Deze video van het verwijderen van een mee-eter aan de binnenkant van een oor is walgelijk (maar je zult niet weg kunnen kijken)

Pincet Quino Al

Het internet kan gewoon niet stoppen met kijken naar mensenpuistjes worden gepoft, hun mee-eters geperst encysten weggesnedenen elke video die viraal gaat, is walgelijker dan de volgende.

In een video gepost op Reddit - op de populaire Subreddit knallen - een gebruiker deelt de nieuwste cringe-waardige extractie, die afkomstig is uit een spa in China en een waanzinnig diep, verbonden netwerk van mee-eters in iemands oor heeft.

VERWANT:De verwijdering van deze 50 jaar oude cyste is misschien wel de meest walgelijke video van Dr.Pimple Popper ooit

De Redditer die de video plaatste, TychaBrahe, introduceerde de clip met: 'Ik heb nooit geweten mee-eters zo ontwikkelde zich in de oren totdat ik de eerste hiervan zag. Nu weet ik niet wat er meer verontrustend is, dat ze bestaan ​​of dat ze VERBONDEN zijn. 'De video van bijna 9 minuten laat zien dat de mee-eter voorzichtig wordt verwijderd met een spitse puntpincet​Elke keer dat je denkt dat het voorbij is en de mee-eter is gewist, moet er meer zijngeëxtraheerd, en de bedragen worden alleen maar groter en groter.

VERWANT:Bekijk de meest grove (en meest bevredigende) mee-eterverwijdering die we ooit hebben gezien

Het bedrag in deze persoon poriën is significant; daarom is het iets bevredigend om te zien hoeveel er tijdens de procedure in het oor van de persoon wordt verzameld. Nadat de oren van de patiënt echter nauwgezet zijn schoongemaakt, blijft de anonieme persoon achter met twee grote bloedende gaten, die laten zien hoe groot deze klomp was.

Leer alles wat u ooit zou willen weten over acne bij volwassenen:

VERWANT:De gekke mee-eter-verwijderende truc waar mensen op Reddit door geobsedeerd zijn

De post kreeg honderden commentatoren van de door pop geobsedeerde Redditers. Eén gebruiker, urbangriever , merkte op: “Ik ben zo blij dat ik ermee ben vastgehouden, want dat was een geweldige beloning. Dit was gewoon heerlijk. ' Terwijl anderen, zoals jasoncub , kon er niet achter komen hoe dit gebeurde en schreef: 'Kan iemand uitleggen hoe zoiets gruwelijks zo kan worden?'