Deze geniale truc voor soepele, eeltvrije voeten werkt echt

Geniale truc voor soepele voeten Getty-afbeeldingen

Heb je ruwe hakken? Vraagt ​​u zich af hoe u van het eelt op uw voeten af ​​kunt komen? Als je op ons lijkt, heb je ze waarschijnlijk verwoed geschrobd met een puimsteen in de douche of ben je naar de nagelsalon gegaan om een ​​pedicure te halen. Maar er is misschien een betere, goedkopere en snellere manier te vinden op Reddit: 'Ik gebruik Red Box Stridex-pads op mijn voeten en ze doen wonderen', zegt gebruiker MetalandIron2pt0 ​'Soms plak ik pads waar ik ze nodig heb op mijn voeten en houd ze dan op hun plaats met een sok en het exfolieert alle vervelende dingen zonder werk.'

Deze pads zijn bedoeld voor uw gezicht om acne te bestrijden - niet noodzakelijk om u te helpen bij het wegwerken van eelt op uw voeten - dus hebben we contact opgenomen met dermatoloog Sarah Cenac Jackson, M.D. , van Audubon Dermatology in New Orleans om haar mening te geven als dit veilig is.

Wat Stridex-pads voor hen hebben, is dat ze alcoholvrij zijn, zegt ze. U moet echter niet zomaar een salicylzuurpad gebruiken dat u zonder recept kunt kopen, want veel bevatten alcohol als ingrediënt. '[Deze alternatieve opties] kunnen het huidoppervlak veel meer irriteren vanwege de hoeveelheid afschilfering die ze daadwerkelijk bieden', zegt ze, vooral als je ze voor een lange tijd laat zitten.VERWANT:Deze video's over het verwijderen van eelt zijn net zo bevredigend als de video's die puistjes laten knallen waaraan je verslaafd bent

Genie? Ja! Het product waar we het specifiek over hebben dat u zal helpen bij het wegwerken van eelt op uw voeten, is Stridex Strength medicinale pads , die zijn geformuleerd met twee procent salicylzuur, een exfoliator die de dode, droge huid verwijdert.

Stridex Walgreens

Koop het: $ 4,19, walgreens.com

Bekijk een hete doc die uitlegt waarom je voeten afbladderen:

Als u worstelt met een droge, eeltige huid en u niet over de gekheid van het gebruik van Stridex-pads op uw hielen heen kunt komen, zijn hier nog een paar producten die u kunt overwegen, afhankelijk van uw budget:

Excipial 20% ureum intensieve genezende crème

Gebruik dit bij exfoliërende ureum 'om de droge huid voorzichtig van handen, ellebogen, knieën en voeten weg te vegen', zegt Jackson. Bovendien is het een geweldige hydraterende stof omdat het water in je huid trekt, waardoor de vochtbalans behouden blijft, scheurtjes worden hersteld en jeuk wordt verlicht. Je zult ook genieten van hoe zijdezacht het aanvoelt.

Koop het: $ 12,37,

VERWANT: Iedereen op Instagram is geobsedeerd door deze mee-eterverwijderingstechniek

Glytone Ultra verzachtende hiel- en elleboogcrème

Wanneer gebarsten, droge hielen een terugkerend probleem voor je zijn, moet je de grote wapens uitschakelen. Dit is het. 'Hoge niveaus van glycolzuur zorgen voor een nieuwe structuur en maken de voeten glad', zegt Jackson, terwijl vitamine E de huid beschermt tegen verouderingsfactoren en glycerine hydrateert om ruwe plekken te verzachten. Laat dit tot 30 minuten intrekken voor maximale verzachtende voordelen.

Koop het: $ 54, dermstore.com

(Versnel uw voortgang naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies met De onze Look Better Naked dvd

Bliss verzachtende sokken

Als je het leuk vindt om iets te dragen tijdens het Netflixen en moeiteloos zachtere voeten te krijgen, maak dan van deze je go-to. Met een mix van olijfolie, druivenpitolie en vitamine E ingebouwd in de voering van deze sok, zorgen deze ervoor dat voeten zich echt verwend voelen. Gebruikers zeggen dat het uitdoen als een instant pedi is.

Koop het: $ 39,