deze sekspositie krijg je de diepere penetratie van doggy style terwijl je toch dat belangrijke oogcontact kunt maken. Of, als penetratie niet jouw ding is, kan je partner gemakkelijk tegen je aan schuren en je clitoris stimuleren.

Maak het nog spannender: Laat je partner over je clitoris wrijven. Omdat, duh.

5. Flatiron

sex posities flatiron Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga met je gezicht naar beneden op het bed liggen, benen gestrekt, heupen lichtjes opgetrokken.

Waarom: Deze sekspositie zorgt voor een goede pasvorm, dus die van je partner penis of strap-on zal nog groter lijken.

Maak het nog spannender: Sommige oppervlakkige stoten en diepe ademhaling zullen ervoor zorgen dat het ravotten langer duurt.

6. G-Whiz

Aqua, Fysieke fitheid, Clipart, Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga achterover liggen met uw benen op de schouders van uw partner.

Waarom: Deze sekspositie is geweldig, want als je je benen opheft, wordt de vagina en helpt u uw G-spot

Maak het nog spannender: Vraag je partner om je heen en weer te wiegen in een beweging van links naar rechts of op en neer. Dat zou de penis of strap-on in direct contact met je G-spot.

7. De helper van Cowgirl

seksposities voor korte meisjes Emily Schiff-Slater

Doe het: Vergelijkbaar met de populaire Cowgirl geslachtspositie, je knielt bovenop, duwt de borst van je partner af en glijdt op en neer langs de dijen. Maar je partner helpt door een deel van je gewicht te ondersteunen en je heupen of dijen vast te pakken terwijl ze opstaan ​​om elke stuwkracht op te vangen.

Waarom: Deze sekspositie legt minder stress op je benen, waardoor het gemakkelijker wordt om tot een climax te komen. En als je met een man bent, vertragen vrouwelijk dominante seksposities zijn climax - zodat iedereen wint.

Maak het nog spannender: Wissel af tussen ondiep en diep stoten om verschillende delen van de vagina

8. Kruiwagen

seksposities voor korte meisjes Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op je handen en voeten zitten en laat ze je bij het bekken optillen. Pak dan hun middel vast met je dijen.

Waarom: Behalve dat het een fantastische armtraining is, zorgt deze mannelijke dominante sekspositie voor diepere penetratie.

Maak het nog spannender: Probeer op een tafel of op de zijkant van het bed te rusten en geef je armen een pauze.

9. Sprongkikker

Clip art, Line art, Graphics, Emily Schiff-Slater

Doe het: Dit is een aangepast doggy-style ​Ga op je handen en knieën zitten, houd je heupen omhoog en laat je hoofd en armen op het bed rusten.

Waarom: Deze sekspositie creëert diepere penetratie - en u de kans geeft om op een kussen te rusten.

Maak het nog spannender: Gebruik je handen om je te stimuleren clitoris

10. Sta op en lever

anale seksposities Emily Schiff-Slater

Doe het: Terwijl u beiden staat, buigt u voorover in uw middel; ze komen je van achteren binnen.

Waarom: Voorover buigen tijdens deze seksuele positie helpt de vaginale wanden strakker te maken en verhoogt de intensiteit van de wrijving.

Maak het nog spannender: Laat je partner je clitoris kietelen met een vrije hand, of bind je handen losjes samen met een zijdezachte sjaal.

11. Magische berg

Schouder, Elleboog, Interactie, Zitten, Knie, Comfort, Rug, Taille, Oefening, Buik, Emily Schiff-Slater

Doe het: Je partner zit met gebogen benen en leunend op handen en onderarmen. Je doet hetzelfde en schuift dan naar hen toe totdat je contact maakt.

Waarom: Jullie zullen je allebei echt verbonden voelen als je naar elkaar kijkt. Verhoog uw stimulatie door uw clitoris tegen hun bekken te schuren.

Maak het nog spannender: Schuif ijsblokjes langs hun borst en laat het koude water zich onder in hun bekken verzamelen.

12. Cowgirl

Roze, Rekken, Spieren, Zitten, Fysieke fitheid, Knielen, Uitval, Grafiek, Emily Schiff-Slater

Doe het: Je knielt bovenop, duwt de borst van je partner af en glijdt op en neer over hun dijen. U kunt een deel van uw gewicht van hun bekken ontlasten door achterover te leunen en uzelf op hun dijen te ondersteunen.

Waarom: Door dominant te zijn in deze sekspositie, stel je hun climax uit en intensiveer je die van jou.

Maak het nog spannender: Ontdek nieuwe sensaties voor jullie beiden door je knieën breder te maken of ze dichter bij hun lichaam te brengen.

13. Omgekeerde veedrijfster

seksposities voor korte meisjes Emily Schiff-Slater

Doe het: Je partner ligt op zijn rug; je zit schrijlings op hen, met je gezicht naar hun voeten.

Waarom: In deze positie kun je de controle overnemen en je partner het tempo en het ritme laten zien dat je leuk vindt.

Maak het nog spannender: Om meer hefboomwerking te krijgen, plaatst u uw knieën en schenen in hun benen en onder hun dijen.

14. Cowboy

Roze, Knielend, Zittend, Zeer fijne tekeningen, Illustratie, Emily Schiff-Slater

Doe het: Je ligt op je rug terwijl je partner schrijlings op je zit. Vervolgens steken ze voorzichtig hun penis, voorbinddildo of vinger door de nauwe opening die wordt gecreëerd door uw halfgesloten benen.

Waarom: Krapte verhoogt de intensiteit van de penetratie.

Maak het nog spannender: Laat ze je borsten strelen of houd je polsen zachtjes een beetje vast slavernij actie.

15. Balletdanser

douche sex posities Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op één voet staan, kijk naar je partner en wikkel je andere been om zijn middel terwijl hij of zij je ondersteunt.

Waarom: Deze sekspositie zorgt voor een goede gezichtstijd en verbinding.

Maak het nog spannender: Als je echt flexibel bent, probeer dan het opgeheven been op hun schouder te leggen voor een nog diepere penetratie of stimulatie van de clitoris tijdens de buitenste kuur.

16. Missionaris

beste anale seksposities Emily Schiff-Slater

Doe het: Moet ik deze echt spellen? Oke. L. dwz op je rug terwijl ze met hun gezicht naar beneden op je liggen.

Waarom: Deze sekspositie is eenvoudig, elegant, effectief en verrassend veelzijdig. Vanille, natuurlijk, maar heerlijk.

Maak het nog spannender: U kunt de sensatie voor u beiden drastisch veranderen door de hoek van uw benen te verschuiven.

17. Cross-buit

clip art, grafiek, illustratie, lijntekeningen, Emily Schiff-Slater

Doe het: Je partner komt bij je binnen vanuit de zendingspositie en schuift dan zijn borst en benen van je lichaam zodat hun bekken zich op dezelfde plaats bevindt, maar hun ledematen een 'X' vormen met die van jou.

Waarom: Met deze sekspositie voel je meer van het lichaam van je partner in beweging.

Maak het nog spannender: Gebruik deze unieke hoek om hun rug, billen of benen te masseren terwijl ze stoten. Ze zullen gek worden (en jij ook, als je naar ze kijkt).

18. De Caboose

anale seksposities Emily Schiff-Slater

Doe het: Terwijl ze op het bed of een stoel zitten, ga je achterover in hun schoot en lepels elkaar zittend.

Waarom: Je kunt je partner niet zien tijdens deze seksuele positie, wat betekent dat fantaseren gemakkelijker is en de opwinding kan vergroten.

Maak het nog spannender: Span de spieren van je bekkenbodem aan zodat je ze kunt vastgrijpen en hard AF kunt houden of hun clitoris kunt stimuleren.

19. Schep me op

Elleboog, Aqua, Teal, Turkoois, Afbeeldingen, Illustratie, Uitrekken, Tekening, Animatie, Schilderen, Emily Schiff-Slater

Doe het: Jullie liggen allebei op jullie zij, in dezelfde richting. Je brengt je knieën een beetje omhoog terwijl je partner achter je bekken naar boven glijdt en je van achteren binnenkomt. (U kent dit misschien ook als lepelen.)

Waarom: Deze sekspositie zorgt voor meer huid-op-huid contact, waardoor je stimulatie toeneemt.

Maak het nog spannender: Laat je partner zijn handen op je schouders leggen om de intensiteit en diepte van de stuwkracht te vergroten.

20. Omgekeerde schep

valentijn Emily Schiff-Slater

Doe het: Draai vanuit de missionaire positie, zonder uit elkaar te gaan, samen op uw zij en gebruik uw armen om uw bovenlichaam te ondersteunen.

Waarom: Je krijgt dezelfde full-body press en kunt elkaar in de ogen kijken.

Maak het nog spannender: Probeer je benen met de zijne te verstrengelen of ze naar beneden te strelen.

21. Gouden boog

Elleboog, Zitten, Knie, Grafiek, Knielen, Heup, Oefening, Fysieke fitheid, Buik, Actieve broek, Emily Schiff-Slater

Doe het: Je partner zit met hun benen recht en jij zit erop met gebogen knieën op hun dijen, en jullie leunen allebei achterover.

Waarom: Deze positie geeft je allebei een mooi uitzicht op elkaars volledige lichaam. Je hebt ook controle over de diepte, snelheid en hoek van de stoten.

Maak het nog spannender: Laat ze hun hand gebruiken om over je clitoris te wrijven, of gebruik je eigen hand. Leun verder achterover voor extra G-spot stimulatie.

22. De zeeschelp

Flip (acrobatisch), Crunch, Rekken, Spier, Fysieke fitheid, Lunge, Oefening, Elleboog, Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga liggen met je benen helemaal omhoog en je enkels gekruist achter je eigen hoofd. Ze komen bij je binnen vanuit een missionaire positie.

Waarom: Je handen zijn vrij om je clitoris te bewerken. Zoals je zou moeten.

Maak het nog spannender: Laat ze 'hoog rijden', hun schaambeen tegen je clitoris wrijven, of 'laag rijden', waarbij je je G-spot direct stimuleert met het hoofd van de penis, de voorbinddildo, een dildo of een vinger.

23. Boterkarner

valentijn Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op je rug liggen met je benen omhoog en gevouwen zodat je enkels aan weerszijden van je hoofd zitten, terwijl ze hurken en hun penis, voorbinddildo, dildo of vinger in en uit je vagina dopen.

Waarom: Afgezien van het krijgen van dat oogcontact, zal de extra stroom bloed in je hoofd de extase vergroten.

Maak het nog spannender: Laat ze chocoladesiroop of iets zoets in je mond druppelen (ja, echt waar). Het betrekt meer van je zintuigen, waardoor de hele ervaring wordt versterkt.

24. De voorzitter

seks lepelen Emily Schiff-Slater

Doe het: Je partner zit op de rand van het bed en jij zit erop, wegkijkend.

Waarom: Deze sekspositie raakt de plek ... zoals in je G-spot. Ondertussen kunt u uw handen gebruiken om hun scrotum, perineum of clitoris te stimuleren.

Maak het nog spannender: Breng uw knieën dichter bij uw borst en ondersteun uw voeten op het bed.

25. De Pinball Wizard

kinky seks Emily Schiff-Slater

Doe het: Je komt in een gedeeltelijke brugpositie (zoals een flipperkast), met je gewicht op je schouders. Je partner komt bij je binnen vanuit een knielende positie.

Waarom: Het geeft uw partner gemakkelijk toegang om uw clitoris te stimuleren en het schaambeen te masseren.

Maak het nog spannender: Gooi een been tegen hun schouder voor diepere penetratie.

26. Afscheids

valentijn Emily Schiff-Slater

Doe het: Vanuit zendingspositie hef je je benen op en strek je ze recht naar buiten (vorm een ​​'V').

Waarom: Dit zorgt voor een goed lichaamscontact met de vulva.

Maak het nog spannender: Probeer je enkels vast te pakken. Het kan je stabiliteit en een extra rek geven om het gevoel te versterken.

27. Spork

seks lepelen Emily Schiff-Slater

Doe het: Terwijl u op uw rug ligt, tilt u uw rechterbeen op zodat ze hun lichaam in een hoek van 90 graden tussen uw benen kunnen plaatsen en bij u kunnen komen. Je benen zullen de tanden van een spork vormen (dat is een lepel-vorkcombinatie, ICYDK). U kunt dit doen terwijl ze naar u of naar uw rug gericht zijn. Opties!

Waarom: Vanuit de sporkpositie kunt u uw bovenbeen optillen en ondersteunen door het op de schouder van uw partner te laten rusten. Vanaf hier kun je je clitoris gemakkelijk stimuleren met je vingers terwijl ze in je zitten.

Maak het nog spannender: Synchroniseer uw ademhaling. Een van jullie neemt de leiding en de ander volgt zodat je samen in- en uitademt. Het gecoördineerde ritme opent een onuitgesproken dialoog van intimiteit.

28. Zittende Kruiwagen

kinky seks Emily Schiff-Slater

Doe het: Laat je partner aan de rand van een bed of stoel zitten en plaats jezelf zo dat je billen op schoot zitten, en zet je handen stevig op de grond. Strek je benen achter hun middel (het zal waarschijnlijk beter werken als ze je dijen ondersteunen) en pomp weg.

Waarom: Deze positie zorgt voor diepe penetratie - en je zult je armen trainen terwijl je bezig bent.

Maak het nog spannender: Probeer ritmisch in je bekkenbodemspieren te knijpen, om jullie beiden te helpen een sterke climax te bereiken.

29. Tafelblad

seksposities voor korte meisjes Emily Schiff-Slater

Doe het: Je hoeft dit niet op een tafel te doen - elk oppervlak dat je partner op kruishoogte raakt, is voldoende. Laat ze je binnenkomen terwijl je aan de rand van een tafel, aanrecht of misschien zelfs je bed zit of ligt.

Waarom: Deze positie is geweldig voor face-to-face actie. En als jullie twee drastisch verschillende hoogtes hebben, is dit een geweldige optie, omdat je dan allebei op dezelfde hoogte zit.

Maak het nog spannender: Probeer uw benen naar beneden te brengen en plaats uw voeten op hun borst, voor hun schouders. Hiermee kunt u het tempo en de diepte van stoten regelen.

30. Champagnekamer

anale seksposities Emily Schiff-Slater

Doe het: Je partner zit en jij zit er bovenop, met je gezicht naar achteren.

Waarom: Het helpt je bij het reguleren van het tempo en de intensiteit van de stoten.

Maak het nog spannender: Probeer het op de trap of de rand van het bad te doen. Er is een beetje talent voor nodig ... maar goed, oefening baart kunst, amirite?

31. Het Om

Elleboog, Interactie, Liefde, Romantiek, Afbeeldingen, Animatie, Glinsterende clip art, Illustratie, Tekening, Knuffel, Emily Schiff-Slater

Doe het: Je partner zit in kleermakerszit (yoga / krakeling-stijl), jij zit op hun schoot tegenover hen. Wikkel je benen eromheen en omhels elkaar voor ondersteuning.

Waarom: Het beste voor tantrische seks. Schommelen, niet stoten, is de sleutel als het gaat om deze zeer intieme positie.

Maak het nog spannender: Vergrendel elkaars diepe blik om wat extra 'oh' in de grote O te steken.

32. Oprechte burger

douche sex posities Emily Schiff-Slater

Doe het: Je gaat schrijlings op ze zitten en wikkelt je benen om hun lichaam (ze houden hun knieën ontgrendeld en de dijen iets gespreid). Ze staan ​​en ondersteunen je in hun armen. U kunt op het bed beginnen en ze u laten ophalen zonder uit te schakelen. (Of voor de echt moedigen, je kunt vanuit staande positie aan boord springen!)

Waarom: Dit is de positie van elke stomende romantische film ... oftewel, het is een must om te proberen.

Maak het nog spannender: Laat ze je heel voorzichtig tegen een muur duwen.

33. De spin

roze, uitval, magenta, zittend, grafiek, logo, glinsterende clip art, Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op het bed zitten met de benen naar elkaar toe, armen naar achteren om uzelf te ondersteunen. Beweeg nu samen en op hun penis of voorbinddildo. Je heupen bevinden zich tussen hun gespreide benen, je knieën gebogen en voeten buiten hun heupen en plat op het bed. Schommel nu heen en weer.

Waarom: U kunt nog steeds oogcontact houden terwijl u de actie centraal bekijkt.

Maak het nog spannender: Grijp de handen van je partner en trek jezelf omhoog in een gehurkte positie terwijl ze achterover liggen. Of ze kunnen rechtop blijven zitten en je tegen hun borst in de Lazy Man-positie trekken.

34. The Good Ex

Zittend, glinsterende clip art, been, elleboog, menselijk been, fictief personage, grafiek, Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga met de benen naar voren op het bed zitten tegenover elkaar. Til het rechterbeen van uw partner over uw linkerhand en til uw rechterbeen over hun linkerbeen. Kom samen zodat ze je kunnen betreden. Nu gaan jullie allebei achterover liggen, waarbij je benen een X vormen. Langzame, ontspannende bewegingen vervangen het stoten.

Waarom: Langdurige langzame seks die je opwinding zal vergroten. Ondiepe stoten stimuleren de zenuwuiteinden in het hoofd van hun penis, als ze er een hebben.

Maak het nog spannender: Reik uit en houd handen vast om samen te trekken voor bekkenstoten. Ga ook afwisselend rechtop zitten en liggen zonder het ritme te veranderen.

35. De luie man

Elleboog, Interactie, Karmijn, Liefde, Romantiek, Afbeeldingen, Illustratie, Knielen, Tekening, Maag, Emily Schiff-Slater

Doe het: Plaats kussens achter de rug van je partner en laat ze met gestrekte benen op het bed zitten. Ga nu op hun middel zitten, voeten op het bed. Buig je knieën om jezelf erop te laten zakken, gebruik één hand om de penis of de strap-on naar binnen te richten. Gewoon door op de ballen van je voeten te drukken en los te laten, kun je jezelf zo langzaam of snel op de schacht heffen en laten zakken als alstublieft.

Waarom: Deze positie geeft je de touwtjes in handen en zorgt voor veel intimiteit. Beschouw hun penis of voorbinddildo als een hulpmiddel voor masturbatie, iets om je clitoris mee en tegen te wrijven en te stimuleren.

Maak het nog spannender: Vanuit deze positie kunnen jullie allebei terug gaan liggen in de Spider-positie of de meer uitdagende variant, de Good Ex.

36. Sneeuwengel

valentijn Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op je rug liggen en laat je partner met zijn gezicht naar achteren over je heen zitten. Til je benen op en wikkel ze om hun rug om je bekken omhoog te brengen zodat ze je kunnen binnendringen. Grijp hun kont om ze op en terug te laten glijden. Voeg een kleine massage-actie toe aan uw grip.

Waarom: Je krijgt een uitstekend zicht op hun schattige kont. Bovendien heb je vanuit deze positie gemakkelijk toegang om hun testikels of clitoris te strelen. Om nog maar te zwijgen, hun bekken is perfect gepositioneerd om tegen je clitoris te slijpen.

Maak het nog spannender: Laat ze in een missionaire stijl ronddraaien om u onder ogen te zien terwijl u probeert binnen te blijven. Wissel dan van positie, dit keer met je bovenop en met je gezicht weg.

37. Verpakte Lotus

seksposities voor korte meisjes Emily Schiff-Slater

Doe het: Laat je partner in kleermakerszit zitten en op zijn schoot klimmen, met zijn gezicht naar hem toe, met je benen om zijn rug gewikkeld. Laat je partner je binnenkomen en tegen zijn bekken knarsen.

Waarom: Deze positie zorgt voor een grote persoonlijke intimiteit. Bovendien is er in deze houding veel ruimte voor creativiteit, zoals het stimuleren van verschillende erogene zones op elkaars bovenlichaam, zoals het hoofd, de nek en het gezicht.

Maak het nog spannender: Vraag ze om je tepels te likken en hun handen te laten dwalen. En zwerven ... en zwerven. (Je snapt het wel.)

38. De slang

seksposities voor korte meisjes Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op je buik liggen, en laat je partner bovenop je liggen en van achteren naar binnen glijden.

Waarom: Deze positie zorgt voor super diepe penetratie en een goede pasvorm die geweldig kan aanvoelen voor jou en je partner.

Maak het nog spannender: Je kunt naar achteren reiken en je hand om de schacht wikkelen om te helpen bepalen hoe diep ze komen, of de hoek van je billen veranderen voor hetzelfde effect.

39. Vrouw schrijlings op

valentijn Emily Schiff-Slater

Doe het: Deze positie is net als cowgirl, maar dan met een twist. Klim er bovenop en laat je partner je binnenkomen. Leun dan achterover en plaats uw handen op het bed voor ondersteuning, zodat u een hoek van 45 graden maakt met de benen van uw partner.

Waarom: Deze hoekverandering helpt je om je G-spot nog beter te richten en geeft je controle over de snelheid en diepte van de stoten. Bovendien heeft uw partner gemakkelijk toegang tot uw clitoris.

Maak het nog spannender: Geef jezelf een hand met de “V-slag”: maak een V met de wijsvinger en ringvinger van één hand en plaats de vingers aan weerszijden van je clitoris met hun penis ertussen. Duw uw vingers in een schommelende beweging naar beneden.

Voor uw solo-plezier ...

40. Buik naar beneden

Lip, Roze, Karmijn, Maag, Perzik, Afbeeldingen, Illustratie, Tekening, Keel, Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op je buik liggen met je handen tussen je benen gestoken. Maal je benen tegen elkaar en beweeg je heupen op en neer zodat je clitoris en schaamheuvel tegen je stevig vastgehouden vingers wrijven.

Waarom: Eenvoudige maar uitstekende tevredenheid.

Maak het nog spannender: Het is gemakkelijk toe te voegen aan de meeste achteringangsposities, zoals de Flatiron of de Leapfrog.

41. Bubble the Fun

Lijn, Vloeistof, Azuurblauw, Aqua, Afbeeldingen, Illustraties, Illustratie, Netheid, Kunststof, Emily Schiff-Slater

Doe het: Terwijl je lichaam ondergedompeld is en de benen uit het bad bungelen, begin je met jezelf een rubdown van bovenaf te geven voordat je naar beneden gaat om onder water rond te dwalen.

Waarom: Ontspannen in een warm, zoet ruikend bad helpt spanning te verminderen, stress te verminderen en je zeker in de stemming te brengen.

Maak het nog spannender: Voeg een waterdichte uitstraling toe om golven te maken of profiteer van je afneembare douchekop (mag ik de 'pulse'-instelling aanbevelen?). Gestage waterstralen op de clitoris kunnen buitengewoon plezierig zijn.

42. Kijk en leer

Elleboog, knie, sporten, bal, maag, grafiek, romp, actieve broek, illustraties, knielen, Emily Schiff-Slater

Doe het: Houd een handspiegel vast en ga in een comfortabele stoel zitten met één been op het bed of de bank. Nu je de goederen kunt bekijken, ga je weg van je gevoelige clitoris om nieuwe erogene zones te ontdekken. Verken de opening, binnen- en achterwand van je vagina met je vingers, druk en verander de druk totdat je iets vindt dat goed voelt.

Waarom: Het lijkt misschien elementair, maar je krijgt een nieuw standpunt. Misschien leer je een nieuwe manier om 'aan je bel te trekken', wat de frustratie kan verminderen die veel vrouwen voelen wanneer ze maar in één positie kunnen komen.

Maak het nog spannender: Probeer het met je favoriete seksspeeltje, of laat je partner naar binnen glijden vanuit de Seashell- of Butter Churner-positie.

43. Circle Perk

Schouder, Elleboog, Knie, Comfort, Zittend, Dij, Lang haar, Illustratie, Tekening, Afbeeldingen, Emily Schiff-Slater

Doe het: Gebruik uw vinger om vanuit een zittende positie een cirkel rond uw clitoris te “tekenen”. Begin langzaam en verhoog de snelheid en druk, afhankelijk van uw reactie.

Waarom: Deze beweging is geweldig voor vrouwen die directe clitorisdruk te intens vinden voor langdurige stimulatie.

Maak het nog spannender: Moe van de 'O' -vorm? Probeer de letters van het alfabet op je clitoris te traceren om de sensatie te variëren.

44. Couch Grind

Elleboog, knie, taille, rug, illustratie, afbeeldingen, knielen, fysiotherapie, maag, enkel, Emily Schiff-Slater

Doe het: Berijd de arm van een gevulde stoel of bank, of de rand van een tafel of bureau met een dikke handdoek of deken eroverheen gevouwen. Begin met een kleine beweging van de heupen en bouw langzaam aan momentum.

Waarom: Geweldig als je van stevige, constante druk op je clitoris houdt.

Maak het nog spannender: Ook een beetje voelen Amerikaanse taart Pak de arm vast met je dijen en laat je man van achteren bij je binnenkomen. Zorg er wel voor dat er geen meubels kapot gaan.

45. Ga naar de G-Spot

Arm, elleboog, been, tekening, logo, Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op je rug liggen en breng je knieën naar je borst. Steek een of twee vingers diep in je vagina. Terwijl je je vinger terugtrekt, druk je tegen de voorkant van je vagina en urethra en krul je je vinger in een wenkend gebaar.

Waarom: Bij deze beweging is het normaal dat je in het begin een lichte aandrang voelt om te plassen, maar met oefening en verschillende sessies kun je een warme, plezierige ervaring verwachten.

Maak het nog spannender: Probeer het met slechts één been naar uw borst gebogen, terwijl u het andere been strekt, voor een variatie op de sensatie.

46. ​​Tik op Dans

Elleboog, Roze, Dij, Taille, Knie, Onderkleding, Oefening, Maag, Buik, Afbeeldingen, Emily Schiff-Slater

Doe het: Ga op de ene kant liggen met één been gestrekt en het andere gebogen. Scheid met één hand voorzichtig je schaamlippen en houd ze tegen de zijkanten, en breng een klein druppeltje glijmiddel aan op je blootliggende clitoris. Begin dan met de andere hand zachtjes erop te tikken.

Waarom: Tikken in plaats van wrijven kan snelle en intense sensaties veroorzaken bij degenen die directe stimulatie te intens vinden.

Maak het nog spannender: Harder of sneller tikken zorgt voor verschillende sensaties. Kijk hoe lang je het volhoudt of vraag je partner om mee te doen aan het plezier.